siwi Odesláno 7. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Díky, pánové. Ale není bohužel všechno zlato, co se třpytí. Hodinky se za den opozdí cca o minutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) A "carovny srobik" si neskusal potocit?Ked ho uz nemaju,alebo nezabera,tak vymen oscilator. Upraveno 7. března 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Přesně jak říká Gombo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Nevím, jestli mají čarovný šroubek a oscilátor měnit nebudu, protože to neumím a nemám na to oči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 hodinky jsou super,nic na té výměně není...Jestli máš páječku,tak to dáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 A ty stempo,jestli šli ,tak půjdou dál...,tyhle běžný moduly se oživujou dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Věřím, že to pro průměrně zručného člověka nebude asi nijak obtížný úkon. Já ale vidím fakt dost špatně. A pájet pohmatu se fakt nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 (upraveno) Tak na nedelu hodne stare s tzv ?rozlievacim? displejom.V pondelok chcem zacat predstavovat svoje kalkulackove digi.Na fore maju vlastne vlakno,tak sa presuvam docasne tam. Upraveno 8. března 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Jé. Tak to se už těším. Budou moje oblíbené kalkulajdy. To se taky přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Casio DW 1000, mod. 280 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 8. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2020 Casio DW 1000, mod. 280Tak toto je šupa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 To je nějaká předělávka ne? Nebo lithium je normál? https://www.ebay.com/itm/ELEKTRONIKA-Integral-5-Vintage-Original-Digital-Watch-Soviet-LCD/192825340188?hash=item2ce549311c:g:LOAAAOSwBRZcZTh7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 To je nějaká předělávka ne? Nebo lithium je normál? https://www.ebay.com/itm/ELEKTRONIKA-Integral-5-Vintage-Original-Digital-Watch-Soviet-LCD/192825340188?hash=item2ce549311c:g:LOAAAOSwBRZcZTh7lithium ax.jpglithium bx.jpglithium cx.jpgTo je normál, mam je doma taky, už jsem je tady dával, jsou v katalogu Elektronika tuším z 1985. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Přesně tak... žádná předělávka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 To je normál, mam je doma taky, už jsem je tady dával, jsou v katalogu Elektronika tuším z 1985.Akorát teda nemám všude narvané čerstvé baterie... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Aha, rusáků a Primek mám cca 12 kusů a lithium nikde. No nic mám mezeru ve sbírce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 pěkná bedna,ty vpravo nahoře potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Ještě k tem bateriím.Přešel jsem na systém,když se ke mě dostanou nové hodinky tak je oživím a nechám v nich batreku,když baterka v hodinkách dojde,tak ji vyndám a hodinky označím(zatím na řemínek dávám sponku).Pak když kouknu do krabice tak se mi nemůže stát ,že nekde zapomenu batreku.Bud jdou,nebo mají sponku. Upraveno 16. března 2020 uživatelem bleriot11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Já teď vypisuji seznam hodinek ze kterých batt vyndavám. Ale přemýšlím, že změním systém na malé visačky kam napíšu kdy jsem do nich batt vložil. S tím získám i přehled jak dlouho jim batt vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 No ja zas musim mat baterky vo vsetkych funkcnych.Chodim ich kontrolovat kazdy den a priebezne menim baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se