Olin.uj Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Marliny ve společnosti Casia ML 81.. Hodiny, datum, dva budíčky s pípáním i melodií, hodinový signál, odpočet... kalkulačka a jednoduché piáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Tento tyzden pod znackou JAZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2019 Pěkný Jazy. Taky jedny mám. Upoutala mě ta značka: Jaz, hrozně mi to evokovalo ruský značky Maz, Vaz nebo Uaz. Taky se mi líbí to logo na boku pouzdra. Na první pohled jsem si říkal, že je to snad punc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 No je to taky ?logopunc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 a aby som nezabudol,tak na dnes dalsi kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Ta značka na displeji je jako segment nebo je trvale viditelná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 segment ako ?dvojtecka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 No ale ten font číslic teda parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 gombo ty nezklameš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 a ideme dakej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Zdravim mistni milovniky digi a chtel bych se timto zeptat co rikaji na tyhle. Snazil jsem se neco dohledat ale asi jsem hledal spatne a navic je asi milion ruznych druhu. Otazka zni,jsou na nic? Nebo je to prumer? Jaky je Vas nazor? U tech trech stacila vymenit baterka,ty ctvrty maji zrejme sroubovaci dynko a nesli mi povolit. Ale asi budou taky v poho...Ptam se protoze tak nejak nevim jak s nimi nalozit. Byli soucasti ruznorode sbirky. Predem dekuji za jakykoli postreh. L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Dalsie Jaz este nam rozchodene,tak hodim dalsie Franuzke.Aj ked Jaz a Yema pouzivaju vacsinou swiss moduly,ale su to frantici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Zdravim mistni milovniky digi a chtel bych se timto zeptat co rikaji na tyhle. Snazil jsem se neco dohledat ale asi jsem hledal spatne a navic je asi milion ruznych druhu. Otazka zni,jsou na nic? Nebo je to prumer? Jaky je Vas nazor? U tech trech stacila vymenit baterka,ty ctvrty maji zrejme sroubovaci dynko a nesli mi povolit. Ale asi budou taky v poho...Ptam se protoze tak nejak nevim jak s nimi nalozit. Byli soucasti ruznorode sbirky. Predem dekuji za jakykoli postreh. L.Je to taková ta klasika z první poloviny 80. let, co se u nás nosila. Nejsou úplně na nic, rozhodně by byla škoda je vyhodit. Ale na druhou stranu žádná vysoká nebo vzácná hodinařina. Hodinek značky Piratron byly v té době plné německé zásilkové katalogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Super,diky za info ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) dalsie "francuzaky" Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Krása střídá nádheru! Tyhle jsem sem, myslím, ještě nedával: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Uz nemam nic rozchodene od frantikov,tak tento tyzden dokoncim kuskami z NSR/NDR.Tak dnes dam zapadnarske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Ty jsou boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Fíjo, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Luxusní stav, to mám rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se