Návštěvník Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 V 21. 2. 2017 v 16:52, Panchart napsal: Děkuju,napíšu mu a poprosím o radu, na ebay jsem nějaký našel, šroubovací korunka je u mě nutnost a ty Tagy jsou peckáááá Ještě mi v mezidobí odpověděl harold a má tyhle vložky lunety + jak by mohlo vypadat na hodinkách, cena 28 USD/kus no a pak má safír s vnitřním modrým AR za 53 USD/kus.
AndyAaron Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 (upraveno) Vojto, neblbni. Kdyz mod, tak poradne. Bud vymen na 007 cely cifr a nebo si pockej na ty 171. Bude to stat za to, uvidis Navic tohle je na tom to krasny, ne? Proste aspon se zabavis a to shaneni dilu dohromady je nej. Az hodis hodinky na ruku, tak ti nadseni vydrzi mesic a pak je stejne prodas Upraveno 1. března 2017 uživatelem AndyAaron
Návštěvník Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Jj mají lepší ten cifr, takže to tak stejně dopadne (ostatně už je usilovně sháním). Já jen narážím na to, že kdybych o této možnosti nevěděl, tak jsem šťastnější člověk ale shánění mě samozřejmě baví, takže jsem rád, že mám po čem prahnout a pak to se ztrátou prodat
pebe Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Odesláno 1. března 2017 nebo můžeš vzít 007, vyměnit cifr a ručky a máš taky krásný hodinky, skoro jako tyhle, akorát s jinou lunetou
Návštěvník Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Tak nakonec to skončilo na radu Andyho takto, teď už jen čekám na doručení a potom nasazení skla:
pebe Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 Vypadají moc pěkně, jsem zvědavý na výsledek
AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Odesláno 20. března 2017 No pecka! Taky jsem zvedavej na vysledek.
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Fukušima...Ještě čekám na sklíčko, potom dám foto celého výsledku. Kolega se mi dnes smál, že jsem dal 50 USD za kus plastu a kousek železa. To jsem mu ještě neřekl, že to železo stálo dalších 45 USD.....
martar Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 Tak jsem Tvé vlákno Vojto objevil až teď - moc teď na chmag nechodím. Docela by m? zajímalo, jaký byl původní název vlákna, doufám že ne "Za všechno může martar..." To není hezký, takhle na mě svádět progresi vlastní závislosti
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2017 V 4. 4. 2017 v 0:50, martar napsal: Tak jsem Tvé vlákno Vojto objevil až teď - moc teď na chmag nechodím. Docela by m? zajímalo, jaký byl původní název vlákna, doufám že ne "Za všechno může martar..." To není hezký, takhle na mě svádět progresi vlastní závislosti neboj. Myslim to samozrejme v dobrem. Ostatne ted pasu po Tudorech a za to nemuzes. No a tak, po moonech a za to jen castecne
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 SKX duo, ještě chybá safír na 171, ale musel jsem je společně vyfotit, než půjdou 31 do lázní. Jinak TH dnes fuč, tak musím rychle něco koupit abych nebyl při výměně safíru na 171 bez hodinek. Nebo vyřeším nějakýma vintage
Návštěvník Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 V 6. 4. 2017 v 16:47, AndyAaron napsal: Parada. 007 blednou zavisti Jj mel jsi pravdu jsou fakt super, safir je jeste posune. Akorat by to chtelo jeste to plasticke logo jako u 031:)
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2017 Tak jsem dokončil přestavbu skx171 a teď jsem zjistil, že telefonem se nedá fotit bez světla.
Bells Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Takže hotovo, dobré je to, hlavně ta lumi luneta je super, vypadá fakt skvěle.
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jj, ta vložka je super, Andy měl pravdu i s těmi indexy (opravdu o level výš než u 007) K dokonalosti mi chybí už jen plastické logo seiko jako na 031 a korunka s Eskem. To už ale asi nebudu hrotit
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Vojto, ta luneta a rucky svitej paradne, jako kdyby si je vyndal z reaktoru :-)). Moc pekny ( ja snad zas poridim nejaka seika ).
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Dnes přišly, zatím spokojenost ale pořád bych ještě něco koupil. (nemoc sílí )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se