Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj měl bych prosbu o radu.

Už delší dobu se peru s koupí těchto IWC - je v nich původní caliber 73 1925. Původně by prý měly být z roku 1929.

Nicméně pouzdro je pro mě naprosto neidentifikovatelné. Pán co mi je nabízí tvrdí, že zřejmě prošly renovací, ale že více informací o nich nemá, neboť on už je koupil tak jak jsou. Pouzdro je ocelové řekl bych, zřejmě dobarvené do titanu, cifr nemůže podle mě být původní včetně lumi.

Neporadil byste někdo? Resp nemáte tušení?

Případně se omlouvám pokud je dotaz hloupý nebo laický.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Cifr celkem hnusnej, pouzdro taky, s IWC to rozhodně nemá nic společnýho. Anebo taky kecám.. :)

EDIT: Hergot a dvoubarevný ručky, to jsou nápady..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

To je zrejmé, že pouzdro a cifr je nový a strojek starý.

Spíš mě zajímalo z čeho je ten cifr a ty ručky? Pouzdro bude pravděpodobně dělaný na míru...ale ten zbytek mi není jasný.

Nechce za ně samozřejmě moc. Jinak bych o takovým paskvilu ani neuvažoval.

Odesláno

Pripomina mi to jednu aukcni polozku z chrono24.auctionata, ke ktere jsem mel online dotaz a z odpovedi vyhybave vyplynulo, ze to je skladacka a jeste nepovedena, coz vyznelo dost trapne a moderator to dorazil hlaskou, ze tim jsou to vlastne uplne unikaty a pokracoval nerusene ve drazbe. Tim pro me auctionata skoncila uplne :)

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k tvaru pouzdra a rozložení ciferníku, je to podle mě dost novodobá záležitost.

Pouzdro i ciferník mohl vyrobit kdokoliv, tady odpověď nebude možné najít, očividně je to nějaká individuální akce.

navíc ten nápis IWC je nějak kostrbatý, na rozdíl od zbytku ciferníku, nepovedený dotisk.

Určitě bych to neoznačoval za IWC a určitě bych se nepral s koupí.

Upraveno uživatelem bandicoot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...