Gombo Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Pekne, pekne, pri stopkach spodni prouzek "utika" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Ano presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Čudlíky ve předu se mi líbí.Mám jen jedny s takovejma čudlíkama,ale přesto,že je modul jak nový nedaří se mi je rozchodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 A já s čudlíkama vepředu ještě žádný nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Pekne "world time", maj stopky?Skoda ze nedas do uvodu par slov jako treba stopky, budik, timer...atp.(aspon kde neni naprosto zrejme)Za mne bych ocenil i dynko obrazek, treba jen zde odshora je stav 4:2 ve prospech bez odvracene tvare...A konkretne u techto je na lcd nejaka indikace aktualni zony nebo jde jen o "image" ? A abych necim prispel tak nedavno "rozejite" Citizen 9510 - dole cas stale, nahore stopky, dual time.Letos naposledy jde u nich nastavit datum s rokem 2019... -pak skok zpatky na 1980... jsou to takove "osizene" 9500 ty jsou s alarmem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Stopky maju a aj alarm.Daju sa nastavit dva svetove casy.Indikaciu zony nemaju.Je to len pomocka,preto tie udaje pri kazdom meste,kolko treba pridat,alebo ubrat.Dinka fotim,len ked su nejak zaujimave.ked su uplne bez napisov,tak sa mi to zda byt zbytocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Diky, aa tak to jo to by bylo fakt zbytecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Som sa trocha pohrabal a vyzera to tak,ze vyskladam este jeden swiss tyzden.Tak idem na to: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Dnes pokracujem svojim oblubenym kuskom Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Super parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Pěkný jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Opravdu parádní kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Také přispěji...včera jsem si je vyzvednul na poště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Také přispěji...včera jsem si je vyzvednul na poště Další luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Další luxus parada Udělaly mi radost...a nestály ani ranec...vyšly mě na 1 450 Kč s dopravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Úžasný orloje máte oba dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se