Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

Ja jsem taky tahovej, jen tady si nejsem jisty. Mam je tak zazite na kuzi, ze proste nevim ;)

Co se prakticnosti tyce, tah je jasny.

Vsak ta kuze vizuelne je krasna, mate to paradni pane. Jen mi stve, ze se tolik toho nakeca kolem toho tahu. Proste normalni nemecke hodinky na tahu. Ze vydrzi toho vice, vime jako majitele techto hodinek, sami dobre.

Promin, ze to pisu ke konverzaci s Tebou, ale uz musim.

Ale jakoby se kazdy bal, nebo stydel napisat, jsem majitel techto hodinek. Proste mam Damaska a jsem fakt spojenej chlap. Nemuzes mit Damaska a Rolex soucasne, to proste nejde. Damasko na tahu, zvlastni. Peknej prd, mam Damasko na tahu, kdybych nebyl socka, tak mam i Rolex. Mam tyto firmy rad a kaslu na reakce:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Co se zmiňovaného "osahání" Déček na tahu týká, tak jsou jedny DA34ky naživo "Na Dělostřílnách". Nemůžu si pomoct, ale tyhle nejjednodušší Déčka se mi neskutečně líbí a tah z nich dělá téměř nezničitlený tooly. Už nějaký čas mám brouka v hlavě a přemejšlím jak to vykombinovat, abych na ten tah upgradnul. A jestli jsou majitelé Déček divnou sektou? Pak to sedí, já divnej jsem :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Biamonti: jaky byl dortik?

Odkaz ke komentáři

Výbornej... Monika je rozená cukrářka, čokoláda, kokos a ovoce, hlavně tvé oblíbené mandarinky :-)

Ciwe, ted jsi mne fakt rozesmal:)) Ty mandarinko.

Odkaz ke komentáři

Habadej: to je fakt cista guma? Vypada sakra dobre, to bych i mohl a plne rozumim vyberu. Je paradni;).

Odkaz ke komentáři

No, spíš než guma to je silikon. Je to pěkně pružný, nevytahává se to a nosí se to tak příjemně, že jsem kůži nechal odpočívat v krabičce. A cenově to vychází na čtvrtinu originál kaučuku, akorát nemám navíc sponu, tak to musím přehazovat.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...