Jaem Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Jestl jse někomu zmagnetizují hodinky zn. Breitling Fortis nebo Omega při běžné činnosti v domácnosti nebo někde v kanceláři při použivání běžné kancelářské techniky a nebo aby se bál podject autem trolej tak to můžou být pouze dvě věci a to že to nejsou orginální výrobky výše jmenovaných firem a nebo si dělá prostě legraci. toto je z oficialneho webu Omegy -FAQ: Are Omega watches resistant to magnetic fields ? Yes. Omega watches are anti-magnetic in accordance with the definitions of the ISO 764 standard. This standard is based on the accidental passage of a watch in a magnetic field of 4,800A/m, i.e. 0.006 Tesla. As part of the ISO 764 test, the watch is placed in a magnetic field along 3 different axes, for one minute each time: ? Parallel to the plan-view of the watch, in the direction from 3 o'clock to 9 o'clock ? Then in the direction from 6 o'clock to 12 o'clock ? Then along an axis perpendicular to the plan-view of the watch. In order to pass the test, a mechanical watch should not stop within the three periods indicated above. The effect of the residual magnetism should not exceed 30 seconds per day for a gents watch and 45 seconds per day for a ladies watch.
Foundryman Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 (upraveno) Jestl jse někomu zmagnetizují hodinky zn. Breitling Fortis nebo Omega při běžné činnosti v domácnosti nebo někde v kanceláři při použivání běžné kancelářské techniky a nebo aby se bál podject autem trolej tak to můžou být pouze dvě věci a to že to nejsou orginální výrobky výše jmenovaných firem a nebo si dělá prostě legraci. Ty moje Omegy jsou originál na 100%, anabázi jsem popisoval v jiném vlákně. Zmagnetizovaný byly taky, dělaly psí kusy, vibrograf kmital jak šílenej, pak to u Hanáka paní šéfová vzala do ruky, opsala s nimi kruh, jako když se omračuje slepice a přiložila k jakési destičce. Toto provedla dvakrát a vše bylo OK. Pro informaci, naše firma se zabývá čalouněným nábytkem a největší příkon tam má kávovar. Je to záhada. Upraveno 29. srpna 2007 uživatelem Foundryman
Návštěvník YPO Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 pak to u Hanáka paní šéfová vzala do ruky, opsala s nimi kruh, jako když se omračuje slepice a přiložila k jakési destičce tomu se říká Omega VooDoo tanec .....
kulix Odesláno 30. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 TO: časomíra: ano, je to zvláštní a proto se na to ptám...Pak ovšem mi Dušák prodal nějaký fake.. Kdyby to byly faky, tak to tady ani neotevírám.. Bohužel nejsem sám s touto zkušeností...Tak znovu zajedu k Dušákovi...Co mi zbývá,jsou ještě v záruce....
sisi Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Jestl jse někomu zmagnetizují hodinky zn. Breitling Fortis nebo Omega při běžné činnosti v domácnosti nebo někde v kanceláři při použivání běžné kancelářské techniky a nebo aby se bál podject autem trolej tak to můžou být pouze dvě věci a to že to nejsou orginální výrobky výše jmenovaných firem a nebo si dělá prostě legraci. Souhlasím na 100 procent.
Časomíra Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 Breitling - hodinky pro profesionální piloty a jedním z faktorů je odolnost proti elekto magnetickému poli a v tomto případě pro uživatele asi důležitější než třeba vodotěsnost. Vždyť dlouhodobý pobyt v pilotní kabině dopravního letadla z let 60 až 80-tých je zhlediska elektromagnetického pole značně zatěžující i pro posádku (rotační měniče napětí, meteorologicky radar,něktré palubní přístroje a pod).A výrobce hodinek pro profesionální piloty musí předpokladat že tato dopravní letadla ještě jsou v provozu je to prakticky co dělá Breitling Breitlingem. Asi by toto se pokusil také to řešít s výrobcem a pokut se tato závada neustále opakuje je to důvod na odstoupení od kupní smlouvy a požadovat nové hodinky nebo navrácení peněz.
kulix Odesláno 30. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 No to si taky myslím..To jsem chtěl slyšet..
midloch Odesláno 30. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2007 No to si taky myslím..To jsem chtěl slyšet.. Zkus se zeptat na timezone.com v Breitling sekci, jestli někdo nemá podobnou zkušenost, občas se tam dá narazit na dobrou radu...
mihr Odesláno 31. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2007 Ja mam doma demagnetizer na magnetofon (tape deck),myslíte,ze by sa to teoreticky dalo pouzit aj na hodinky ? (Nieze by sa mi to niekedy stalo,ale zaujíma ma to)...
midloch Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 (upraveno) Dík za radu.Mrknu tam.. Zdar, podařilo se mi pro tebe sehnat kontakt na zastoupení Breitlingu pro střední Evropu a to firma UVG Vertriebsges z Rakouska. Tel.: 004313323501 Na timezone radí vždy s podobnými problémy přeskočit autorozovaného dealera a přímo kontraktovat zastoupení... Doufám že ti to pomůže. Upraveno 3. září 2007 uživatelem midloch
cigi Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Foundrymane, popiš prosím nějak šířeji ten woodoo tanec a tu tajemnou destičku u Dušáka. :D Co u toho ta paní třeba mumlala, a tak.....
kulix Odesláno 3. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Zdar, podařilo se mi pro tebe sehnat kontakt na zastoupení Breitlingu pro střední Evropu a to firma UVG Vertriebsges z Rakouska. Tel.: 004313323501 Na timezone radí vždy s podobnými problémy přeskočit autorozovaného dealera a přímo kontraktovat zastoupení... Doufám že ti to pomůže. Dík..Pokusím se navázat kontakt..Uvidíme...
Foundryman Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Foundrymane, popiš prosím nějak šířeji ten woodoo tanec a tu tajemnou destičku u Dušáka. Co u toho ta paní třeba mumlala, a tak..... Když ona byla za sklem, v takovým velikým akváriu Takže jsem zaklínadlo neslyšel
mechano Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Ja mam doma demagnetizer na magnetofon (tape deck),myslíte,ze by sa to teoreticky dalo pouzit aj na hodinky ? (Nieze by sa mi to niekedy stalo,ale zaujíma ma to)... Jo , to by se asi dalo.
mechano Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 Foundrymane, popiš prosím nějak šířeji ten woodoo tanec a tu tajemnou destičku u Dušáka. :D Co u toho ta paní třeba mumlala, a tak..... Co ta paní mumlala ti můžu říct já : "jéžišmarjá jozef už je tady zase , já se ho snad do smrti nezbavím"
zerrou Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 QUOTE(Časomíra @ 29.8.2007 - 21:49) 110486[/snapback]Jestl jse někomu zmagnetizují hodinky zn. Breitling Fortis nebo Omega při běžné činnosti v domácnosti nebo někde v kanceláři při použivání běžné kancelářské techniky a nebo aby se bál podject autem trolej tak to můžou být pouze dvě věci a to že to nejsou orginální výrobky výše jmenovaných firem a nebo si dělá prostě legraci. Ty moje Omegy jsou originál na 100%, anabázi jsem popisoval v jiném vlákně. Zmagnetizovaný byly taky, dělaly psí kusy, vibrograf kmital jak šílenej, pak to u Hanáka paní šéfová vzala do ruky, opsala s nimi kruh, jako když se omračuje slepice a přiložila k jakési destičce. Toto provedla dvakrát a vše bylo OK. Pro informaci, naše firma se zabývá čalouněným nábytkem a největší příkon tam má kávovar. Je to záhada. mozno to znie zahadne a smrdi okultizmom,ale niektory ludia maju tzv biomagnetizmus,,, skusil by som vylucit aj tuto moznost... 4
eskimak Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Dopadlo to nejako, ozvali sa z EU zastupenia? Fakt zaujimava debata, som zvedavy ako to dopadne.
Diamondking Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Chlapci, chlapci...po třech letech, měsíci a nějakém tom dnu otvírat vlákno, kde stejně nic nevyřešíte..jedině tak člen Sekhmet by mohl pomoci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se