Gombo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 Paradne ?no name? kusky.Dnes som ozivil dalsie ledkove...Zajtra sa pustim do dalsich LCD
Daftra Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 V roce 81 koupený od vexláka na pláži v Makarské- SFRJ Pak zmizely a včera se našly
siwi Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2019 makarska.jpg V roce 81 koupený od vexláka na pláži v Makarské- SFRJ Pak zmizely a včera se našly No, tak tyhle jsou legendární
Daftra Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 siwi:fotka stojí za prd. Ve skutečnosti jsou daleko hezčí a tah je malej, na svoju pařátu je neobleču :-( Pouzdro je ještě z poctivýho materiálu, je masivní a těžký, pozlacený i vevnitřku.
siwi Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Ano. Znám tenhle typ hodinek. Ty, co jsem sem dal včera, mají taky takové robustní pouzdra. Po pozdějších zkušenostech s Kesselkama se tomu ani nechce věřit?
Olin.uj Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 Dnes jsem si trochu "hral".. Příspěvek je ve správném vlákně. Casia R-17 mě trochu zlobila..oxidace kontaktu bataterie. Měl jsem radost, že po opravě dělají opět to co mají.. A včera je hodil do nespravného vlákna. Měl jsem prostě radost že zase "šlapou"..
Frostie Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 Na vecer taktoOh la la. Hezký kousek a na displeji zajímavé, nepříliš vídané piktogramy
Gombo Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Odesláno 29. září 2019 Jedny s modulom bez dosky.Ziadne medene cesticky.Kazdy kontakt hruby plech a vsetko zaliate v plaste aj s cipom.Preto sa mi ich podarilo aj rozchodit po starsom vytopeni.Este zohnat krajsie puzdro...
Gombo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Odesláno 30. září 2019 Dnes zacinam zlaty digitalny vyntazny tyzden s tymito z ranneho obdobia LCD hodiniek.
Gombo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 Na dnes dalsie zlate a tentokrat aj hybridne
akai Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Odesláno 1. října 2019 No teda...az se mi chce rict akoby to bolo nejaké čudo čudácke.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se