tano Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ja jsem taky tahovej, jen tady si nejsem jisty. Mam je tak zazite na kuzi, ze proste nevim Co se prakticnosti tyce, tah je jasny.Vsak ta kuze vizuelne je krasna, mate to paradni pane. Jen mi stve, ze se tolik toho nakeca kolem toho tahu. Proste normalni nemecke hodinky na tahu. Ze vydrzi toho vice, vime jako majitele techto hodinek, sami dobre. Promin, ze to pisu ke konverzaci s Tebou, ale uz musim. Ale jakoby se kazdy bal, nebo stydel napisat, jsem majitel techto hodinek. Proste mam Damaska a jsem fakt spojenej chlap. Nemuzes mit Damaska a Rolex soucasne, to proste nejde. Damasko na tahu, zvlastni. Peknej prd, mam Damasko na tahu, kdybych nebyl socka, tak mam i Rolex. Mam tyto firmy rad a kaslu na reakce:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 dobře si se rozjel Uzivej Decek na tahu a nenechej si rozhodit karmu blbyma pindama! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Co se zmiňovaného "osahání" Déček na tahu týká, tak jsou jedny DA34ky naživo "Na Dělostřílnách". Nemůžu si pomoct, ale tyhle nejjednodušší Déčka se mi neskutečně líbí a tah z nich dělá téměř nezničitlený tooly. Už nějaký čas mám brouka v hlavě a přemejšlím jak to vykombinovat, abych na ten tah upgradnul. A jestli jsou majitelé Déček divnou sektou? Pak to sedí, já divnej jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Žádné fotoumění, ale jen drobná ukázka vyjímečné kreativity mé ženy... ;-)30. narozeniny, na ruce DA36, na dortu 38, ale jen proto, že nebyla žlutá barva, paráda :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Makam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Konrádovo NATO Cegy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Nn, ale tenhle tuháč není vůbec špatnej..Můžu mrknout na výrobce, mám doma ještě obal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Neni to z Gnomon watches? já sem si tam pořizoval jeden měkej a jeden "heavy duty" Měkej je moc měkej a tvrdej je na moje gusto moc tvrdej. Konrádovina je akurátní Jenom sem byl zvědavej jestli ho taky nemáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Biamonti: jaky byl dortik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Výbornej... Monika je rozená cukrářka, čokoláda, kokos a ovoce, hlavně tvé oblíbené mandarinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Já jsem pořídil tuhle gumu, abych s nima mohl do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Výbornej... Monika je rozená cukrářka, čokoláda, kokos a ovoce, hlavně tvé oblíbené mandarinky :-)Ciwe, ted jsi mne fakt rozesmal:)) Ty mandarinko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Habadej: to je fakt cista guma? Vypada sakra dobre, to bych i mohl a plne rozumim vyberu. Je paradni;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 No, spíš než guma to je silikon. Je to pěkně pružný, nevytahává se to a nosí se to tak příjemně, že jsem kůži nechal odpočívat v krabičce. A cenově to vychází na čtvrtinu originál kaučuku, akorát nemám navíc sponu, tak to musím přehazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Nejako malo fotime tie nase Damaska... Trocha jednoduchosti a cistoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 pěknýKonrádovo guma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 to vypadá úplně stejně jako BIWI kaučuk co dává Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 ...je to biwi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Neviem kto to pre Damasko dodava, ale mam to ako original Damasko kaucuk. Pre mna moc pohodlna zalezitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 15. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2016 Velmi dobre to vyzera na tom kaucuku.Btw ja som si dnes objednal DA36 black:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se