straspol Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Nemaj zelený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Bíla nebo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Bila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Certina DS First Lady Ceramic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 ja hlasuju pro ty od Kamila, pro babu paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Přidám se, vem ten Kamilův model. jednak je to vedůcí a ten se musí poslouchat a jednak pro ""starší"" paní jsou naprosto super. Tvůj tip je podle mého dost sportovního ražení, a aniž bych chtěl Máti podceňovat, k distinguované dámě mě ty Kamilovy prostě sedí víc.A nebo: Co tak Tchýni přidat na třetí zuby???(Omluva) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Ty bílé první Victorinox se mi moc líbí. Ty někdy pořídím ženě. Má už tmavé titanové Citizeny, tohle bude vhodná alternativa k jinému oblečení a na léto Sent from iPhone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Modrá by musela být jasnější, jemnější .... neni. Takže bílá je volba.Pravda, ta modrá je tmavá jako noc. Bíla nebo..Já už další model řešit nechci. To peklo mám za sebou. Certina DS First Lady CeramicNa tyhle jsem koukal u Stuchlíka. A byly taky chvíli v plánu. ja hlasuju pro ty od Kamila, pro babu paradniNeserte mě. Přidám se, vem ten Kamilův model. jednak je to vedůcí a ten se musí poslouchat a jednak pro ""starší"" paní jsou naprosto super. Tvůj tip je podle mého dost sportovního ražení, a aniž bych chtěl Máti podceňovat, k distinguované dámě mě ty Kamilovy prostě sedí víc.A nebo: Co tak Tchýni přidat na třetí zuby???(Omluva) Rozumím. Má to tak 50/50. Kolo, bazén, kolečkovky, výlety, vnučka, atd. Zbytek je učení harantů ve škole a sem tam nějaká kultůra. Po pravdě Kamilova alternativa se mi moc líbí, ale už to tak nechám. Když ji to chytne, tak raději pořeším časem druhé hodinky. Nemaj zelený?Maj všecko. Takže to máme s názorem dvou kolegyň a kolegy v práci a dvou rodinných příslušníků, kteří jsou v nákupu zainteresovaní, jednoznačných 18:2 pro bílou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Jeronimo: Přikládám pár živých fotek bílých dámských Mavericků z dneška. Poslední foto j epro ilustraci i na ruce, ale je to ruka moje, tak se omlouvám za zkažený dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Moc díky Marve, fotky jsou parádní. Kolik máš tak průměr zápěstí? Chvíli jsem se bál, že budou moc malé, ale vypadají v pohodě. Už jsem je objednal u kolegy, u kterého jsem je prvně poptal. Až přijdou, tak sem něco přihodím. Ať má vlákno smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Jeronimo: Obvod zápěstí mám cca 18 cm, hodinky mají průměr 34 mm, takže myslím, že na dámskou ruku velmi přijatelný rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Zatím to nemá chybu. Ještě jednou díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ale má,nejsou to mechaniky,jinak líbí moc Marvine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 A co tohle? Nejsou na tahu, ale manželka je už cca 4 měsíce téměř nesundala z ruky - Wenger Sea Force Arctic Light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ale má,nejsou to mechaniky,jinak líbí moc Marvine.Přemýšlel jsem nad automaty a ikdyž se budou hodinky nosit prakticky denně, zvolil jsem raději pro začátek baterku. A co tohle? Nejsou na tahu, ale manželka je už cca 4 měsíce téměř nesundala z ruky - Wenger Sea Force Arctic LightDocela hezký, ale už mám objednáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Jeronimo: Nemáš zač, rád jsem pomohl. Ještě na okraj, jestli je tchýně tak sportovně aktivní jak jsem pochopil z tvého popisu, doporučil bych časem k hodinkám dokoupit ještě kaučukový řemínek. Myslím, že na sport by byl pohodlnější než kovový tah. bohus76: Svatá pravda, taky by se mi Mavericky líbily v mechanice, zatím, ale bohužel nejsou v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se