Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, jsem tu nový takže se omlouvám jestli dělám něco špatně.......cca před dvěma měsíci jsem si koupil nové Breitling Super Avenger II. a ke své hrůze jsem zjistil, že už na nich mám škrábanečky......je to normální? Dá se to nějak řešit? Jsem z toho celkem na nervy....... Děkuju za radu......

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nahoď foto. Lesklé nebo matované/satinované provedení?

Hele s takovými hodinkami se škrábancům, vlásečnicícm a dokonce ani ťukancům nevyhneš. Jsou to velké a těžké hodinky.

Klasické vlásečnice lze rozleštit, ale asi bych to udělal až jich "nasbíráš" více ... nemá smysl to řešit hned.

Odesláno

Jediné řešení je nenosit a to je pak radost pryč.. Každý škrábanec je součástí Tvého života s nimi, takto je to potřeba brát. Po dosažení neakceptovatelne úrovně se případně nechají prelestit a prebrousit.

Uzivej bezva hodinek :cheers:

Odesláno (upraveno)

Jen potvrdím vše, co kolegové výše napsali. Já mám svoje SO42 od ledna a nosím je poctivě každý den. To znamená, že to na nich je i patřičně vidět :D Breitlingy jsou pracovní nástroj a škrábance jsou jen neklamnou známkou, že je užíváš k účelu, za jakým byly vyrobeny, tedy k nošení. Však také proto jsou tak robustní.

EDIT: A ještě jsem chtěl dodat, že leštění nemá smysl dělat po tak krátké době. Vyjdeš ze servisu, zavadíš o futro, a máš to tam znovu. Počkej pár let.

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno

Nejhorší jsou u nových hodinek první "záseky", pak už to neřešíš. Časem to odezní. Hodinky bych normálně nosil :) . Dej se nějakou fotku :) .

Odesláno

Tohle je mi hodně, hodně známé. 2013 jsem si koupil vysněné Tag Heuer Monaco, můj první vhled do chronosvěta. Celá přední část a hrany leštěné, samozřejmě. Obrovská radost z pořízení, pořád jsem si s nima doma u stolu hrál, prohlížel je, kochal se. Pak jsem si je vzal ven, jenže pořád jsem si dával hrozný pozor na tu ruku, abych s ní nedej bože někde neškrtl, pak jsem je zase kontroloval- společnost si myslela, že mě nudí k smrti, protože pořád koukám na hodinky...děsný. Jednoho dne jsem si řekl, že tohle je fakt na nic, akorát mi to leží doma a já si je vůbec neužívám. Všechno jsem to hodil za hlavu a nosím je skoro furt, teď na střídačku s Omegama. Když je doma dám pod tu proklatou lampu- samý mikroškrábanec, dřív by mě to zabilo- ale takhle na to koukat nejde. 

Radost ti dělá nošení, ne fatk, že máš doma netknutý hodinky  :)

Odesláno

Jj.....mám Hubloty už skoro 2 roky, nosil jsem je každý den a není na nich ani ň......tak jsem byl překvapený, že Breitlingy jsou tak náchylný.....je fakt, že ty Hubloty jsou černý a je to keramika nebo titan...nevím....

post-39748-0-12401600-1434739080_thumb.jpg

Odesláno

...

Radost ti dělá nošení, ne fatk, že máš doma netknutý hodinky  :)

Moje řeč. Je teda pravdou, že když jsem s těmi svými škrtnul o zeď, taky jsem z toho byl pár dní špatný. Na leštěném kroužku mezi sklíčkem a lunetou to zanechalo nepřehlédnutelnou stopu. Tím chci říct, že k takovému přístupu je třeba se propracovat. No - a nebo jet v levnějších hodinkách, kde není čeho litovat. Protože i takové dokážou udělat radost. Třeba jako Orient Mako, které mám do komba. 

Odesláno

Máš hezkej model SA. Ale to ještě nic není, kdybys je měl na ocelovém náramku PRO II, III asi by ses zbláznil, to je teprve mazec, tam to přibývá hoooodně rychle. Takže nasadit, nosit a nic neřešit, kůže tu náchylnost dost snižuje.

Odesláno

Jj.....mám Hubloty už skoro 2 roky, nosil jsem je každý den a není na nich ani ň......tak jsem byl překvapený, že Breitlingy jsou tak náchylný.....je fakt, že ty Hubloty jsou černý a je to keramika nebo titan...nevím....

To jako fakt? :)

Odesláno

Tam u té šipky nic nevidím teda...

Odesláno

Moje řeč. Je teda pravdou, že když jsem s těmi svými škrtnul o zeď, taky jsem z toho byl pár dní špatný. Na leštěném kroužku mezi sklíčkem a lunetou to zanechalo nepřehlédnutelnou stopu. Tím chci říct, že k takovému přístupu je třeba se propracovat. No - a nebo jet v levnějších hodinkách, kde není čeho litovat. Protože i takové dokážou udělat radost. Třeba jako Orient Mako, které mám do komba. 

No jo, ale Ty si za to taky můžeš částečně sám, normálně Ti "lítaj" na ruce Vojto, máš je o dost volněji :D ...

Odesláno

No jo, ale Ty si za to taky můžeš částečně sám, normálně Ti "lítaj" na ruce Vojto, máš je o dost volněji :D ...

Já vím, Davide. Ale jinak je na ruce nesnesu.

Odesláno

Já vím, Davide. Ale jinak je na ruce nesnesu.

Jasně, ale pak se nemůžeš divit :D . A Tvoje SO 42 jsou oproti kladivounům SA muší váha, tím chci napsat, že kdyby někdo nosil SA na volno, jako Ty SO 42, tak už to není jen o vlásečnicích, ale o zásecích :) . A tady kolega tam má evidentně jen vlásečnice :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...