baza Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Jsou nějak zaprášený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 dnes pilotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Nikdy bych si takové hodinky nekoupil, ale pokaždé, když sem ty vyleštěné pilotky dáš, tak se mi strašně líbí. Jo, a baza by si měl vzít příklad, jak připravit hodinky na focení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Je tu mrtvo. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Zrovna jsem se to chystal ozivit. Je super byt zpatky v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Tak vám třeba udělám taky radost, dnes toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) Teď to frčí! Já po dlouhé době modráky... @AndyAaron vítej v klubu, jsou prostě boží... Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 2 minutami, Karussell napsal: Teď to frčí! Já dlouhé době modráky... @AndyAaron vítej v klubu, jsou prostě boží... Jsem si uvedomil, ze i kdyz byla mezi tim mezera, tak jsme vlastne vymenili jedny IWC za druhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 To máš recht, pěkně se v tom motáme...aneb nikdy neříkej nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Po třech týdnech Akváče na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Parada. Ty si zijes jako pilot, pane:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Gumáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Už jsem skoro zapomněl, jak jsou velkoparádnický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 XVI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @Roland Sands Když jsem vidím tvoje fotky, tak nechápu, proč jsem ti je prodal... Ale na druhou stranu jsem si udělal radost těmito Inženýry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 No neke, další Laureus? Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 před 4 minutami, Karussell napsal: No neke, další Laureus? Gratuluju! No zkoušel jsem je několikrát vyloudit od tebe, ale když jsi nepovolil, musel jsem hledat jinde Měl jsem před pár lety tyto Ingy v černé barvě, ale ty modré jsou TOP!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Já vím, ono vás jich loudí fakt hodně, což mě celkem překvapuje, ale je to tak . Souhlas s tím, že modrý jsou nej, ale vlastně se mi nelíbí jen ty se zlatýma indexama, jinak jsou všechny verze super. Pořídil si ty z CZ, který se mihly na pár dní na bazoši a ch24? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se