Radik Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 2 hodinami, Diablo1st napsal: Jééé, moje bejvalky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 DK11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 před 6 hodinami, Radik napsal: Jééé, moje bejvalky! Veru tak. Parádne sú. Aj keď žene sa moc nepáčia, pre mňa sú to toolovky ako bič. To puzdro a materiál je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 @Diablo1st Hodinky supr, ale Radik je měl, pokud se pamatuju, na tankovým pásu a ty tvoje vypají, že jdou na bazén . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 @Dagoberdpravdu máš, bohužiaľ ten tankový pás nemal mikroreguláciu, čo je pre mňa nepoužiteľné. Preto išiel z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 @Diablo1st tak si dám o knedlík víc anebo míň, podle toho jestli potřebuju přibrat nebo shodit a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 @Dagoberd Joj keby to bolo také jednoduché Mne sa cez deň dosť zápästie mení, takže motýlové spony sú pre nepoužiteľné. Najlepšie to vidno na spone od Warda kde je beznáraďová mikroregulácia. Ráno si nastavím hodinky tak, aby boli pohodlné. Neskôr o jeden dielik zmenším, po obede vrátim naspäť alebo aj ešte jeden dielik pridám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Tankový pás (správně česly "originální damasko tah" :D) byl super, ale Stano má pravdu, pokud se mu přes den víc mění ruka. Mikroregulace žádná, rozepínání taky nebylo úplně nejjednodušší (daň za "bezsponový" vzhled), ale celkově padnul k materiálu pouzdra a ty hodinky na něm vypadaly úplně jinak než na řemenu. Na druhou stranu musím říct, že když jsem přezul zpět na řemen (natož černo-červený hirsh s motýlovkou), už mě ten tah ani moc nelákal. Hodně hodinkám ubere na kontrastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Máte je krásný hoši! Já stále 37. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Ja dnes DK10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 (upraveno) Konečně se mi taky jednou vyplatil můj brekot tady a po pár letech mám zas starý dobrý tříručkový tvrzený konrádovky! Paráda. Ten náramek je teda.. zvláštní, ale bojim se ho sundat, když si tak vzpomínám na ty čachry s posílánim do fabriky. Upraveno 30. listopadu 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Není důvod se bát, když už tam je. Už je spasovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 @Micey jo, není důvod se něčeho bát. Už jsem ho sundával několikrát. A mimochodem ty inhauz otevřené stěžejky jsem viděl jen u Konráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Pořád čekám, jestli vyrukujou s původníma staronovejma modelama a asi se nedočkáme. Počátkem roku ještě byly v katalogu a na můj dotaz tvrdili "in the first semester". Ten je dávno za námi a pořád nic. Místo toho ze stránek zmizel i zmiňovaný katalog, objevila se Brochure, kde jsou už jen ty na webu. Po starejch ani stopy To je škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 Jo.. netesi me, ze mam (snad docasne) pravdu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 26 minutami, Radik napsal: Pořád čekám, jestli vyrukujou s původníma staronovejma modelama a asi se nedočkáme. Počátkem roku ještě byly v katalogu a na můj dotaz tvrdili "in the first semester". Ten je dávno za námi a pořád nic. Místo toho ze stránek zmizel i zmiňovaný katalog, objevila se Brochure, kde jsou už jen ty na webu. Po starejch ani stopy To je škoda... no tak info z WUS je, ze uz ani nebudou. Budou nove modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 14 minutami, ATOM napsal: no tak info z WUS je, ze uz ani nebudou. Budou nove modely. Což bohužel odpovídá, když už je nemají ani v tom PDF katalogu. Velká škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 info z jara primo od Damaska znelo jinak no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2021 před 3 hodinami, Radik napsal: Což bohužel odpovídá, když už je nemají ani v tom PDF katalogu. Velká škoda... Možná Konrad uvedie hodinky, z ktorých sa posadíš na zadok a na staré DAxx rovno zabudneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2021 Jo, tak to urcite bude:) Mimochodem kdyby jako nekdo z damaskaru touzil po tech mejch DA42 a mel na vymenu idealne nejaky bezlunetovy.. treba s bilym cifrem.. (pro jistotu - myslim jen ice-hardened puvodni D modely) mohl bych se hluboce zamyslet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se