Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ach jo uz je cas:-)hlásím ze jsem ochoten k predavce.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno

Maxel zitra trasa Pisek dopoledne, nebo Pisek odpoledne. Nebo od nedele kdykoliv v Praze.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Co ten povzdech :-)

Vsak se s Maxelem domluvte, Jeseníky jede až v pátek a měl jsi je sotva tejden, ne...

Upraveno uživatelem Lamiczka
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak monstra jsou od víkendu u mě zpět, ještě zde máme poslední (možná dvě) plánovanou zastávku, takže pokud by se chtěl někdo přidat, cca od poloviny listopadu by měly být monstra zase připraveny na cestu. Klidně se nebojte říct o opakovačku, nebo si je zarezervovat dopředu...

Když se koukám na ten seznam, tak těch destinací, kam se podívaly nebylo málo a zároveň se to letní putování protáhlo skoro na rok a půl :)

Doufám, že hodinky zvládaly dělat radost a nakazily pár dalších chronopacientů. Každopádně díky všem, co se prozatím zůčastnili a přispěli fotkou, ať už s nimi byli doma nebo ve světě.

1) Ruiz.aw  -  4.-11.7 Balaton  -  Praha
2) nickolas  -  kdykoliv  -  Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik
3) Flipik  -  17.7 - 29.7. Chorvatsko  -  Ostrava -> pošta Bratislava
4) obchodnik  -  1.8. idem juh chorvatska- lastovo  -  Bratislava
5) Alexion  -  kdykoliv  -  Bratislava -> pošta Ostrava
6) wizard-ov  -  kdykoliv  -  Ostrava
7) Pitris.K  -  kdykoliv  -  Ostrava

7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)
8) nickolas  -  kdykoliv  -  Ostrava -> Praha
9) Tittus  -  Praha

10) Shinxx - kdykoliv - Praha
11) kuncák7  -  kdykoliv  -  Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)
12) shotik  -  kdykoliv  -  Praha
13) martar  -  kdykoliv  -  Praha
14) Carpaccio  -  kdykoliv  -  Praha -> pošta Plzeňský kraj
15) FrantisekH  -  kdykoliv  -  Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec
16) honzyk  -  kdykoliv  -  Brno - Jihlava - Velké Meziříčí

16a)Lack71 - konec dubna do Afriky - Brno (vratka bude honzykovi)

17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim
18) Swanieck  -  Listopad/prosinec Namibie  -  Brno

19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha

20) Tittus  -  Praha (druhé kolo dle domluvy)

21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)

22) stosi - kdykoliv - Ostrava

23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)

24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě :) - Praha

25) ABCDE - 1.-17.7. Kapverdy

26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.

27) FrantisekH  -  kdykoliv  -  Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)

28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude

29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE

30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta

31) Marfael - předání ve Zlíně 

32) Maxel (druhé kolo) - kdykoliv na trase Praha -> Písek (jihočeský)

33) Vikinho - Brno

Odesláno

Děkuju i za druhou možnost ponosit dnes už legendy. Ačkoliv druhé kolo bylo hodně hektické a vlastně jsem je pořádně ani nenasadil na ruku, v tom první jsem si je megaužil a nemít toho teď plnou kabelu, byly by dávno v hodinkovnici - tak snad příští léto :) Každopádně ještě jednou díky za tuhle skvělou akci!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Oranžády se teď hřejou u mě. Díky moc Lamiczkovi za možnost je vyzkoušet. Rozhodně bych si je na slepo nekoupil a pořád jsem si říkal, jak mi budou velké a pod. Ale kupodivu na ruce sedí dobře, nosí se dobře a jako hodinky na volný čas bych o nich klidně už uvažoval. Nutno podotknout, že se mi líbí mnohem víc tato stará monstra, než nová (asi hlavně kvůli tvaru indexů).

post-33466-0-17940600-1478855937_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Vikinho: díky moc za fotky, připomnělo mi to taky tu předávku...

Kluci, někde po cestě se ztratila průvodka. Nevím jestli jsem ji vytrousil já, ale protože jsem do krabice od Jeseníků nelezl a tam si nevybavuju, že by byla, chtěl jsem se zeptat, jestli se u někoho nezapomněla, případně ke komu už nedošla. Docela by mě to mrzelo, kdyby se ztratila na konci celé akce :(

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Marně pátrám v paměti, jestli tam byla v momentě, kdy jsem je balil do Jeseníků. Jestli ano, tak ale skoro na tuty ne mimo krabici a ani na vrchu. Dál do balení jsem ale nešel, nebyl moc čas.

Snad se najde, byla by škoda ztratil to takhle na konci :/

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

No právě já jsem do tý krabice taky moc nelezl. Sice tam prošly hodinky pár rukama, ale tajně doufám, že se najde. Naštěstí mám nafocenou celou první stranu, když byly u mě naposledy (po Norsku), ale raději bych ten zmuchlanej originál...

Odesláno

Tak se prý můžu ještě připsat, tak tak činím. Poprosil bych tedy Vikinha, až ho "omrzí" o kontakt a domluvíme se. Díky moc.

9) Tittus  -  Praha

15) FrantisekH  -  kdykoliv  -  Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec

17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim

19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha

23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)

24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě  :) - Praha

26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.

27) FrantisekH  -  kdykoliv  -  Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)

28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude

29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE

30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta

33) Vikinho - Brno

34) PeBe - Praha

Odesláno

Není zač a jak jsem psal do SZ, platí to pro všechny i do budoucna:

Ukončení putování jako takové neplánuju, ve chvíli kdy nebude zájemce, tak budou doma, ale připravený kdykoliv vyrazit ve svojí hello kitty krabici zase na cestu :-D

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak hodinky odeslány Pebemu :)

Ještě jednou díky autorovi vlákna a vlastníkovi hodinek, že vymyslel todle putování. Bez toho bych se asi k monstrům nedostal.

Pokud bych mohl shrnout svoje dojmy:

- z fotek z netu a tady na fóru jsem si říkal, co na nich všichni máte, že to zase taková bomba není, ale zase na nich něco být musí, když jsou tak oblíbené.

- po prvním nasazení jsem to asi pochopil. Jsou to vážně fajn hodinky na léto, k triku, mikině, co s nima dělá sluníčko, to je super,... jak začnou zářit, když přejdete do stínu...

- nicméně, po pár dnech jsem musel několik dní strávit v obleku a tak na monstra nedošlo. Zkoušel jsem je nasadit vždycky večer doma, na pivo  tak, ale to očividně není pro mě.

Co mě překvapilo, tak jak jsou super na tahu (v putovním balíčku Engineer tah, ještě mě celkem bavili na kůži, tak na nato strapech jsem je nosit nemohl - nelíbilo se mi to a nebylo mi to pohodlné.

Resumé: super hodinky pro lidi, co dokáží střídat 3 - 4 hodinky. Super hodinky pro někoho, kdo chodí neformálně oblečený. Já osobně po nich (minimálně pár let :-) ) koukat nebudu. A až budu, tak budu nadávat, že už nejsou, nebo jsou za raketu :)

Když už jsem se tak rozepsal (za co se omlouvám), tak přidám pár iPhone pokusů:

post-33466-0-35169400-1480755789_thumb.jpeg

post-33466-0-59774100-1480757458_thumb.jpeg

post-33466-0-20443300-1480755824_thumb.jpeg

post-33466-0-12046300-1480756982_thumb.jpeg

post-33466-0-28125100-1480756972_thumb.jpeg

post-33466-0-47764900-1480756976_thumb.jpeg

post-33466-0-65266800-1480755831_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem vikinho
Odesláno

Tak ja se taky pripisu, kdyz ted neni zadna fronta :)

1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha

2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik

3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava

4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava

5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava

6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava

7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava

8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha

9) Tittus - Praha

11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)

12) shotik - kdykoliv - Praha

13) martar - kdykoliv - Praha

14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj

15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec

16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí

18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno

20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)

24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha

26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.

27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)

33) Vikinho - Brno

34) PeBe - Praha

35) brownwld - Brno

Odesláno (upraveno)

S dovolením doplním správně proškrtaný seznam ;)

9) Tittus  -  Praha

24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě   :) - Praha

33) Vikinho - Brno

34) PeBe - Praha

35) brownwld

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Kluci nemáte někdo prosím kontakty na člena Jenikec. Zasekla se u něj průvodka, ale od té doby se neozval na SZ a bohužel ji zatím ani neposlal. Bylo by fajn, kdyby se povedlo ji v Praze dostat k pebemu a zas to bylo komplet. Už tak tam toho chybí dost a byl bych rád, kdyby se to doplnilo...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...