Přejít na obsah

Dárek pro tchýni k druhým pětadvacátinám

Doporučené příspěvky

Přidám se, vem ten Kamilův model. jednak je to vedůcí a ten se musí poslouchat a jednak pro ""starší"" paní jsou naprosto super. Tvůj tip je podle mého dost sportovního ražení, a aniž bych chtěl  Máti podceňovat, k distinguované dámě mě ty Kamilovy prostě sedí víc.

A nebo: 

Co tak Tchýni přidat na třetí zuby???

(Omluva)  :notworthy:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modrá by musela být jasnější, jemnější .... neni. Takže bílá je volba.

Pravda, ta modrá je tmavá jako noc.

Bíla nebo..

41AlkvC79JL.jpgvictorinox-swiss-army-womens-241057-moth340293404_MV_ZM.jpg

Já už další model řešit nechci. To peklo mám za sebou.

Certina DS First Lady Ceramic

Na tyhle jsem koukal u Stuchlíka. A byly taky chvíli v plánu.

ja hlasuju pro ty od Kamila, pro babu paradni

Neserte mě. :)

Přidám se, vem ten Kamilův model. jednak je to vedůcí a ten se musí poslouchat a jednak pro ""starší"" paní jsou naprosto super. Tvůj tip je podle mého dost sportovního ražení, a aniž bych chtěl  Máti podceňovat, k distinguované dámě mě ty Kamilovy prostě sedí víc.

A nebo: 

Co tak Tchýni přidat na třetí zuby???

(Omluva)  :notworthy:  

Rozumím. Má to tak 50/50. Kolo, bazén, kolečkovky, výlety, vnučka, atd. Zbytek je učení harantů ve škole a sem tam nějaká kultůra. Po pravdě Kamilova alternativa se mi moc líbí, ale už to tak nechám. Když ji to chytne, tak raději pořeším časem druhé hodinky.

Nemaj zelený?

Maj všecko. :)

Takže to máme s názorem dvou kolegyň a kolegy v práci a dvou rodinných příslušníků, kteří jsou v nákupu zainteresovaní, jednoznačných 18:2 pro bílou.

post-17158-0-11024100-1434459830.jpg

post-17158-0-70366200-1434459851_thumb.gif

post-17158-0-61972000-1434459868.jpg

Odkaz ke komentáři

Moc díky Marve, fotky jsou parádní. Kolik máš tak průměr zápěstí? Chvíli jsem se bál, že budou moc malé, ale vypadají v pohodě. Už jsem je objednal u kolegy, u kterého jsem je prvně poptal. Až přijdou, tak sem něco přihodím. Ať má vlákno smysl.

Odkaz ke komentáři

Ale má,nejsou to mechaniky,jinak líbí moc Marvine.

Přemýšlel jsem nad automaty a ikdyž se budou hodinky nosit prakticky denně, zvolil jsem raději pro začátek baterku.

A co tohle? Nejsou na tahu, ale manželka je už cca 4 měsíce téměř nesundala z ruky - Wenger Sea Force Arctic Light

Docela hezký, ale už mám objednáno.

Odkaz ke komentáři

Jeronimo: Nemáš zač, rád jsem pomohl. Ještě na okraj, jestli je tchýně tak sportovně aktivní jak jsem pochopil z tvého popisu, doporučil bych časem k hodinkám dokoupit ještě kaučukový řemínek. Myslím, že na sport by byl pohodlnější než kovový tah.

bohus76: Svatá pravda, taky by se mi Mavericky líbily v mechanice, zatím, ale bohužel nejsou v plánu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...