Přejít na obsah

Koupě bez papírů? Synci bacha !

sect

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 215
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Stale tu chyba informacia, ze ktory clen na chronomagu predal Sect-ovi kradnute hodinky. Kto je ten, co posiela v SZ ponuky na kradnute hodinky?

..

zapomnel si dodat..ten kdo sectovi nasledne nevahal vratit lowe, coz je OK (btw. ja to nejsem)

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To su len spekulacie.

Sect od koho si kupil hodinky?

Piple,kurva,na co si tady hrajes?Co je ti po tom,kdo je Sectovi prodal?Vis hovno,jestli o tom dotycnej mel poneti,nebo ne.At si to poresej chlapci mezi sebou.Kdyby Sect chtel jmeno zverejnovat,udela to,je svepravnej.Chces nekoho pranyrovat,nebo co??

Odkaz ke komentáři

Jako to se ted budeme lustrovat kdo to sem dotahnul? Uprimne, je mi to jedno...

Jen takova noticka: vloni jsem mel poptavku na navitimery, jeden clen mi nabidnul 01, bez vseho, holy hodinky, ani moc nezastiral ze to muze bejt horkej brambor... Kazdyho vec kdo co kde koupi... Ja ho poslal do pr.dele a koupil je pak novy...

Smyslem puvodniho prispevku asi spis bylo ze si mame dat majzla a ne nimrat se v tom na 8 strankach... kdyby se chtel zverejnovat retezec, tak by byl asi na str. 1...

Odkaz ke komentáři

Proč to píšeš znovu a ještě tučně? Co je ti do toho?

ja neviem, ale mna to zaujima uz len z toho dovodu, ze je zrejme clenom fora a nevyjadril sa k tomu vobec. tym padom sa stava prvy clovek v retazci a ja by som si teda radsej dal pozor na hodinky, ktore by pochadzali od neho. ak by naopak zareagoval na vzniknutu situaciu a dal nam dovod k tomu aby sme mu verili, mohli by sme aj jeho povazovat za doveryhodneho partnera pre dalsi nakup...

Odkaz ke komentáři

Klidně se to mohlo stát mně, taky mi prošlo rukama pár kousků bez B&P.

Taky bych obratem vrátil prachy.

A pak by mě u tu někdo měl lynčovat, že vytvářím trh kradeného zboží, že prodávám čorky, horký brambory, že jsem první článek řetězce... Nemyslíte to vážně, že ne?

Edit. S tím vaším "prvním článkem" já soucítím a respektuju ho za chlapský přístup k sectovi.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Asi jo, a verim ze vetsina hodinek bez papiru neni corka. Ja se na to divam asi jinak, protoze hodinky proste netocim a neznamy nebo nejisty puvod by mi dlouhodobe vadil. Ale chapu ze kdyz to nekdo toci casto a nikdy nebyl problem, ze se na to diva asi trochu jinou optikou a muj nazor muze byt z jeho pohledu trochu radikalni. U drahych hodinek chci mit vsechno komplet, jinak bych mel mozna pocit, ze jsou to jen polovicni hodinky, ale kazdy to ma trochu jinak. 

Myslím, že je každýmu jasný, že rok starý hodinky, bez papíru za dobrou cenu není jenom tak. Bylo to jasný i Sibiři, zvláště když jak píše, že mu prošlo stovky B, takže asi pozná feiky. 

I kdyby mi Hanák napsal, že je to čistý ..... za měsíc to může být jinak. A nevěřím, že někdo vyhodí kartičky, doklady .... to je pohádka. Taky si nekoupím auto a zahodím TP. To si nalhávají ti co koupili něco bez papírů. 

Odkaz ke komentáři

No uprime nevím... Je tu spousta členu, kteří určitě čestní jsou, ale pak tu určitě bude i spousta slušně řečeno ,,spekulantů''... Přece jen i tohle forum do jiste míry kopíruje celkový stav společnosti.... A ruku na srdce, ja bejt na místě toho prodávajícího (co to prodal sectovi) a byl na beton přesvědčený o tom, ze sou hodinky OK, tak bych asi jen tak jednoduše peníze zpet neposilal... Přece jen bych chtel nějakej zápis od svestek nebo tak neco... Proste nevěřím na slunickovy hodný lidi a svetovej mir, takze se ke všemu stavim dost nedůvěřive....

Presne tohle jsem chtel napsat,mne na tom neprijde nic divnyho,naopak,udelal bych to samy a verim,ze vetsina zdejsich taktez.Logiku naopak nespatruju v tom tvrzeni o post vyse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...