Gombo Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Je to presne tak,ako pises.Ked vyberes modul,tak mali pliesok s napisom ostane na nom a na skle je len priehladne okienko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Gombo: Všechno moc pěkné, zajímavé a neokoukané hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Gombo: mas spoustu krasnych kousku...opravdu bych nekdy rad videl foto celku sbirky, alespon tech kousku v dobrem stavu...i tak by to bylo asi na poradnou plochu...Akorat mas zapesti jako ja nohu, nektere hodinky na tvych fotkach vypadaji jako damske hodinky, pritom je to urcite kus zeleza...mohl bys pripadne odfotit nektere zajimavejsi kousky i vedle neceho co je uvede do meritka...treba vedle dat nejake chronicky zname hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tak, tak jak pisou nademnou pekne, pekne. A za snekofonuv napad bych se taky primluvil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Mas pravdu s tou rukou,lebo som cely velky.Tieto posledne su vsetky dost velke,ale ako pises,ze na mojej ruke trocha zanikaju.Ved urcite nejake chronicky zname a porobim porovnavacie foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Gombo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Tak jsem tak dlouho hledal ve svém archivu, až jsem je našel. Jsou to ty skoro stejné, jako jeden typ HEUER, jak jsme psali ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 A když už jsem našel ty jedny, tak jsem objevil i ty s modulem, kde při zahřátí tmavne displej, jak jsme psali před pár dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 A tady ještě ty, kvůli kterým dnes zamačkávám slzu, že jsem je kdysi prodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Opět parádní a zajímavé kousky. Gigandet slyším poprvé a navíc se mi líbí i zvláštní "vykreslené" číslice. Je taky moc dobré podívat se prostřednictvím fota i na stroječek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Chlapci takto sa mi to paci.Nech tu niesom sam.Paradne kusky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 A tady ještě ty, kvůli kterým dnes zamačkávám slzu, že jsem je kdysi prodal.Ty jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Jeden skvost vedle druhého. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Sakraparáda! Ty lcd s led bych hrozně rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 (upraveno) Tak na dnes dalsi kusok v golde Upraveno 31. října 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tak ty Mondaine jsou úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Da,da, ety očeň krasivoje! Ja hlasim pokrok v... Super trojka. Navíc rok od roku vzácnější a dražší. Zejména QS-14 napravo. A v plastové verzi F-100 potom i díky filmu Alien ultravzácné. Jinak sklíčko na QS-24 také doporučuji sehnat origoš, už jsme o tom mluvili. Navíc, když si vyjedu detailní fotky na googlu, protože sám hodinky nemám, tak by sklíčko z F-200 asi ani nesedělo, mám ho a strany má rovnoběžné, kdežto zde se zdá, že se sklíčko směrem dolů malinko rozšiřuje. Tak vida "ani" to tak dlouho netrvalo ... Izraelite si na ebay vyzadali cca. $24,- moc? nemoc? jj je to nemoc,,))Vcera provedena zamena... nyni tedy... tzn. ted.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Mel jsem je v sledovani, ale s prodejcem mam spatnou zkusenost. Hodinky od nej prisly velmi chabe zabalene, s poskozenym displejem. Zatim dela mrtveho brouka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Tady to teď pěkně frčí Kluci gratulace ke všem krásným kouskům. Přidávám jeden můj oblíbený z mé skrovné sbírky Avia LCD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Podle tvaru segmentů to vypadá na ten černající displej. Nečerná na těchto Avia displej při zahřátí hodinek na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se