Lopatamp Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Zdravím kolegové,jakou přibližnou prodejní cenu mají PRIM linea 40 v quartzu?Jsou dělané na zakázku, mají modřené ručky, ale bohužel taky logo Aquel na ciferníku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brut12358 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Zdravím kolegové,jakou přibližnou prodejní cenu mají PRIM linea 40 v quartzu?Jsou dělané na zakázku, mají modřené ručky, ale bohužel taky logo Aquel na ciferníku.. Nech vyměnit cifrv, v Eltonu za něj chtějí 2k a potom to prodáš možná za 2k
Lopatamp Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Dobrý, tak bych je mohl rovnou někomu darovat..a mít to bez starostí
brut12358 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Ta firma je tam natištěná dodatečně asi bramborou ...alespoň to tak vypadá. Zkus to nějak odstranit, cifr ti prodaj vždycky
Lopatamp Odesláno 24. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Logo firmy je fakt hrozný, akorát nevím čim bych ho odstranil.. Nějakým isopropylalkoholem nebo tak něco ten cifr asi naleptám si myslím.
Lopatamp Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Taky si myslím a psal jsem do primu, odkud mi p. Krsková odepsala, že origo cifr je jen stříbrnej a ne bílej sakra! Takže nevím co s nima..
brut12358 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Taky si myslím a psal jsem do primu, odkud mi p. Krsková odepsala, že origo cifr je jen stříbrnej a ne bílej sakra! Takže nevím co s nima.. Hlavně je tam to hnusný logo PRIM http://www.prim.cz/kolekce/spolecenske-hodinky/prim-klasik-40-q.htm . Mi to evokuje MPM.
financ Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) si objednej co se ti líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2015 uživatelem financ
kuncák7 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Taky si myslím a psal jsem do primu, odkud mi p. Krsková odepsala, že origo cifr je jen stříbrnej a ne bílej sakra! Takže nevím co s nima..To logo me tam nerusi. Nechal bych to bejt jak to je.
vareka Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 logo Prim je v pohodě, to k nim patří. Logo firmy je na prd, to měli gravírovat z druhé strany a nepokazili by nádherný hodinky. Mám je rád: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lopatamp Odesláno 25. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Hlavně je tam to hnusný logo PRIM http://www.prim.cz/kolekce/spolecenske-hodinky/prim-klasik-40-q.htm . Mi to evokuje MPM. Teď trochu nechápu v čem ti logo evokuje MPM? Když to jsou PRIM linea a ty mají tohle logo standardně. si objednej co se ti líbí prim_linea_original.jpgChleOdklizec01.jpgDSCN3684.JPGnevim proč mi psala, že maj jen stříbrnej..
financ Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Teď trochu nechápu v čem ti logo evokuje MPM? Když to jsou PRIM linea a ty mají tohle logo standardně. nevim proč mi psala, že maj jen stříbrnej..asi mají skladem jen ten, ta světlá je stříbrná (správně asi stříbřená, anglicky je ta barva silvered). Černá jde určitě vyrobit na objednávku, stejně jako různý dotisky obrázků na cifr.
brut12358 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Já to úplně stejný kdysi řešil ale s tím rozdílem, že tam byla nějaká energetická společnost. Krsková mi nabídla cifr co mají standardně a práci cca za 2,5 k Kč za ten hnusnej stříbrnej cifr. Samozřejmě za peníze tam mohu mít cokoli ale při cenové politice Eltonu jsem se raději ani na cenu neptal. ... Naštěstí si to majitel hodinek rozmyslel a já byl docela rád, protože kdejaký Casia vypadají lépe. O výměně cifru bych uvažoval pouze u automatu ale tady po postrádá logiku.
Lopatamp Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Právě, že ta cena je celkem přeháňka. Jen za cifr 2k mě příjde fakt zbytečně moc a ten stříbrnej je fakt hnus.. Takže jsem se rozhodl, že to nebudu řešit, jelikož nejsou v automatu.
bohus76 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 A naroubovat do tohoto kvarcového pouzdra automat nejde,vyzkoušeno /že Davide/.
Honza.manta Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 S tím už jsme kdysi laborovali s Bigesem. Nejde.
Lopatamp Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2015 nejde ptal jsem se v primu a Krsková mi psala, že quartzky maj úplně jiný pouzdro..byl to můj původní plán, ale bohužel
financ Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 nejde ptal jsem se v primu a Krsková mi psala, že quartzky maj úplně jiný pouzdro..byl to můj původní plán, ale bohužel to už tu zkoušelo víc lidí, nesedí umístění strojku v pouzdru a ciferník má jinak nožky.Mě se ten stříbřený cifr líbí a tuhle bílou považuju za jedno z nejlepších provedení světlých cifrů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se