David_B Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 ideální způsob jak dobře natáhnout hodinky :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Tak ja sem soupnu take dve kamaradi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Tyhle vydrží dýl než do švestek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Do příštích švestek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Možná i dýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Možná i dýl Paradni fotky a myslim ze kdyz reknu bude nam cti, se neurazis . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Krásný fotky s tou nedodělanou slivovičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Tak bych si dovolil nahodit par podzimnich rychlocvaku . 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 To je jak kvíz "najdi pet rozdilu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Paradni fotky a myslim ze kdyz reknu bude nam cti, se neurazis . Neurazím, ba právě naopak Cítím se být polichocen. Krásný fotky s tou nedodělanou slivovičkou Slivovičku já nerad. Švestky raději konzumuju tak, jak jsou, nebo v koláčích. Taky jsem položil Déčka do koše na prádlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Tak bych si dovolil nahodit par podzimnich rychlocvaku . ... a ještě jsem zapomněl - hezky ti to s těmi listy ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 ... a ještě jsem zapomněl - hezky ti to s těmi listy ladí.Diky, ten kos na pradlo je super napad!! Tak nam zacina podzim, to se vyradime . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 ...zrovna jsem v hlavním městě. Drumset Wanastovek...to chtělo vytvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Tano parádní podzimní fotky! Alda by měl radost. Siwi, koš dobrej, ale proč dáváš stejný fotky do více vláken? Určitě máš těch povedených snímků víc, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 nividic: diky moc, taky jsem ale nemusel davat vice podobnych, byl jsem roztekanej . Sacíbagr: ses mohl taky ozvat ne? Dopredu samo., dali by jsme pokec. I tu muziku bych prekousl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 (upraveno) ...mohl, no. Ale jsem tu jen na skok s Kašpárkem v rohl. Upraveno 2. října 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 ...mohl, no. Ale jsem tu jen na skok s Kašpárkem v rohl.Tak treba priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Diky, ten kos na pradlo je super napad!! Tak nam zacina podzim, to se vyradime . Na podzim se těším už dlouho a vypadá to, že konečně přichází Tano parádní podzimní fotky! Alda by měl radost. Siwi, koš dobrej, ale proč dáváš stejný fotky do více vláken? Určitě máš těch povedených snímků víc, ne? No... Dávat stejné fotky do více vláken není úplně šťastné, já vím. Ale právě u těchto jsem další jiné neměl. A pak je tu dilema, kam s nimi. Když je dám k sobě, nebudou v Damaškovém nebi, a naopak... Někdy mám víc podobných, tak je rozděluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 OK, já jen že mě to u tebe překvapilo. To jsou tu jiní střelci, co to perou kde se dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Asi jsem se u nich krapet inspiroval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se