Sacíbagr Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 ...taky dnes kontroluji škody po zimě...letos dobré.
siwi Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 V leseKoukám, že by jim to slušelo i v maskáčovém PVD provedení.
tano Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Odesláno 28. května 2017 siwi: to asi jo mas recht, ale nic pro me
tano Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Cestou na nakup Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 1z prochazky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Nic jsem tady o nich nenašel, tak je dávám do tohoto vlákna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 To je nějaký sofistikovaný joke? treba to mysli dobre
Panchart Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Pardon, nevšim jsem si, že je galerie ještě rozdělená, jdu se potrestat na zahrádku
wizard-ov Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 To je nějaký sofistikovaný joke? obzvláště legrační je mj. i ta forma - místní borci se tu piplají s fotečkama, ty Déčka mnohdy vypadají mnohem lépe než v realu a teď taková jeba focená na Orwo
Panchart Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 To je strašný co? Pofoukat bebí by mohlo stačit! Prostě jsem viděl fotogalerii a šoup jsem to pod poslední příspěvek, pozdě jsem si všimnul, že jsou tu další vlákna, tak doufám že se kůli tomu nebude zase vyjadřovat padesát svatých!
Sacíbagr Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 místní borci se tu piplají s fotečkama, ty Déčka mnohdy vypadají mnohem lépe než v realu ...ciwe, ty ses dnes úrazově připojistil ???
petr_cha Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Panchart: Pofoukat nikomu nic nemusis :-) .. stacilo by trochu lip se koukat nez nekam neco frknu... takhle prijit a jeste se takhle ohánět není nejlepsi zpusob prezentace.. Ps. Jsi mi pripomenul stary vtip od Rencina.. otec tam volal do ustavu pro jazyk cesky a ptal se, jestli se rika Panchart nebo Parchant.. dodneska si sam nejsem jisty.. :-) Upraveno 1. června 2017 uživatelem petr_cha
wizard-ov Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 ...ciwe, ty ses dnes úrazově připojistil ??? Chraň Konrád, to nebylo myšleno nějak hanlivě, jen jsem chtěl pochválit fotky...já takové neumím.
Sacíbagr Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Chraň Konrád, to nebylo myšleno nějak hanlivě, jen jsem chtěl pochválit fotky...já takové neumím. ...stejně tě nechtíc poleju pivem.
neumann Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Damasko a mazacka Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Damasko mit Rib Eye, pekny vikend... Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Sobotni hovadstvi Sent from my iPhone using Tapatalk
neumann Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 Damasko a mazacka Sent from my iPhone using TapatalkJo dik byla to nahoda jedu takle kolem nakladovyho nadrazi a najednou mazacka vzdycky ji rad vidim Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se