Gombo Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 A ideme dalej.Dali mi zabrat,ale naskocili,ked uz som si myslel,ze sa nepodarilo.
casiotron Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Jseš fakt dobrej! Timexy s tímto typem modulu se mi dařívá rozchodit opravdu málokdy...
Gombo Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Odesláno 2. září 2019 Dik.Sak mi dali aj zabrat.Este aj odpory boli poodlepovane.
ponorka9 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Pěkný kousek! Ty snad chceš vyhrát titul "Záchranář roku"
DennisXXXX Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Já mám zas úchylku v melodiových Marantzkách, Leviskách, Kesselkách apod., jak nějaké vhodné vidím tak kupuju a zachraňuju, i když jich mám doma už pěknou řádku. Je to asi posedlost...říkám si proč, vždyť na tom ani nelze zbohatnout, cena myslím příliš neporoste, možná spíš naopak, protože mladejm to nic neříká a staří vymřou a někdo pak po mně zdědí skříň digitálek pro nic :-))) Ale mám to hold stejný jak Gombo.... je to radost.
Gombo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 jedny Maranzky mam v top stave a maju dokonca aj signovany remienok
Olin.uj Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Moc, moc pěkné... Prostě retro jak má být.
siwi Odesláno 5. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Já mám zas úchylku v melodiových Marantzkách, Leviskách, Kesselkách apod., jak nějaké vhodné vidím tak kupuju a zachraňuju, i když jich mám doma už pěknou řádku. Je to asi posedlost...říkám si proč, vždyť na tom ani nelze zbohatnout, cena myslím příliš neporoste, možná spíš naopak, protože mladejm to nic neříká a staří vymřou a někdo pak po mně zdědí skříň digitálek pro nic :-))) Ale mám to hold stejný jak Gombo.... je to radost. To je, jako bych to psal já. Akorát mám zálibu v noname hodinkách právě krom Kesselek a jim podobných. Ale mnohé kvalitou Kesselky dost připomínají. Vždycky někde něco vidím a musím to mít Teď nově třeba tenhle úovek:
michalval Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Nieco pre kubanskych sudruhovVsimli jste si chyby ve slově ?měsíc??Asi spravny preklad neprelezl zeleznou oponu
ponorka9 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Vsimli jste si chyby ve slově ?měsíc??Asi spravny preklad neprelezl zeleznou oponu Jestli je to jako u známek, tak máš modrýho Mauricia:)
Harwey Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Tiez som mal Prim digi s "MESÍC" namiesto "MĚSÍC".
michalval Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Jestli je to jako u známek, tak máš modrýho Mauricia:)V tom případě jsme s Gombem pracháči protože on má jedny a já taky...Obávám se ale, že jich bude mnoho, a že Modrý Mauricius pak už nebude Modrý Mauricius
siwi Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Tomu se říká jednoduchost. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se