t2 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Moc zajímavý kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 (upraveno) Bezgombikove dvojcata Upraveno 17. června 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Ty jo, kam ty na to chodíš?To snad není možný....Super kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Nepovim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Dnes dalsie dvojcata.Dufam,ze naskocia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 ty se mi fakt zdáš ,teploměr už naskočil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Dnes ?0ctopussy? od Ankera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Ty jsou ovšem parádní... Zajímalo by mě, jestli tento modul nebyl použit také v jiných hodinkách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Ty jsou ovšem parádní... Zajímalo by mě, jestli tento modul nebyl použit také v jiných hodinkách..Je to naopak, MA použil modul Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 MA používal cizí moduly celkem běžně. Ani nevím, jestli měl vůbec nějakej svůj. Ale tenhle není od Casio.Jinak dneska vintage: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Casiovky fajnove.Tiez mam na zajtra pripravene vintazne japonce.A k tym Ankerkam.Tiwz si myslim,ze nemali vlastne moduly a tento mi pripada ako Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 takto seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 takto seiko... se.jpgDíky za upřesnění a omlouvám se za omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 (upraveno) Tak dnes stare velke japonce Upraveno 20. června 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Gombo,tu tvou sbírku máš naloženou pořád baterkama?Nebo to vyzkoušíš rozchodíš a máš to uskladněný bez baterek.Zá se znažím mít baterky ve všem,ale uhlídat to....furt měním baterky.Asi nechám funkční jen pár kusů co točím na ruce dokola a zbytek aby nevytekly vyndám.Ale zase mě to někdy chytne,že si dám na ruku něco,co bych si tam před těma třiceti lety fakt nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Tiez sa snazim mat vo vsetkom baterky a vytecenia sa nebojim,lebo ich casro kontrolujem a ked nejake zhasnu,tak hned menim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Dělám to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Dělal jsem to taky tak, ale teď už neudržuju vše v chodu. Baterky po chcípnutí jdou ven. Nabíjím jen to co má šanci se dostat na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 I já se snažím mít všechny digi v chodu. Jak náhodou někde dojde "šťáva"..co nejdříve vyměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se