Olin.uj Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 bleriot11: Skoro pokaždé něco dovezu. Vždy si ale raději říkám, že to beru na náhradní díly :-). O to větší je pak radost. Ani já to nemám daleko, takže když mi to vyjde a nejsem v práci, jedu se podívat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Dík z info,příště JEDU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ak tu hovoríš o akejsi forme, tak to nie som ani ja, včera som bol úplne skapatý Už měsíc jsem doma se zlomenou nohou. Mám sešroubovaný kotník a pořád je to dost nateklé. Pocit, jako bych měl nohu nazutou v hodně špatně ušité holince, která na různých místech všelijak tlačí a škrtí. Tak nemůžu ani pořádně fotit, protože jsem dost omezený v pohybu. Ale lepší se to. Tak za nějaký čas se k oživení těch hodinek s vaší pomocí vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 siwi: Tak se drž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Už měsíc jsem doma se zlomenou nohou. Mám sešroubovaný kotník a pořád je to dost nateklé. Pocit, jako bych měl nohu nazutou v hodně špatně ušité holince, která na různých místech všelijak tlačí a škrtí. Tak nemůžu ani pořádně fotit, protože jsem dost omezený v pohybu. Ale lepší se to. Tak za nějaký čas se k oživení těch hodinek s vaší pomocí vrátím.Priateľu, máš to oveľa lepšie, ako to mala moja partnerka, ktorá po ťažkej havárií, ktorú spôsobili dvaja debili, mala pravú nohu od kolena dolu rozdrvenú na mnoho úlomkov, a naši lekári tvrdili, že takáto masívna trieštivá zlomenina je len na amputáciu nohy od kolena dolu, ale našťastie sa mi cez kontakty podarilo zohnať jedného špičkového odborníka, a ten jej dal do poriadku nohu, aj keď tá noha už nikdy nebude taká, ako pred tou haváriou, a celá liečba trvala skoro 4 mesiace Dúfam ale, že ty sa dáš čo najrýchlejšie do poriadku, prajem ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Díky. Chce to prostě trpělivost a nic neuspěchat. Tak sedím doma a sjíždím ChronoMag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Neoplatí sa to uponáhľať, toto chcela aj moja partnerka, a keď to preháňala, tak šliapla na veľmi oslabenú nohu, ktorá ešte nedokázala uniesť váhu jej tela, a potom veľmi plakala od bolesti Vždy som ju upozorňoval na to, že hojenie, a posilňovanie nohy nijakým spôsobom neurýchli, že to všetko musí ísť pekne po poriadku, a dať tomu čas A takto musíš postupovať aj ty, nemáš sa kam ponáhľať, času je dosť, takže len pomaly, opatrne, a všetko príde časom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tak tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Ako hovorila moja dnes už zosnulá kamarátka: Nikde sa neponáhľaj, času máš dosť až do smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Poraďte prosím typ baterie do těchto hodinek. Našel jsem je v bazaru za 50,- Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Skapali??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 To jsou normální Kesselky. Takže baterka bude typ značený jedním ze způsobů: AG3LR41392 Je to ta úplně nejčastěji používaná baterie u těchto typů digitálek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Díky, nakonec jsem doma našel LR41 a rozběhly se, bohužel se neozve ani zvuk. Škoda, těšil jsem se, že si pustím nějakou melodii Ale za tu cenu fajn. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Tých zmŕtvychvstaní tu akosi rýchlo pribúda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Nemají upadlou tu pružinku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Tohle je bohužel jen poloviční zmrtvýchvstání Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Pružinku vedle baterie? Ta tam je Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 A ozvučný plíšek v dýnku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Dýnko nějaký plíšek má, nevím jestli něco chybí. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Zdá se, že nechybí nic. Problém bude asi složitější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se