Dagoberd Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Některej z Vás mi svými oranžovými Seiko Monster vrazil do hodinek. Říkám si, tam bude rejpanec na antireflexu jak kráva a ono ouha, díra ve skle a vylomená ručička...No, naštěstí jsem se hned poté vzbudil, utřel orosené čelo a pro jistotu ověřil, že se mi to fakt jen zdálo. Upraveno 26. září 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 O rozbitých hodinkách se mi už zdálo taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Ta mám radost Siwi, že nejsem sám. Jak se to léčí?? Mám teď trochu strach jít na kutě, aby se ta noční můra zas neopakovala. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Jak se léčí sny o rozbitých hodinkách, to nevím. Ale jednou se mi zdálo, že mi vyprodaly vyhlédnuté hodinky. Tak jsem radši druhý den hned šel a koupil je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Moje Déčka šly v sobotu do krabičky, tak teď sem bohužel zas nějakej čas přispívat nebudu. Jen koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 To by mne teda zajímalo Radíku, které hodinky Dčka nahradily. Já se furt rozhlížím, že něco potřebuju ale ve finále vlastně nic nepotřebuju . Pane Atom, Vám ty fotky teda jdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Moony. Ale asi jen na tejden. Pak se zase uvidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Jó, to byly časy, jak tady řádil Alda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 No, je fakt že legrace tady už moc není, ale zas je to takový komorní vlákno pro samotáře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Ekomyčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 (upraveno) Furt.. Upraveno 13. října 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Čundr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 20. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2019 ...pilotky v luftě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Žádný škrábání předního vokna, i do Škůdek už dávaj čudlík na jeho odmrazování. Upraveno 31. října 2019 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Odpolední dortík s názvem Boží Čokoládový . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Neřekl bych, že jsou to úplně černobílý hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se