Přejít na obsah

Auto - odstraňování důlků metodou PDR

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A nevíte náhodou co s lakem, když vám nějaká p..a objede celý bok auta až na kov, pro jistotu ještě křížem...? (a utrhá stěrače)

Hm...znám - sice ne na kov, jen na základovku, ale zase přední i zadní blatník a oboje dveře a pro jistotu i haubna - a už se mi to stalo podruhý. Ani to už neopravuju, jezdím v poškrábaným jako k0kot :( Fakt by mě zajímalo kdo  a proč...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já viděl na MB objetý oboje dveře klíčem a na haupně obří pi.ču. Auto měla všechna skla skoro černé a SPZ 4444, tak nevím, ale majitel nebyl taky asi úplně v pořádku.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Jestli je můj předpoklad správný tak to byl chlap z baráku před kterým jsem parkoval. Má dlaždičkama obloženou i zídku u chodníku a kolem kytek okruh kde nesmí růst tráva. Vím že se to tam stalo už někomu předemnou.

Edivetně ho taky tlačí mimopražské značky.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Oprava konečně provedena, tak se s vámi podělím o svou zkušenost. N základě doporučení Sibiře jsem zvolil Dr.Důlka (celorepubliková působnost, specializují se pouze na PDR a nic jiného nedělají). Komunikace žádná sláva (reakce na mail až po 2 - 5 dnech). Pak se čekalo, až jejich pracovník pojede do Prahy. To se nakonec podařilo včera. Oprava trvala cca 1,5 hod a stála polovinu původního (trochu nadsazeného) odhadu. S výsledkem jsem hodně spokojený (prý to nešlo opravit kvůli přítomnosti svaru dokonale, ale já tam v podstatě nic nevidím, takže za mě ok). Výsledek: obrňte se trpělivostí při komunikaci, ale výsledek stojí za to.

Odkaz ke komentáři

Skusenost z rodiny - auto drasticky znicene ladovcom (superb II), uplne cele. Oprava nie dokonala ale je treba velmi dlho hladat nejaku vadu. Cena asi 5500?, samozrejme poistka.

Rozumím dobře že na Superba spadnul ledovec, nebo už přece jen moje znalosti jazyka přátel trochu ochably?

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

To jako myslíš, že jsou tady všichni padlí na hlavu? Čerstvá registrace, první příspěvek a zrovna náhodou potřebuješ s manželkou vyrovnat důlky, tak vyhrabeš 6 let staré vlákno, abys sem lípnul svoji reklamu.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...