Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

koupila jsem příteli jako dárek k promoci hodinky SEIKO SGEH11P1 a přemýšlím, zda nechat na hodinky vyrýt nějaké věnování, případně jaké.

Řešil jste někdo něco podobného? Jaké věnování by bylo vhodné?

Věnování bych ráda nechala vyrýt na zadní stranu hodinek, místa je celkem dost.

post-39670-0-10467000-1433873203_thumb.jpg

Návštěvník Mitak
Odesláno

Nejlíp něco neutrálního. Až se rozejdete, aby je nemusel vyhodit ;-)))

Odesláno

Mitak je chytrej jak rádio. Jednak je hezký, že jsi mu koupila hodinky a celkem pěkný Seika. Já osobně bych na ně neryl nic. On bude vědět, že je má od tebe a že je dostal k promoci a osobně mi přijde škrábání nápisů trochu, no jak to říct, jako nošení dederonových košil. 

Odesláno

Dle mého názoru nic.Pro toto by bylo spíše lepší dýnko bez popisu a raději zakoupit něco jiného.Ale pokud i tak trváš na svém tak datum promoce

Nechal jsem to udělat podobně na Primky pro kamaráda.Po obvodu dýnka napsat PROMOCE 2015 25.5.2015 a nad ten nápis Seiko od-------Tvé jméno.Nejlépe se to dělá na zlaté hodinky.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja mam gravirovacku. Jednou jsem bratrovi vyryl k narozeninam na pulitr takovyho jelena.

Odesláno

Právě jsem řešil stejné dilema a rozhodl jsem se nerýt. Jak už bylo řečeno, stejně bude vědět, že jsou od tebe. A to je hlavní :-)

Odesláno

Ja mam gravirovacku. Jednou jsem bratrovi vyryl k narozeninam na pulitr takovyho jelena.

Když už,tak jen Promoce a datum a raději mám pěkné ruční rytí,jak podle šablony.Jen to chce opravdu někoho šikovného,aby to nevypadalo "zfušovaně".

Návštěvník Kamil
Odesláno

Slečna přijde pro radu, co vyrýt a vy místo toho ryjete do ní. Tady je to holt samej dobrák. :)

Taky bych neryl nic a napsal osobní věnování. Jinak docela slušný výběr hodinek, rozumná velikost, přiměřená vodotěsnost, design co se neokouká.

Odesláno

Ahoj všem....

Chlapi to berou pragmaticky: jako pravidelní měniči hodinek zvažují co s cibulemi na kterých je věnování, že?. Pokud by se ale syčák chtěl rozejít, rozhodně bych mu to takhle neusnadňoval. Já bych tam asi dal vyrýt: "K promoci od + monogram". Nic moc originálního, ale tady asi toho moc vymyslet nelze. 

Návštěvník Mitak
Odesláno

Jak jako "syčák chtěl rozejít" ??? Vina je vždy na obou stranách ! - manželky i tchýně !

Odesláno

Ja by som tam nedaval nic. Predides sfusovanej robote a hodinky ako dar potesia uz same o sebe.

Blbe reci si tu nevsimaj, akosi to uz k tomuto foru patri. Skoda ze sa s tym nic nerobi..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...