Přejít na obsah

Rozhodně nebudu nikoho přemlouvat

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

Jestli to Bedjassone čteš, tak doufám, že budeš sledovat vlákna o srazech a někde se ještě potkáme.

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tvl, tyhle internety jsou celkem dobrovolný prostředí. Rozhodně nikdo nestál oběma pánům s kvérem u hlavy a nutil je, piš, piš, reaguj. Pokud můžu předpokládat, tak oba mají občanky a oba se dobrovolně rozhodli vysmahnout. Dopřejme jim respektování tohoto rozhodnutí. Stejně jako svobodnou vůli se kdykołi a jakkoli do debaty opět vrátit. Nevím jestli to byla demostrační internetová sebevražda nebo dlouhodobé racionální rozhodnutí. A je mi to jedno. Takže prosím o jedno. Nevytvářejme falešné mučedníky ani viníky.

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 4:48, ggrand napsal:

Mazat prispevky je vzdycky chyba. Fatalni.

Byly to jejich příspěvky, byly. Byly to moje příspěvky, byly. Že jste mě lynčovali zhruba týden bylo opravdu fajn. Podle mě má každý právo smazat to, co zplodil.

Návštěvník Snow
Odesláno

Aha. Vida selský rozum rozhoduje o veřejném prostoru. Pravda, zrovna vy dva jste nic pro fórum neudělali a proto nemáte co mazat.

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 5:36, wave ceptor napsal:

A ty ano? Pro mne třeba ggrand udělal moc.

No, myslel jsem na těch cca 13500 vláken, které přinesly novinky s hodinkami. Vaše soukromé služby, které si poskytujete s ggrandem patrně nikoho neobohatí.

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 5:50, bandicoot napsal:

Přejmenujte to tady na Royal Rumble.

Asi jo.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 5. 6. 2015 v 5:53, Kristian.nov napsal:

Schyluje se k dalšímu odchodu...

Máš pravdu, před chvílí jsem smazal tonytrubku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...