Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sacibagr ten remen je fakt peknej, co to je na te 2 fotce-Konrad?

Ja a orech :) .

post-30673-0-89623600-1471615672_thumb.jpg

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 19. 8. 2016 v 16:39, Sacíbagr napsal:

Pivo Konrád...k Damskům je to povinnost přece.

Ajo :) ja myslel, ze to je nejaka special tygri mast.

Odesláno
  V 19. 8. 2016 v 13:15, Sacíbagr napsal:

...je!

V 19. 8. 2016 v 16:39, Sacíbagr napsal:

Pivo Konrád...k Damskům je to povinnost přece.

No jo, vlastně! Tak až dorazím zásoby Ostravaru, co jsem si dovezl z dovolené, budu muset nakoupit tu správnou značku :D

post-437-0-61900400-1471637989_thumb.jpg

Odesláno
  V 18. 8. 2016 v 17:50, tano napsal:

Dej se k nam do sekty  :) .

Nemůžu neboť je mi to všechno malý, ale hodinky jsou to opravdu hezký, to je bez debat. 

Odesláno
  V 19. 8. 2016 v 20:31, Sphinxx napsal:

Nemůžu neboť je mi to všechno malý, ale hodinky jsou to opravdu hezký, to je bez debat.

Ja vim, toho jsem si vedom. Mas obr pazouru. :) .

Odesláno

Dnes kameny a zdi :) .

post-30673-0-31710600-1471701286_thumb.jpg

post-30673-0-49899000-1471701324_thumb.jpg

post-30673-0-56155200-1471701360_thumb.jpg

post-30673-0-37895300-1471701393_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Do pytle, chodim sem jak mlsnej pes. Tyhle Decka...a vubec vsechny Decka maj neskutecny kouzlo...

ehm, tim sem chtel jako rict, ze teda z tyhle srovnavaci fotky se me daleko, ale daleko vic libej Decka. Zajimalo by me srovnani na zivo.

Upraveno uživatelem Tutin
Odesláno

Béčka mají konvexní sklíčko a celkově působí jejich ciferník mnohem víc plasticky. Na rozdíl od Déček mají i lunetu, což jim společně s velkými číslicemi ciferníku přidává na mohutnosti a dělá to z nich pěkný kladiva. Déčka oproti nim na ruce skoro necejtím. Kdybych si MUSEL vybrat jen jedny z nich... nevím. Oboje mají něco do sebe, něco co ty druhé nemají.

Siwi, těším se, jestli za čas napíšeš svoje srovnání obou kousků :)

Odesláno
  V 20. 8. 2016 v 14:24, Radik napsal:

nedalo mně to, abych neudělal malý srovnání... :)

attachicon.gifDSCN2868.JPG

Dobrý nápad  :clap:

V 20. 8. 2016 v 18:39, Radik napsal:

Béčka mají konvexní sklíčko a celkově působí jejich ciferník mnohem víc plasticky. Na rozdíl od Déček mají i lunetu, což jim společně s velkými číslicemi ciferníku přidává na mohutnosti a dělá to z nich pěkný kladiva. Déčka oproti nim na ruce skoro necejtím. Kdybych si MUSEL vybrat jen jedny z nich... nevím. Oboje mají něco do sebe, něco co ty druhé nemají.

Siwi, těším se, jestli za čas napíšeš svoje srovnání obou kousků :)

Jsou to úplně rozdílné hodinky a nejlíp, když člověk vyzkouší oboje. Zvláštní, ale společné rysy se jen těžko hledají. Třeba už jen ten zmíněný ciferník. U Béček plastický a hrající všemi možnými barvami podle dopadajícího světla. U Déček vypadá jako namalovaný, a to i včetně ručiček. Obojí má svoje kouzlo a na obojí se moc hezky kouká. No a každé z nich se úplně jinak nosí.

Odesláno
  V 20. 8. 2016 v 18:39, Radik napsal:

Siwi, těším se, jestli za čas napíšeš svoje srovnání obou kousků  :)

Na to se také těším ... 

Odesláno
  V 20. 8. 2016 v 14:24, Radik napsal:

nedalo mně to, abych neudělal malý srovnání... :)

attachicon.gifDSCN2868.JPG

Ideálně mít oboje :rolleyes: ...jsou to pěkný hodinky a siwiho "B" byli vždy na fotkách super...jinak včera jsem byl fotit na jedné soutěžní akci ve vaření zvěřinových gulášů a přišla i řeč na hodinky...spousta chlapů a všechny strašně zaujali bráchovo "plastotritiový" Luminoxy...po mejch DC67kách neštěk pes...nulovej zájem ...prostě hodinky bez emocí a zájmu jakýhokoliv okolí...ta samá zkušenost s DA36 i DA46... :)

Odesláno

Bohužel dva mí kolegové prokoukli moji hodinkovou vášeň právě na DA34kách. A to jsem myslel, že je nikdo nemůže znát a jsou to nenápadný a neutrální hodinky. Z obou se samozřejmě vyklubali chronomagoři, i když asi mnohonásobně menší než já. Jeden se Seikama, druhej s Hamiltonama.

Odesláno (upraveno)
  V 21. 8. 2016 v 13:04, Radik napsal:

Bohužel dva mí kolegové prokoukli moji hodinkovou vášeň právě na DA34kách. A to jsem myslel, že je nikdo nemůže znát a jsou to nenápadný a neutrální hodinky. Z obou se samozřejmě vyklubali chronomagoři, i když asi mnohonásobně menší než já. Jeden se Seikama, druhej s Hamiltonama.

No tak hlavně že nesedíte v jednom kanclu tři se stejnejma hodinkama na ruce... :) <_<

Upraveno uživatelem dufi
Odesláno
  V 20. 8. 2016 v 13:56, tano napsal:

Dnes kameny a zdi :) .

Tano neblbni...vodřeš si je a bude po nezničitelný "legendě" :crying_anim: :rolleyes: -_-

Odesláno
  V 21. 8. 2016 v 16:57, dufi napsal:

Tano neblbni...vodřeš si je a bude po nezničitelný "legendě" :crying_anim: :rolleyes: -_-

Ale :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...