Gombo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Paradne ?no name? kusky.Dnes som ozivil dalsie ledkove...Zajtra sa pustim do dalsich LCD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 V roce 81 koupený od vexláka na pláži v Makarské- SFRJ Pak zmizely a včera se našly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nejsi sám,já je taky žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 makarska.jpg V roce 81 koupený od vexláka na pláži v Makarské- SFRJ Pak zmizely a včera se našly No, tak tyhle jsou legendární Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Este poctive zelezo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 No jo, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 siwi:fotka stojí za prd. Ve skutečnosti jsou daleko hezčí a tah je malej, na svoju pařátu je neobleču :-( Pouzdro je ještě z poctivýho materiálu, je masivní a těžký, pozlacený i vevnitřku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Ano. Znám tenhle typ hodinek. Ty, co jsem sem dal včera, mají taky takové robustní pouzdra. Po pozdějších zkušenostech s Kesselkama se tomu ani nechce věřit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Na vecer takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Dnes jsem si trochu "hral".. Příspěvek je ve správném vlákně. Casia R-17 mě trochu zlobila..oxidace kontaktu bataterie. Měl jsem radost, že po opravě dělají opět to co mají.. A včera je hodil do nespravného vlákna. Měl jsem prostě radost že zase "šlapou".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Na vecer taktoOh la la. Hezký kousek a na displeji zajímavé, nepříliš vídané piktogramy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 Vcera ?svicari? a dnes ?frantici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Jedny s modulom bez dosky.Ziadne medene cesticky.Kazdy kontakt hruby plech a vsetko zaliate v plaste aj s cipom.Preto sa mi ich podarilo aj rozchodit po starsom vytopeni.Este zohnat krajsie puzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 to jsi měl ten modul taky vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Tu ho mas: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Dnes zacinam zlaty digitalny vyntazny tyzden s tymito z ranneho obdobia LCD hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Pěkná jednoduchá klasika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Na dnes dalsie zlate a tentokrat aj hybridne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Super cool! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 No teda...az se mi chce rict akoby to bolo nejaké čudo čudácke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se