Dagoberd Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Tak jsem sundal Garminy a vyrazil do leteckého muzea Metoděje Vlacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Výrobce normálně zfejkoval americký budíky do letadel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Mlýny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Němec a Japonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Pracovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 U vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 DA38 a Starfighter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 (upraveno) DA38 Upraveno 28. července 2020 uživatelem Wladimir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 DA38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Damasko tah je úžasnej, jak tankovej pás z Tigru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 @Wladimir To jsou velice pěkné fotky, co tu sázíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 filo me predbehl, parada, tady jsem dlouho nebyl a fakt moc hezky. Ta fotka pod wristshotem s rukavici nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Mně se nejvíc líbí mlýny a srdíčková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Děkuji . Jsou to jedny z nejfotogeničtějších hodinek co jsem měl a mám... Fotí se úplně samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 To můžu jen potvrdit. Přesně takhle na ně taky vzpomínám.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Další sbírka Konrádů. Fakt mě nepřestávají bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Sakra mě to Damasko zase začíná brát... Pusť tě mi někdo 36 nebo 38, ale v klasický šedý verzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 @Wladimir krásný fotky pane. Radost na to koukat. Hned jsem vzal svůj kousek po delší době na tůru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Měl bych dvě vtipné historky na téma jak vnímá Damasko moje okolí.. Kolegyně mi koukne na zápěstí a radostně povídá: „Jééé to máš ty slepecký hodinky bez sklíčka, žejó?" A korunu tomu dodal postarší kolega o hodinu později, mimochodem velký odborník na všechno exkluzivní. Čučí mi na zápěstí a pak zkušeně pronese: „Ruční práce, to se hned pozná, sis koupil Brajtling, hmm." Tak nevím, asi zase sroluju rukáv , hlavne že dělají radost mě, no ne.. Ale víc dotazů už asi dneska nedám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) ... Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se