Narkissa Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ahoj všem, koupila jsem příteli jako dárek k promoci hodinky SEIKO SGEH11P1 a přemýšlím, zda nechat na hodinky vyrýt nějaké věnování, případně jaké.Řešil jste někdo něco podobného? Jaké věnování by bylo vhodné?Věnování bych ráda nechala vyrýt na zadní stranu hodinek, místa je celkem dost.
Návštěvník Mitak Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Nejlíp něco neutrálního. Až se rozejdete, aby je nemusel vyhodit ;-)))
Návštěvník Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Mitak je chytrej jak rádio. Jednak je hezký, že jsi mu koupila hodinky a celkem pěkný Seika. Já osobně bych na ně neryl nic. On bude vědět, že je má od tebe a že je dostal k promoci a osobně mi přijde škrábání nápisů trochu, no jak to říct, jako nošení dederonových košil.
M@chino Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ahoj. Osobne doporucuji take nic neryt ... i tak bude vedet, ze jsou od tebe ...
mlsoun1 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Dle mého názoru nic.Pro toto by bylo spíše lepší dýnko bez popisu a raději zakoupit něco jiného.Ale pokud i tak trváš na svém tak datum promoce Nechal jsem to udělat podobně na Primky pro kamaráda.Po obvodu dýnka napsat PROMOCE 2015 25.5.2015 a nad ten nápis Seiko od-------Tvé jméno.Nejlépe se to dělá na zlaté hodinky.
LovecK Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Nic! Napis mu k nim nejlip rukou dopis/prani s venovanim a mas to dokonaly!
gougy Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 datum nic nezkazí, ručně psané věnování nadchne. Chválím Seiko a příteli trošku závidím
McStinger Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Nič, alebo veľmi decentne dátum promócie. Pekný darček.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ja mam gravirovacku. Jednou jsem bratrovi vyryl k narozeninam na pulitr takovyho jelena.
tmoris Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 nic bych tam neryl, snizi se tim hodnota v pripade budouciho prodeje
Sabbath Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Právě jsem řešil stejné dilema a rozhodl jsem se nerýt. Jak už bylo řečeno, stejně bude vědět, že jsou od tebe. A to je hlavní :-)
bohus76 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Ja mam gravirovacku. Jednou jsem bratrovi vyryl k narozeninam na pulitr takovyho jelena.Když už,tak jen Promoce a datum a raději mám pěkné ruční rytí,jak podle šablony.Jen to chce opravdu někoho šikovného,aby to nevypadalo "zfušovaně".
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Odesláno 9. června 2015 Slečna přijde pro radu, co vyrýt a vy místo toho ryjete do ní. Tady je to holt samej dobrák. Taky bych neryl nic a napsal osobní věnování. Jinak docela slušný výběr hodinek, rozumná velikost, přiměřená vodotěsnost, design co se neokouká.
SCIFI Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Já bych vyryl toho jelena jako zmizik.
lucid Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ahoj všem....Chlapi to berou pragmaticky: jako pravidelní měniči hodinek zvažují co s cibulemi na kterých je věnování, že?. Pokud by se ale syčák chtěl rozejít, rozhodně bych mu to takhle neusnadňoval. Já bych tam asi dal vyrýt: "K promoci od + monogram". Nic moc originálního, ale tady asi toho moc vymyslet nelze.
Návštěvník Mitak Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Jak jako "syčák chtěl rozejít" ??? Vina je vždy na obou stranách ! - manželky i tchýně !
jankoxxx Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ja by som tam nedaval nic. Predides sfusovanej robote a hodinky ako dar potesia uz same o sebe. Blbe reci si tu nevsimaj, akosi to uz k tomuto foru patri. Skoda ze sa s tym nic nerobi..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se