Sacíbagr Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 (upraveno) V 8. 7. 2016 v 19:54, villain83 napsal: ...Decka snesou opravdu hodne, jen ETA uvnitr ne...?...nejsem z těch, který by hodinky sundával, dával do sejfu, podlepoval izolepou, leštil, vyvařoval atd (na druhou stranu všem hodinkám, které mám dopřávám pořádný servis - ne jen tlakovku).DA34 jsem před časem zvolil jako ty, co by mohly sloužit a něco vydržet. Začal tím mezní test (hory, dílna, kolo, práce, voda) 7dní/24h - jsem pravák a nosím je na pravé ruce...o to je to horší. Nemají to se mnou lehké a nikdy nebudou mít. Takže po nějaké akci s kladivem začal kalibr zlobit (čti dojebal jsem ho fest a ani se nehnul). Tímto chci poděkovat Kubsonovi a jeho lidem, za péči a v podstatě velké generálce ETY. Zvenku však D vypadají pořád výborně...sedřený antireflex se doufám nepočítá...tímto odstavcem se z nich staly asi definitivní. Upraveno 8. července 2016 uživatelem Sacíbagr
villain83 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Ja taky hodinky prakticky nesundavam, nicmene jsou aktivity, pro ktery nejsou mechanicky hodinky vhodny, to vime oba. Treba takova prace s kladivem. Je uplne jedno, jestli je v tom ETA, nebo cokoli jinyho, to taky vime oba. Zadnej strojek neni nesmrtelnej, pokud jim davas takovej kour a hodlas v tom pokracovat, tak budou na generalce co pul roku, ale toho ses si zajiste vedom...
Sacíbagr Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 ...jsem si vědom, na sekání dřeva atd zkrátka destruktivní rázy jsem je sundával, občas jsem u menších akcí zapomněl a pravděpodobně (nejsem si tím jist) to byla akce s kladívkem, co etu poškodilo.
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Bedjasson, když se ti třeba rozbije příklad auto Mitsubishi ve kterém je Volkswagen motor, taky přeci neřekneš auto super, ale ty Volkswagny nic moc. Prostě se ti vysypali Damaska a není za co se stydět, když jsem měl problém s TH nebo Iwc, taky jsem to tady hned rozebral, od toho je fórum. Upravuje D nějak ty kalibry, nebo je tam dává syrový? Mají dost vychytávek, tak bych čekal že si tu Etu trochu vytuní.
dufi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Co sem slyšel, tak dávaj svoje rotory. ..
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 V 9. 7. 2016 v 7:31, dufi napsal: Co sem slyšel, tak dávaj svoje rotory. ..Pokud to je i s tím D keramickým uložením, tak palec nahoru :-)
dufi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Já myslím,že to bude k dočteni na jejich webu...nebo Vám řeknou chlapi v Chronoshopu..já to jednou zběžně řešil kvůli hlučnymu rotoru a na nějakým zahraničnim fóru jsem se to v Damasko sekci dočetl...
Sacíbagr Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 ...nevím jak teď, já mám standart ETU. Pokud vím, tak ETU nepřekopávají...kromě "inhouse".
villain83 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 V 9. 7. 2016 v 8:14, dufi napsal: Já myslím,že to bude k dočteni na jejich webu...nebo Vám řeknou chlapi v Chronoshopu..já to jednou zběžně řešil kvůli hlučnymu rotoru a na nějakým zahraničnim fóru jsem se to v Damasko sekci dočetl...Valjoux 7750 je obecne pomerne hlucnej, to je vlastnost toho strojku...
dufi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Mě zarazila hlučnost rotoru na 46kách a 36kách...ta mě byla právě zdůvodněna jiným rotorem, mám hodinek s Etou poměrně dost a jen Damaska "rachtaj" jak blázen...
Hasňa Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Malé připomenutí mě IWC historie. Na chleba jsem měl, jen jsem stále cítil ty prachy na ruce, necítil jsem se svobodný. Prostě jsem se bál, že je strouhnu o dveře. Prostě v tom bylo víc prachů, než by mi bylo příjemné. A to jsem všechny ty Schaffky koupil za skvělé ceny. U Damasko je to jiná pohoda. Žádné shánění ojetých, pěkně do Chronoshopu, kafe s Kubsonem a Zdeňkem, měli tam svého času i dobrou Colu, nové hodinky pěkně do kabely a hotovo. Kultura jak má být.
African Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Krásný jsi to měl, ty Ingenieury ti musí chybět, pecka obrovská. Jinak něco podobného zažívám s Roládama, bojím se o ně a vím přesně jak jsi se cítil. Já hodinky taky nosím a pokud ten strach bude přetrvávat, budeme se muset rozloučit. Nezažil jsem to s žádnými hodinkami :-(
tombed Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 V 9. 7. 2016 v 8:53, Hasňa napsal: Malé připomenutí mě IWC historie. Na chleba jsem měl, jen jsem stále cítil ty prachy na ruce, necítil jsem se svobodný. Tak teď máš Michale na ruce jen o pár korun míň... :lol2:
dufi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Co se týká strachu o hodinky, tak vzhledem k tomu, že nic extra drahýho jako spousta lidí zde nemám, nosím hodinky průběžně všechny, něco víc, něco míň, zase na druhou stranu mám pár hodinek vysloveně "jetejch" a musím říct, že mají daleko větší kouzlo, než leštěnky co si víc hlídám...Synátor skoro nesundá z ruky 36ky, kolikrát mě říká, že bral ve škole něco z pod lavice a jebnul je jak .. ..a nic na nich vidět není, občas je umeje pod tekoucí vodou a jede dál...přesnost má lepší než já na 46kách i 67kách..Mám pár týdnů nový SUMA a po pár dnech slušnýho nosení jsou samá vlásečnice, místama i hůř...ale tam je to daný - trocha leštěných ploch a jde to za chvíli do háje /nevadí mě to/Jinak my jedeme ještě s mladým poslední týden dovolený na "D" vlně.
People Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Damasko idealne hodinky pre skolaka za vysvedcenie.
Sacíbagr Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 ...tak byly tady fullgoldy rlx.
Ohm-Aztec Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Ale to bylo za maturitu... To je něco jinýho.
dufi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 V 9. 7. 2016 v 12:51, People napsal: Damasko idealne hodinky pre skolaka za vysvedcenie. To je fakt...že si ten pitomec radši rovnou nenašetřil na nějaký fešný Lorusy...
Sacíbagr Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 (upraveno) V 9. 7. 2016 v 13:51, Ohm-Aztec napsal: Ale to bylo za maturitu... To je něco jinýho....nic - sebekontrola. Upraveno 9. července 2016 uživatelem Sacíbagr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se