dufi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Tak já jsem po nich začal taky víceméně koukat až na základě místních bojů "Damaskářů proti ostatním"...nebo spíš naopak...
Návštěvník YPO Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 18:30, dufi napsal: Tak já jsem po nich začal taky víceméně koukat až na základě místních bojů "Damaskářů proti ostatním"...nebo spíš naopak... koukám .....eště si koupíš tak šestery hodinky a budeš mít příspěvky dlouhý na půl stránky
dufi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 18:36, YPO napsal: koukám .....eště si koupíš tak šestery hodinky a budeš mít příspěvky dlouhý na půl stránky Vidíš...to mě nenapadlo...ale pravdu máš, jdu ten seznam zrušit...
Radik Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Reklama s cejchem sekty je taky reklama V 6. 4. 2016 v 18:30, dufi napsal: Tak já jsem po nich začal taky víceméně koukat až na základě místních bojů "Damaskářů proti ostatním"...nebo spíš naopak...
vrcan Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 16:02, dufi napsal: Dík Tano, 36ky jsou mladýho, ale do rodiny patří...já to tak nějak ani neprožívám, že by mělo být Damasko něco extra, prostě se mě líbí jejich technologie a matroše, celkově jsou to hodinky pěkný, ale nebudí luxusní dojem, za celou dobu co je mám, se mě snad zeptal jeden člověk, co to je zač... , když nasadím Archimedky nebo Steinharty, tak se poměrně často někdo zeptá co to mám za hezký hodinky , co mě vždy docela pobaví, že nejvíc se lidi zajímaj na mý ruce o Trasery a Luminoxy, který vypadají skoro jak pouťový... rozhodně ale nejsem fanatickej zastánce jakýkoliv značky, spíš běžnej uživatel... .a místní chvalozpěvy a nebo naopak narážky na Damasko mě nechávají úplně klidným , mě vyhovujou, mám je rád, ale nehledám v tom žádnou modlu... da36 black ked nosim, posobim lacnym dojmom, fest, viac to uz nejde, posobia dokonca az plastovo vzhladom na damest upravu (na rozdiel od inych DLC alebo PVD ma taky plastovy charakter).Ale vobec mi to nevadi, je to totalny extrem, technologiou nabite hodinky takmer bez konkurencie (v niektorych oblastiach) a pritom keby ma prepadol niekto, asi by ich ani nezobral :-) Kazdopadne mi robia maximum radodosti a neviem sa dockat tiez na da46 na tahu... Damasko je popici.
dufi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Tak dnes zase na pár dní "přesedláno" na 46ky... ...díky vteřinovce takovej "pampeliškovej" typ hodinek.. Poflakoval jsem se kolem Vltavy u Štvanice a žluto kam se podíváš..
dufi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 14:35, siwi napsal: dufi: Nádherně ti to ladí.Díky siwi
tano Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Hezky Dufi!!! Ta pampeliska jak ladi ke vterinovce.
dufi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 15:11, tano napsal: Hezky Dufi!!! Ta pampeliska jak ladi ke vterinovce.Díky Tano, ta vteřinovka ty hodinky fakt krásně oživí...
dufi Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 17:58, Hasňa napsal: Super fotky. I krásné hodinky.Díky, když jsem je teď nasadil na ruku po tejdnu nošení DC67ček na tahu, tak to je neskutečný odlehčení na "svalstvo"....
Radik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Sem si dovolil.... pár kýýýýýýýýýýýýýčovek
filo-boxer Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Dobre! Kolik to je kilometru te snury?
tano Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Radik: jak to super ladi!!! Pekne, zadna kycovka .
dufi Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Parádní "šňůrová" fotka....hlavně dobrej nápad.
Radik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Díky Jsem si říkal, jestli tam tý barvy není nějak moc. Kilometry to nejsou, "jen" asi 60 metrů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se