stosi Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Hello Kitty má na svědomí kolega přede mnou , pokud se nepletu, Rudykopalsson Upraveno 7. října 2016 uživatelem stosi
Jenikec Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Ach jo uz je cas:-)hlásím ze jsem ochoten k predavce. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Jenikec Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Maxel zitra trasa Pisek dopoledne, nebo Pisek odpoledne. Nebo od nedele kdykoliv v Praze. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Lamiczka Odesláno 14. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Co ten povzdech :-)Vsak se s Maxelem domluvte, Jeseníky jede až v pátek a měl jsi je sotva tejden, ne... Upraveno 14. října 2016 uživatelem Lamiczka
Maxel Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Psal jsem kolegovi to samé, ať je klidně ještě ponosí Pokud jde o mně, nemusí to být ani do Jeseníků, můžeme si je předat až ten týden po.
Jenikec Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Predano, byly fajn diky. Asi je musim koupit. Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Oranžády jsou u mě. Děkuju za dovoz až pod čumák a fajn pokec
Lamiczka Odesláno 27. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Tak monstra jsou od víkendu u mě zpět, ještě zde máme poslední (možná dvě) plánovanou zastávku, takže pokud by se chtěl někdo přidat, cca od poloviny listopadu by měly být monstra zase připraveny na cestu. Klidně se nebojte říct o opakovačku, nebo si je zarezervovat dopředu... Když se koukám na ten seznam, tak těch destinací, kam se podívaly nebylo málo a zároveň se to letní putování protáhlo skoro na rok a půl Doufám, že hodinky zvládaly dělat radost a nakazily pár dalších chronopacientů. Každopádně díky všem, co se prozatím zůčastnili a přispěli fotkou, ať už s nimi byli doma nebo ve světě. 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí16a)Lack71 - konec dubna do Afriky - Brno (vratka bude honzykovi)17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25) ABCDE - 1.-17.7. Kapverdy26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta31) Marfael - předání ve Zlíně 32) Maxel (druhé kolo) - kdykoliv na trase Praha -> Písek (jihočeský)33) Vikinho - Brno
Maxel Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Děkuju i za druhou možnost ponosit dnes už legendy. Ačkoliv druhé kolo bylo hodně hektické a vlastně jsem je pořádně ani nenasadil na ruku, v tom první jsem si je megaužil a nemít toho teď plnou kabelu, byly by dávno v hodinkovnici - tak snad příští léto Každopádně ještě jednou díky za tuhle skvělou akci!
vikinho Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Oranžády se teď hřejou u mě. Díky moc Lamiczkovi za možnost je vyzkoušet. Rozhodně bych si je na slepo nekoupil a pořád jsem si říkal, jak mi budou velké a pod. Ale kupodivu na ruce sedí dobře, nosí se dobře a jako hodinky na volný čas bych o nich klidně už uvažoval. Nutno podotknout, že se mi líbí mnohem víc tato stará monstra, než nová (asi hlavně kvůli tvaru indexů).
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 (upraveno) Vikinho: díky moc za fotky, připomnělo mi to taky tu předávku... Kluci, někde po cestě se ztratila průvodka. Nevím jestli jsem ji vytrousil já, ale protože jsem do krabice od Jeseníků nelezl a tam si nevybavuju, že by byla, chtěl jsem se zeptat, jestli se u někoho nezapomněla, případně ke komu už nedošla. Docela by mě to mrzelo, kdyby se ztratila na konci celé akce Upraveno 11. listopadu 2016 uživatelem Lamiczka
Maxel Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 (upraveno) Marně pátrám v paměti, jestli tam byla v momentě, kdy jsem je balil do Jeseníků. Jestli ano, tak ale skoro na tuty ne mimo krabici a ani na vrchu. Dál do balení jsem ale nešel, nebyl moc čas.Snad se najde, byla by škoda ztratil to takhle na konci :/ Upraveno 11. listopadu 2016 uživatelem Maxel
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 No právě já jsem do tý krabice taky moc nelezl. Sice tam prošly hodinky pár rukama, ale tajně doufám, že se najde. Naštěstí mám nafocenou celou první stranu, když byly u mě naposledy (po Norsku), ale raději bych ten zmuchlanej originál...
pebe Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Tak se prý můžu ještě připsat, tak tak činím. Poprosil bych tedy Vikinha, až ho "omrzí" o kontakt a domluvíme se. Díky moc. 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí16a)Lack71 - konec dubna do Afriky - Brno (vratka bude honzykovi)17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25) ABCDE - 1.-17.7. Kapverdy26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta31) Marfael - předání ve Zlíně 32) Maxel (druhé kolo) - kdykoliv na trase Praha -> Písek (jihočeský)33) Vikinho - Brno34) PeBe - Praha
Lamiczka Odesláno 11. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2016 Není zač a jak jsem psal do SZ, platí to pro všechny i do budoucna: Ukončení putování jako takové neplánuju, ve chvíli kdy nebude zájemce, tak budou doma, ale připravený kdykoliv vyrazit ve svojí hello kitty krabici zase na cestu :-D
vikinho Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Tak hodinky odeslány Pebemu Ještě jednou díky autorovi vlákna a vlastníkovi hodinek, že vymyslel todle putování. Bez toho bych se asi k monstrům nedostal. Pokud bych mohl shrnout svoje dojmy: - z fotek z netu a tady na fóru jsem si říkal, co na nich všichni máte, že to zase taková bomba není, ale zase na nich něco být musí, když jsou tak oblíbené.- po prvním nasazení jsem to asi pochopil. Jsou to vážně fajn hodinky na léto, k triku, mikině, co s nima dělá sluníčko, to je super,... jak začnou zářit, když přejdete do stínu...- nicméně, po pár dnech jsem musel několik dní strávit v obleku a tak na monstra nedošlo. Zkoušel jsem je nasadit vždycky večer doma, na pivo tak, ale to očividně není pro mě. Co mě překvapilo, tak jak jsou super na tahu (v putovním balíčku Engineer tah, ještě mě celkem bavili na kůži, tak na nato strapech jsem je nosit nemohl - nelíbilo se mi to a nebylo mi to pohodlné. Resumé: super hodinky pro lidi, co dokáží střídat 3 - 4 hodinky. Super hodinky pro někoho, kdo chodí neformálně oblečený. Já osobně po nich (minimálně pár let :-) ) koukat nebudu. A až budu, tak budu nadávat, že už nejsou, nebo jsou za raketu Když už jsem se tak rozepsal (za co se omlouvám), tak přidám pár iPhone pokusů: Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem vikinho
pebe Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 konečně se pánové a paní na Poště rozhoupali, Hello Kitty dorazila díky za možnost ponosit
brownwld Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Tak ja se taky pripisu, kdyz ted neni zadna fronta 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí16a)Lack71 - konec dubna do Afriky - Brno (vratka bude honzykovi)17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25) ABCDE - 1.-17.7. Kapverdy26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta31) Marfael - předání ve Zlíně 32) Maxel (druhé kolo) - kdykoliv na trase Praha -> Písek (jihočeský)33) Vikinho - Brno34) PeBe - Praha35) brownwld - Brno
Maxel Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 (upraveno) S dovolením doplním správně proškrtaný seznam 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava Pošta - Ruiz-aw -> Flipik3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava7a) ABCDE - kdykoliv - Ostrava (vložen posléze, případně se domluvte)8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - Praha10) Shinxx - kdykoliv - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha (odstoupil - info od Rudykopalsson)12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno - zatím neví, posun na konec16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Velké Meziříčí16a)Lack71 - konec dubna do Afriky - Brno (vratka bude honzykovi)17) Rudykopalsson - kdykoliv - Opava, Bruntál, Krnov, Jeseník a jednou za dva měsíce trasa Opava - Chrudim18) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno19) Sarka Farka - prosinec/leden na Sri Lanku a cestou zpatky do Dubaje (odlet 24.12.2015) - Praha20) Tittus - Praha (druhé kolo dle domluvy)21) Maxel - kdykoliv - Praha -> Písek (jihočeský)22) stosi - kdykoliv - Ostrava23) nividic - kdykoliv - Olomouc (směrem ku Praze zhruba měsíčně, jinak OLK a MSK pravidelně)24) Michelin - kdykoliv, ideálně v létě - Praha25) ABCDE - 1.-17.7. Kapverdy26) Sphinxx - kdykoliv - Praha - *je mi jedno jestli před a nebo po Radkovi ABCDE, uvidíme, jak vyjde termín.27) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno (vzdal se pozice 15 a chtěl posunout na konec seznamu)28) Jenikec - kdykoliv - Praha a pohybuje se krom vychodnich Cech a Ostravy pravidelne vsude29) Lamiczka - od 21.7.2016 jedu na 14 dní Norsko na ryby, tak bych je vzal sebou - předání Brno/Praha/pošta, předpokládám po ABCDE30) Petr Svenda - dva týdny v září Sardinie - předání Zlín, Bratislava, Brno osobně evtl. pošta31) Marfael - předání ve Zlíně 32) Maxel (druhé kolo) - kdykoliv na trase Praha -> Písek (jihočeský)33) Vikinho - Brno34) PeBe - Praha35) brownwld Upraveno 8. prosince 2016 uživatelem Maxel
Lamiczka Odesláno 8. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Kluci nemáte někdo prosím kontakty na člena Jenikec. Zasekla se u něj průvodka, ale od té doby se neozval na SZ a bohužel ji zatím ani neposlal. Bylo by fajn, kdyby se povedlo ji v Praze dostat k pebemu a zas to bylo komplet. Už tak tam toho chybí dost a byl bych rád, kdyby se to doplnilo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se