Gombo Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dnes bicolor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 pěkný digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 Dik.Vecer som sa nudil,tak som rozchodil tento cestovny digi budik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2020 No, samý lepší kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Vcera biicolor a dnes full fotim len mobilom,ale snazim sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Na mobil(soucasne top uz umi hodne) za mne moc pekne, i "tygri oko" je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Budík Piratron jsem vůbec neznal. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 A ideme od Bulovy k Timexu.Dnes najstarsi kusok,pri ktorom som stravil dost casu pri ozivivani.No ale nakoniec sa podarilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Timexy mají dost hustý tvary. A k tomu ještě to vypouklý dýnko. Viděl jsem je i různých dalších barvách a ve všech vypadají dobře. Tučný pozdní sedmdesátky, pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 To mi Gombo dej tip co s těma Timexama bylo.Mám dvoje se stejným modulem a né a né je rozchodit,prostě mrtvoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Timexy mají dost hustý tvary. A k tomu ještě to vypouklý dýnko. Viděl jsem je i různých dalších barvách a ve všech vypadají dobře. Tučný pozdní sedmdesátky, pěkný.Konkretne tieto s tymto modulom su rok 76.Mam aj tie z konca 70tych rokov a vyzeraju velmi podobne,ale maju ine cislice na displeji.Zajtra ich predstavim. To mi Gombo dej tip co s těma Timexama bylo.Mám dvoje se stejným modulem a né a né je rozchodit,prostě mrtvoly.Na tychto konkretne bol pod odporom skoro neviditelny oxid.Vlastne premostoval ten odpor.Viditelne az pod lupu.No a dalsi problem je s plieskami na gombikoch,ktore ich maju odtlacat od modulu.Ak poriadne neodtlacaju,tak modul nenaskoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 modul zkoumám pod lupou,nic nevidím.Ty plíšky,když je modul venku z pouzdra,tak nemají vliv.Ted jsem řešil jiný věci,tak pak to ještě zkouknu.Ted dělám jedny led,to je ale maso-se na tu destičku bojím i podívat,zatím jsem tam vyměnil kondenzátor,dvě sežraný cestičky jsem nahradil drátkem,vodivku tak kde nešlo pájet,porovnával jsem i ty mikroskopický drátky k diodám,svítilo toho víc než mělo.Zítra se dozvím výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Tak drzim palce.A ako pises,pliesky nemaju vpliv,ked je modul mimo puzdro.Moj modul tiez vyzeral ok aj pod lupou,ale pri detailnejsom skumani ploch pod odpormi som nasiel tu zradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Dík,jakou používáš lupu?Já mám takový brýle z ebae kde jsou takový nástavce něco jako maj hodináři.Mám tam jen jedno to kukákto,ale potřeboval bych něco co zvětšuje ješte víc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 bleriot11... klidně dej nějaká fota z opravy modulu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Dík,jakou používáš lupu?Já mám takový brýle z ebae kde jsou takový nástavce něco jako maj hodináři.Mám tam jen jedno to kukákto,ale potřeboval bych něco co zvětšuje ješte víc..Mam taky klasicky hodinarsky monokel.Dnes slubene o nieco mladsie od tych vcerajsich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Já mám taky dvoje starý Timexy. A ani jedny nejdou. Ale nechce se mi s tím vrtat. Tyto typy nesbírám.Tak kdyby se s nima chtěl někdo ze zdejšího osazenstva pohrát, tak je přenechám (třeba vyměním). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 A co by si za ne chcel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Já sbírám hlavně kalkulačkový. Tak třeba nějaký kalkulajdy. :-)Když tak přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Fotky Led modulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se