Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky, pánové. Ale není bohužel všechno zlato, co se třpytí. Hodinky se za den opozdí cca o minutu :D

Odesláno (upraveno)

A "carovny srobik" si neskusal potocit?Ked ho uz nemaju,alebo nezabera,tak vymen oscilator.

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno

Nevím, jestli mají čarovný šroubek a oscilátor měnit nebudu, protože to neumím a nemám na to oči :)

Odesláno

Věřím, že to pro průměrně zručného člověka nebude asi nijak obtížný úkon. Já ale vidím fakt dost špatně. A pájet pohmatu se fakt nedá :D

Odesláno (upraveno)

Tak na nedelu hodne stare s tzv ?rozlievacim? displejom.V pondelok chcem zacat predstavovat svoje kalkulackove digi.Na fore maju vlastne vlakno,tak sa presuvam docasne tam.
post-61962-0-10941500-1583647393_thumb.jpegpost-61962-0-89962300-1583647407_thumb.jpegpost-61962-0-23380900-1583647429_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Gombo
Odesláno

To je normál, mam je doma taky, už jsem je tady dával, jsou v katalogu Elektronika tuším z 1985.

Odesláno

To je normál, mam je doma taky, už jsem je tady dával, jsou v katalogu Elektronika tuším z 1985.

Akorát teda nemám všude narvané čerstvé baterie...

b14e5f762fa4fbb9f14b21ff2445e20c.jpg

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Ještě k tem bateriím.Přešel jsem na systém,když se ke mě dostanou nové hodinky tak je oživím a nechám v nich batreku,když baterka v hodinkách dojde,tak ji vyndám a hodinky  označím(zatím na řemínek dávám sponku).Pak když kouknu do krabice tak se mi nemůže stát ,že nekde zapomenu batreku.Bud jdou,nebo mají sponku.

Upraveno uživatelem bleriot11
Odesláno

Já teď vypisuji seznam hodinek ze kterých batt vyndavám. Ale přemýšlím, že změním systém na malé visačky kam napíšu kdy jsem do nich batt vložil. S tím získám i přehled jak dlouho jim batt vydrží.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...