Trojan Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Prevence byla garáž, na kterou jsem podepisoval smlouvu druhý den potom. To nasere snad ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 mas havarijni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 No nemám, když vám sem píšu a hledám radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 A nevíte náhodou co s lakem, když vám nějaká p..a objede celý bok auta až na kov, pro jistotu ještě křížem...? (a utrhá stěrače)No, to jsi jí musel hodně namíchnout... zhrzená milenka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Spíš zhrzelá manželka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 A nevíte náhodou co s lakem, když vám nějaká p..a objede celý bok auta až na kov, pro jistotu ještě křížem...? (a utrhá stěrače)Hm...znám - sice ne na kov, jen na základovku, ale zase přední i zadní blatník a oboje dveře a pro jistotu i haubna - a už se mi to stalo podruhý. Ani to už neopravuju, jezdím v poškrábaným jako k0kot Fakt by mě zajímalo kdo a proč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) Já viděl na MB objetý oboje dveře klíčem a na haupně obří pi.ču. Auto měla všechna skla skoro černé a SPZ 4444, tak nevím, ale majitel nebyl taky asi úplně v pořádku. Upraveno 16. června 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Jestli je můj předpoklad správný tak to byl chlap z baráku před kterým jsem parkoval. Má dlaždičkama obloženou i zídku u chodníku a kolem kytek okruh kde nesmí růst tráva. Vím že se to tam stalo už někomu předemnou.Edivetně ho taky tlačí mimopražské značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 7. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Oprava konečně provedena, tak se s vámi podělím o svou zkušenost. N základě doporučení Sibiře jsem zvolil Dr.Důlka (celorepubliková působnost, specializují se pouze na PDR a nic jiného nedělají). Komunikace žádná sláva (reakce na mail až po 2 - 5 dnech). Pak se čekalo, až jejich pracovník pojede do Prahy. To se nakonec podařilo včera. Oprava trvala cca 1,5 hod a stála polovinu původního (trochu nadsazeného) odhadu. S výsledkem jsem hodně spokojený (prý to nešlo opravit kvůli přítomnosti svaru dokonale, ale já tam v podstatě nic nevidím, takže za mě ok). Výsledek: obrňte se trpělivostí při komunikaci, ale výsledek stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 to je dobre vediet...musim si to niekde pre istotu ulozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svobod3 Odesláno 7. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Super je, že mají nasmlouvány desítky servisů, takže si podle značky auta a města vyberete ten, který vám vyhovuje ... a pak už jen čekáte:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Ja som odstranoval priehlbiny na aute minuly tyzden. Po doporuceni som navstivil prevadzku na zahori. Odstranenie patnastich priehlbin trvalo priblizne dve hodiny a stalo 70 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Skusenost z rodiny - auto drasticky znicene ladovcom (superb II), uplne cele. Oprava nie dokonala ale je treba velmi dlho hladat nejaku vadu. Cena asi 5500?, samozrejme poistka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Skusenost z rodiny - auto drasticky znicene ladovcom (superb II), uplne cele. Oprava nie dokonala ale je treba velmi dlho hladat nejaku vadu. Cena asi 5500?, samozrejme poistka.Rozumím dobře že na Superba spadnul ledovec, nebo už přece jen moje znalosti jazyka přátel trochu ochably? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ladovec = krupobite, take zmrznute tenisove lopticky padajuce namiesto kvapiek z neba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 no to uz ano - ledovecladovec pomerne narocny jazykovy problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonyodorek Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 ahoj, našel jsem super informativní článek k tomu https://www.united-6.cz/vime-jak-opravit-dulky-po-krupobiti/. Máte někdo s tímto servisem zkušenosti? potřebujem s manželkou už dlouho opravu a ceny mi přijdou docela dobré :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 (upraveno) To jako myslíš, že jsou tady všichni padlí na hlavu? Čerstvá registrace, první příspěvek a zrovna náhodou potřebuješ s manželkou vyrovnat důlky, tak vyhrabeš 6 let staré vlákno, abys sem lípnul svoji reklamu. Upraveno 12. března 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 21 minutami, Tonyodorek napsal: stoji to za hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se