Gombo Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Tak dnes dalsie ?radiovky? tento krat FM+svetove casy,kalkulacka,budik... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daftra Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 To teda čučím A jak to fungovalo? Předpokládám, že zkratky u knofllíků po obvodě jsou stanice,jako asi třeba od 0 Sydney,Moskva, 2 Laxemburg, 4 Londýn, 5 Paříž, 7 Tokyo a 8 Huť Klementa Gottwalda, Co?
Gombo Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Ne ne .Su to svetove casy.hkg je hong kong.radio sa ladi tym velkym ozubenym kolesom,ktore toci tym malym.Pamete radio nema
Snekofon Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 (upraveno) Do této sekce jsem neměl chodit...spokojeně jsem si sbíral mechaniky.Pak jsem spadl do vod Elektronik a utěšoval se, že si jen líznu digi světa.Dlouho jsem odolával, tiše obdivoval zejména krásne Orienty, ale pak se tu zjevily Casiotrony a já podlehl. Když se tak namanula možnost R14tek v pěkném vnějším stavu, šel jsem do toho, ikdyž byly prodávány jako nezkoušené...o to větší radost, že po vložení baterií ihned naskočily....jen tlačítka jsou zatuhlá, to bych potřeboval pořešit...každopádne pandořina skřínka je otevřena.... EDIT: je v pořádku, že na skle je R16 a na dýnku R14, nebo je to bastl...jsem si toho všiml až teď z fotky... Upraveno 17. října 2019 uživatelem Snekofon
Gombo Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Ja to mam tak isto.V peredu 16 a vzadu 14 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
casiotron Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Ty znaky, co jsou na sklíčku by mě taky zajímaly, co znamenají. To bude nějaká šarže, nebo co. Jinak jsou to obojí R-14, modul 16.
Olin.uj Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Před třemi dny dorazily z Aukra za 99,- Kč. Myslel jsem si za ty peníze na možné náhradní díly dobré. Silně poškozená tlačítka, funkčnost neznámá..atd.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Chtěl jsem zkusit, zda se po vložení nové baterie "rozběhne" modul. Po otevření na mě však vyskočila stará baterie společně s plíškem, který jí měl k modulu přitlačovat. Bohužel to někdo již preparoval tak nešikovně, že ulomil na modulu zadržovací packu. Co mě potěšilo, že po zkoušce s novou baterií displej ožil. Bohužel čas ani datum nastavit nešel. Gumová tlačítka byla pryč a rozdloubaná do hloubky a ani boční tlačítka na nic nereagovala.. ohnuté pacičky na modulu. Někdo měl modul z pouzdra venku a když jej vracel nedal zpět tlačíka, která byla navíc zatuhlá špínou. Vlastně celá oprava byla jen o špíně. Casia si prostě svého majitele užila.. Dál jsem se do oprav, čistění a vyrábění nové klávesnice.. Výsledek dopadl takto.. Doufám, že to pro Vás bude trochu zajímavé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Dobra praca.Tesi ma,ze v tom niesom sam
bleriot11 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Odesláno 17. října 2019 Dobrý jsou,chtěl jsem na ně taky přihodit,ale tuším chtěl dost za poštu.
Olin.uj Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Dík za pochvalu... Joo a pošta 70 kaček.
t2 Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Mám taky před sebou CA602. Jsou nos, ale zežvejkačkovala jim klávesnice. Nezkoušel jsi se třeba nahradit stávající za novou? Ať už z Fastu jako náhradní díl nebo z jiných hodinek? Cena nových CA53W je nízká.
Olin.uj Odesláno 18. října 2019 Nahlásit Odesláno 18. října 2019 Kupoval jsem je s tím, že nejdou a do budoucna by mohly posloužit jako zdroj možných náhradních dílů. Když se po vložení baterie rozběhly, chtěl jsem je ještě seřídit a odskoušet další funkce. Klávesnici bych chtěl určitě fabrickou a ne domádo.. Takže se určitě popídim a pokud to bude možné klávesnici vyměním.Podle předběžného pátrání by ale měla z CA 53W sedět..
Gombo Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Na dnes Centia skoro NOS stav... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
casiotron Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 QUON COMPEQ, ty vole, to jsou firmy. Kolik jich asi v Hong Kongu bylo podobných? Třeba COLLINS vyráběl některé moduly docela kvalitní.
Gombo Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 (upraveno) Ked uz si nacal temu moduly,tak ja sa na hong kong a taiwan nemozem statovat.Pri ozivovani mam skoro 100%tnu uspesnost.Zato pri svajcarskych moduloch leda tak 10%tnu.Su haklive jak to,co malemu hebrejcovi ufiknu ako prve.Najnestastnejsie je prepojenie plosaku s cipom co skoro nikdy nieje zaliate a pri silnejsom otrase sa rozhadzu minidratiky co vyzeraju ako keby boli len prilozene a neprilepene a je po module.Oxidaciu tak isto znasaju ovela horsie ako hk.Mam ich takych plny kybel... Upraveno 19. října 2019 uživatelem Gombo
casiotron Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Odesláno 19. října 2019 Casio A657 jsou červen 1982 a QS-33 bude nejdříve červenec 1979, starší ne, tuty přesněji neurčím. Casio A657 (modul 160) rok 1980, Casio modul 81QS-33 asi 1978 a to má v malíku Casiotron.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se