Přejít na obsah

MJ.

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

nickolas

Tak ja taky neco pridam...na oblibene podlozce  

tano

Tak bych si dovolil nahodit par podzimnich rychlocvaku .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

tano

Trochu jsem se nudil

Stěma gumama máš pravdu.Chtělo by to i nějaký veselejší barvičky, než jen černou. Jo,a 10s za 8 dní je napohodu.

Jojo, oranz gumu :) s pismenem D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo,jo,přesně tak.Třeba barva gumy,podle barvy vterinovky.

Teoreticky super napad, to bezesporu. Ale trefit odstin treba na modre, no....

Mozna proto to rezou z pneumatik od autaku :) cerna je cerna.

Odkaz ke komentáři

eště chápu třeba ten Hirsch Performence s červenym spodkem, ale žlutej (pokud je) bych na ruku nedal a ani modrej. Celo guma v barvě by byla teda strašný zvěrstvo.

To zalezi na vkusu kazdeho. Nekdo rad cernou, nekdo rad treba Tebou uvedenou zlutou. Tak je to i s jinejma vecma v zivote a nema cenu nekomu neco diktovat. Nekdo chodi cely v cernem a druhy barevne, nebudu zde schvalne uvadet jak kdo vypada, nema cenu vyvolavat flame. Spis me mrzi, ze to neni v zakladu od vyrobce, nic jineho. Holt kazdy to ma jinak a to je vlastne dobre.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

No v Damasku měli dost vkusu na to aby v základu celobarebnou gumu nedělali. Co v základu, aby jí nedělali vůbec :lol2:

Dobra, nema to cenu...

Odkaz ke komentáři

Sacibagr: ta druha guma na te fotce je modra, nebo to je svetlem? Vypada to super.

Odkaz ke komentáři

MJ: to nato je komplet predelavka z nejakeho noname-delal to Zekon.

Tano: je to jedna a ta stejna guma-silikon (davají to do koz, takže příjemná věc, navíc to voní vanilkou...což teda nechápu, ale silikonové kozy doma nemám). Fotim jen telefonem a navic to neumim.

Odkaz ke komentáři

Sacíbagr: pockej, pockej ja se Te nechtel dotknout, fotky paradni! Dik za info, pokud ji budu chtit, tak se obratim, jestli mohu. Zatim mi ten tah vyhovuje, ty gumy byla jen uvaha. Viz vyse.

Odkaz ke komentáři

Sacíbagr: pockej, pockej ja se Te nechtel dotknout.

...to se nikdy nestalo.

Sacíbagr:Mě se taky ta druhá guma zamlouvá. Copak je to zač?

Meyhofer Kiel

...já nejraději kůži - měkkou. Horween snese i vodu. Gumu beru jen když vím, že ze mě poteče jak z prasete. Takže na práci nebo na letní výlety do hor - na kolo atd. Zkoušel jsem i isofrane...jde to přežít.

Odkaz ke komentáři

MJ. nebud zlej :)

Odkaz ke komentáři

heh  :whistling:  :D

hele já sem celkem vydřenej z toho Hirsche, ale sem si vybral blbej model, protože se žlutou gumou vespod to nevypadá dobře. S červenou parádně. Asi je pošlu do němec ať mi vyměněj vteřinovku. Viděl sem 46 black s červenou vteřinovkou a vypadá to divně dobře. Malý DK10

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...