Radik Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 8 hodinami, Diablo1st napsal: Da34 na gume od treniek z cheapnatostraps Já myslel, žes je prodal?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Už som bol rozbehnutý, ale nakoniec som si to rozmyslel Len ťah som predal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 To byly ty jak jsem ti na ne psal, zejo? Rozmyslel sis to rychle, uplne to chapu:) A kdyz uz sem tady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 @Miceyjj sú to presne tie. No čo ti poviem vyspal som sa z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Konrád práci rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Sou to tooly, tak budou makat. Na nato a na kolo s nima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Konrad DK30 und Hosenträger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Já pořád čekám jestli vylezou s původníma modelama a pořád nic. Jejich nabídka tříručkovejch modelů je teď dost chabá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Vylezou, nevylezou.. Mě asi zůstanou tyhle černý nafurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Jsou to držáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Jj. Hlavně jejich majitelé se bohužel déček dost drží a člověk pak nemá moc šancí si rozšířit sbírku. Takže kdybyste mi někdo chtěli udělat radost, tak třeba takový da46 by se mi fakt hodily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 @Dagoberdjo, já už je pustil 3x, počtvrté snad stejnou chybu neudělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Jojo, @Diablo1st by mohl vyprávět "jak k Déčkám přišel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 @Wladimir tak to je dobrá zpráva, jména, nicky, telefony rychle sem, dokud je stopa ještě žhavá. To by bylo, abych někoho z těch tří nepřesvědčil, že nejlepší co můžou pro svoji karmu udělat je mi hodinky prodat, no pokud jsi tedy nekoupil 3x ty samé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 před 11 hodinami, Radik napsal: Jojo, @Diablo1st by mohl vyprávět "jak k Déčkám přišel" Je to jednoduché: otravuješ tak dlho až ti ich predá (alebo ťa hodí do ignore listu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 13. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2021 Před hodinou, Diablo1st napsal: Je to jednoduché: otravuješ tak dlho až ti ich predá (alebo ťa hodí do ignore listu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Minimalismus na maximálno. Technično na nekonečno. I Konrád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Konrád zas má rád tvoje fotky, právě jsem ji viděl na Damasko IG stories. Dobrá práce s foťákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 (upraveno) Čeká mě náročná dovolená, takže přecházím z běžného bussines casual na military look, česky řečeno.. Upraveno 22. července 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se