MíraMíra Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) Tak už jsou doma. Tož velká gratulace. Jsou to parádní kukačky.Já v poslední době koukám po pilotkách, takovejch těch uhlazenějších.Aktuálně jsem se zasekl u Alpiny. Mají pár moc hezkejch kousků. Většinou bohužel 44mm, což mám hodně na hraně nositelnosti. Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem MíraMíra
Frostie Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 11:15, vojta1 napsal: Dnes přišly, zatím spokojenost ale pořád bych ještě něco koupil. (nemoc sílí )IMG_20170424_110042.jpgNo tak když už na léčbu nestačí ani Tudory, tak je to velmi vážné... V tom případě nakroč k AP, VC PP a pod. P.S. Jinak užívej!
Návštěvník Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 11:43, Frostie napsal: No tak když už na léčbu nestačí ani Tudory, tak je to velmi vážné... V tom případě nakroč k AP, VC PP a pod. P.S. Jinak užívej!Díky kluci. No ke spokojenosti mi chybí ještě moony a dvoje-troje seika (zpátky samurai a alpinist, no a možná bych zkusil SPORK)
Ragoon Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 11:53, vojta1 napsal: Díky kluci. No ke spokojenosti mi chybí ještě moony a dvoje-troje seika (zpátky samurai a alpinist, no a možná bych zkusil SPORK) hezky to mas naplanovany, to by mi ke spokojenosti taky stacilo ... jo a ty Tudory jsou luxusni !
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Ahoj Vojto, kdyby ses chtěl někdy pochlubit veřejnějc, tak bych nebyl proti ( stále po nich pokukuju a zkouška na ruce by bodla ).
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 No troufnu si tvrdit, že mi sednou skvěle. Zatím panuje nadšení, akorát by to na foto už chtělo zrcadlovku. Nějak se mi nedaří zachytit to kouzlo které v sobě mají. Strašně se mi líbí jak chodí luneta a celé jsou super. Spona je příběh sám o sobě. Že by definitivky ? Ještě teď někdy přikoupím moony a co by mi tak taky mohlo chybět, že ?
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 V 24. 4. 2017 v 11:43, Frostie napsal: No tak když už na léčbu nestačí ani Tudory, tak je to velmi vážné... V tom případě nakroč k AP, VC PP a pod. P.S. Jinak užívej!To už jsou ale hodinky pro velké kluky Na něco takového si ještě pár let počkám, pokud vůbec. Jeden z mých (nevím jestli splnitelných snů) je toto:No ale taky to může dopadnout jako v tom vtipu z České sody, kdy se podnikatelé snažili prodat polákům smrky, ale nakonec se ukázalo, že poláci by raději jedli
Frostie Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2017 V 26. 4. 2017 v 14:58, vojta1 napsal: To už jsou ale hodinky pro velké kluky Na něco takového si ještě pár let počkám, pokud vůbec. Jeden z mých (nevím jestli splnitelných snů) je toto:No ale taky to může dopadnout jako v tom vtipu z České sody, kdy se podnikatelé snažili prodat polákům smrky, ale nakonec se ukázalo, že poláci by raději jedli A-Lange-Sohne-Saxonia-Annual-Calendar-Watch-14.jpgTo by taky nebyl špatný upgrade...:-)
Bells Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2017 Vím, že jsi o nich naposled básnil, tak to to mělo celkem rychlý spád Sedí ti fakt dobře, alespoň z fotek to tak vypadá, tak užívej a gratuluju.
neumann Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Mas to tu pekny chlape, jsem rad ze ma nekdo podobne chute, kombo s moonama by se mi take velice libilo ale to si jen tak nebudu moct dovolit. Tak ti to tu aspon zaplevelim svou vcerejsi ranni s kavou:) uzivej si je jsou skvely! Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 V 28. 4. 2017 v 5:48, neumann napsal: Mas to tu pekny chlape, jsem rad ze ma nekdo podobne chute, kombo s moonama by se mi take velice libilo ale to si jen tak nebudu moct dovolit. Tak ti to tu aspon zaplevelim svou vcerejsi ranni s kavou:) uzivej si je jsou skvely! Díky, ty Tvoje černé jsem taky zvažoval, ale ty červené mi příjdou osobně nejzábavnější S moony už jsem rozhodnutý, teď ještě trošku čekám až posílí koruna a půjdu asi do nových, dají se sehnat kolem 3k EUR, což je super cena. Tak ono jak nemám děti a hypotéku, tak se mi to vyskakuje, že jo
neumann Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 V 28. 4. 2017 v 8:38, vojta1 napsal: Díky, ty Tvoje černé jsem taky zvažoval, ale ty červené mi příjdou osobně nejzábavnější S moony už jsem rozhodnutý, teď ještě trošku čekám až posílí koruna a půjdu asi do nových, dají se sehnat kolem 3k EUR, což je super cena. Tak ono jak nemám děti a hypotéku, tak se mi to vyskakuje, že jo Me se libej vsechny varianty, kazda ma neco do sebe. Mel jsem pred tim modre, cervene jsem nazivo priznam se jeste nevidel. BB jsou proste nejlepsi ale co ti budu povidat Sent from my iPhone using Tapatalk
AndyAaron Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Mate to moc pekny panove. Ja bych se nedokazal rozhodnout mezi cervenyma a cernyma. Modre mi prijdou asi nejnudnejsi z teto trojice.
Návštěvník Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Díky Andy, Nedávno jsem si udělal trochu nehodinkovou radost a rozšířil si japonskou rodinku Nože jsou super, ještě musím koupit stojan, asi vezmu tohle : http://www.tchibo.cz/magneticky-stojan-na-noze-p400094261.htmlPotom někdy udělám ještě i lepší fotky, pro představu přidávám druhou z Netu.
AndyAaron Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Mooc pekny kudly Jinak nevim, jestli znas tohle, ale myslim, ze by se ti to mohlo libit. Takovej druh reklamy mam rad https://www.youtube.com/watch?v=VsfXpkTA9A0
Návštěvník Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 No možná bych zvolil trochu jinou podkladovou muziku, ale jinak super, taková nenucená, pěkná. Do kdy jsi vlastně ve státech ? Poslední dobou pokukuji po glycine sphair, tak bych Tě možná zneužil V 25. 5. 2017 v 13:39, AndyAaron napsal: Mooc pekny kudly Jinak nevim, jestli znas tohle, ale myslim, ze by se ti to mohlo libit. Takovej druh reklamy mam rad
AndyAaron Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Bohuzel uz jsem v procesu stehovani se zpet do CR a dalsi zakazky neprijimam. Ba naopak, budu muset vymyslet jak prevezt vlastni hodinkovnici...
Návštěvník Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Ok já když tak zneužiji někoho jiného Tak ať Ti přesun vyjde a pak dej vědět až budeš v Praze, dáme pivo
Návštěvník Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Tak jen krátká zastávka se seiko 5, jsou moc hezké, ale mají naprosto debilní korunku a nějak mi přišly na ruce bezpohlavní. Možná kdybych neměl dvoje další podobné a mnohem lépe propracované hodinky, tak vydrží déle. Teď už dělají radost Ondonimu Tak snad je dokáže ocenit více než já. Trochu přemýšlím co dál. Jsem rozhodnutý během léta koupit moony a moje předsevzetí, že na to jinak zase chvíli kašlu začíná dostávat trhliny v podobě této limitky: Taky mě strašně baví marinemaster 300 a začínám sondovat suby date z roku narození, ovšem na ty teď nemám střelivo a moji ledvinu by už nikdo nechtěl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se