t2 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Když zlato tak zlato: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Nádhera, nádhera, nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Super,super,super to jsou kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Ty solární Casia jsou mega! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 robite mi radost chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Dnes dam tieto a vecer bude skupinovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Len mobilom po tme,ale aspon pre predstavu...chybaju este Seika PAN AM,ktore su niekde neviem kde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Tak sem s nimi. Nebo už jsi je sem dával. Nepamatuju... Já LED s kalkulačkou neměl ani nikdy v ruce, natož ve sbírce. Nejvíc bych chtěl URANUS, ale bral bych leckterý. Tak tady je máte.A doufám, že se Bleriotovi11 "nekousne pumpa" úplně, až uvidí čtvery pohromadě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 pěkný kousky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Nádhera, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Mega paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 (upraveno) Tento tyzden som sa rozhodol vam predstavit svoje najstarsie kusky,a ked bol minuly tyzden zlaty,tak zacnem tymito zlatakmi.Jedny z prvych s este inym lcd nez sa pouzivaju dodnes.Niekde som aj cital presny nazov tohto druhu lcd,ale uz si to nepamatam.Ma vlastnu dosku a s maticnou je spojeny so strunkami.Ked ma zly kontakt,tak cely zcerna,ako keby vytiekol. Upraveno 7. října 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Tak tady je máte. A doufám, že se Bleriotovi11 "nekousne pumpa" úplně, až uvidí čtvery pohromadě.toto je asi najlepsie zatial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Tak tady je máte.A doufám, že se Bleriotovi11 "nekousne pumpa" úplně, až uvidí čtvery pohromadě. Hmmm... Tento tyzden som sa rozhodol vam predstavit svoje najstarsie kusky,a ked bol minuly tyzden zlaty,tak zacnem tymito zlatakmi.Jedny z prvych s este inym lcd nez sa pouzivaju dodnes.Niekde som aj cital presny nazov tohto druhu lcd,ale uz si to nepamatam.Ma vlastnu dosku a s maticnou je spojeny so strunkami.Ked ma zly kontakt,tak cely zcerna,ako keby vytiekol. Notywole! O existenci tohoto typu displeje vím, ale ještě nikdy jsem ho na vlastní oči neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Este mam par kuskov s tymto displejom.Tento tyzden postupne predstavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Já měl a mám několikery s tímto displejem a mě zčerná vždycky když se hodinky jen trochu zahřejou. Jak se dají na ruku, tak to zčerná a po vychladnutí je to zase OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Tak nieco nieje ok.Mal si niekde prechodovy odpor od oxidu.Mne to robilo,ale po vycisteni uz fachcia,len na priamom slnku obcas stmavnu niektore mieste(vid moje foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 No ,tak mě málen odvezli...To je uplně megasuper.A až jsem někdo dá zelený led,tak už to nerozdejchám-to je jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Jojo, segtronicy mají jen fajnšmekři:) mě bohužel nedávno jedny utekly, takže jsem stále fajnšmekr čekatel:) Gombo, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Ale ty displeje tmavnou bez ohledu na to, jestli jsou hodinky v provozu nebo ne. Ať je tam baterie nebo ne, tak to při sebemenším zahřátí ztmavne. Tak nieco nieje ok.Mal si niekde prechodovy odpor od oxidu.Mne to robilo,ale po vycisteni uz fachcia,len na priamom slnku obcas stmavnu niektore mieste(vid moje foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se