tano Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Kartagos, jo ja si nechal zajit chut. V dobe foceni, jsem mel strevni chripku a dnes? Jsem fit, ale jahody jsou uz v loji Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 (upraveno) DA34 & UV DOPING Upraveno 16. února 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Vážně, vysvětlete mi někdo, jak to udělat, aby se nahrála fotka, tak jak je v mobilu.Chci nahrát fotku, v detailech o fotce v mobilu má nějakou velikost ( upraveno tak abych se vešel do 2MB)Nahraju fotku, vložím příspěvek a fotka se několikrát zmenší a vypadá podstatně hůř než v mobilu. Co udělat jinak ?Vážně budu rád za radu. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jery Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Já se teda přiznám, že tohle je jediný důvod proč sem fotky nedávám. Než je zmenším, upravím a dočkám se aby byl vše ok, tak je kvalita jak z nokie před 10 lety :-/ do SZ poprosím také o radu jak nahrávat/kde upravit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 MíraMíra: luxusni fotka! Nevim, jestli to pomuze, zkus zmensit rozmer fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Dík, zmenšit krom velikosti souboru i rozlišení asi dává smysl. Zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Dík, zmenšit krom velikosti souboru i rozlišení asi dává smysl. Zkusím. Ja myslel velikost obrazku, sirku x vysku. Nevim, ale jestli to pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Ja snad u svejch nic takovyho nepozoruju. Kolik miva fotka KB a jaky ma rozliseni? Ja davam vetsinou 800px na sirku a ne vic jak 400KB a nezda se mi ze by se po uploadu kvalita zhorsila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Zkouším teď pár aplikací a různě měnit parametry, tak snad na něco přijdu. Určitě budou nějaký ideální vstupní parametry, ale houby tomu rozumím, tak jedu klasicky metodu pokus omyl.Ale dřív mi nepřišlo, že by se mi fotky nahrávaly horší. Něco sem asi přenastavil a nevím co. Upraveno 17. února 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Podle mé zkušenosti kvalitu fotek zhoršuje Tapatalk. Proto přes něj fotky na fórum nenahrávám a čekám, až se dostanu ke stolnímu PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Taky se mi zdá, že když vkládám přes pc, tak je to lepší.Určitě bude nějakej konkrétní postup, jak je to ideální řešit. Jestli někdo ví, raďte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 ...není čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 je to rozměrem delší strany obrázku, fórum fotku vždy zmenší na max 1200pixelůbylo to i při posílání fotek do Kalendáře před cca 3 lety, ani přes SZ to nešlo poslat a muselo se to posílat mailem.takže zmenšit v mobilu/PC na max 1200pixelů na delší straně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Paráda, dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 No... V Tapatalku mi to kazí kvalitu fotek i při rozměru delší strany 800 px. Přes web je to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Zkoušel jsem teď ještě jednou zkusmo nahrát fotku, co jsem dával do svýho vlákna a upravil ju na 1200x900, abych zachoval poměr 4:3 a dal jsem zobrazit náhled, abych to porovnal a je to fakt lepší. Takže ještě jednou díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 DA35 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Ale jo, no... Jses drzak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Ale jo, no... Jses drzak. :-)...když já žadné lepší mechaniky, které by je dokázaly nahradit, nenašel. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se