Kristian.nov Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Modul 81. Škoda že nemají ocelové pouzdro, tenhle tvar se mi líbí asi nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Jedna rychlovka kdyz jsem narazil na velkyho brouka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) Dnes nieco z USA National Semiconductor 1980 Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Dobry, dobry, pekne si to udelali po svem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Gombo to zase rozjizdi,pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Tak ty moje Darwil mají Casio modul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Podle mě by se mělo říci: tento modul použilo jednou i Casio v typu S010, než že je to jejich modul. Vůbec se nepodobá tomu jak vypadají ostatní jejich moduly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Chlapci presne tento modul zhanam a moze byt aj nefunkcny, ale podmienka je neposkodeny displej a s rozlozenim ako na foto. Bud ho kupim, alebo vymenim za iny funkcny modul. Mam ich doma pozehnene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Mám jich několik, už jsem o tom psal - všechny jsou nefunkční, přitom čisté jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 a s takym istym rozlozenim displeja,ako potrebujem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Ano, toto rozložení displeje. Tyto moduly byly v plno hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Dostaly se ke mě Orienty se zajímavým modulem Q44601 Kromě normálního času, datumu a dne v týdnu, mají druhý čas, alarm, hodinový signál, stopky, odpočet a taky možnost změny formátu datumu. Taky mají hezké ikonky funkcí. Škoda pouzdra z "obecného kovů" a trochu mizerné grafiky na skle... Nevím jestli je to modul přímo Orientu nebo se dával i jinam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 5 hodinami, casiotron napsal: Ano, toto rozložení displeje. Tyto moduly byly v plno hodinkách. Tak keby si sa chcel nejakych tych nefunkcnych modulov zbavit, tak daj vedet. Ako som pisal. Bud kupim, alebo vymenim za iny funkcny ( ine funkcne) modul, co mam doma. No a aby som len nespamoval, tak nieco z USA zo sedemdesiatok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 OK, o víkendu to nafotím. Budu fotit i ty Cosmotron do jiné diskuze, tak to sem pak našoupám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 V 15. 4. 2021 v 9:57, Kristian.nov napsal: Dostaly se ke mě Orienty se zajímavým modulem Q44601 Kromě normálního času, datumu a dne v týdnu, mají druhý čas, alarm, hodinový signál, stopky, odpočet a taky možnost změny formátu datumu. Taky mají hezké ikonky funkcí. Škoda pouzdra z "obecného kovů" a trochu mizerné grafiky na skle... Nevím jestli je to modul přímo Orientu nebo se dával i jinam... Tipoval bych, že to Orient bude. Já mám taky jedny Orient a mají dost podobný modul (funkčně). A ikonky na displeji jsou úplně stejné. Jen je ten displej trochu větší. Já je mám v plastu. To je ještě větší škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokom Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 V 2. 3. 2021 v 22:44, Kristian.nov napsal: Jo a zaboha nemůžu u těch 16ti melodiovek přijít na to, jak se mění 24/12 režim... Podržením pravýho dolního a současným stisknutím levýho dolního. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 @Kristian.nov a ked vyssie spomenute nezaberie, tak treba pri stelovani hodin nechat prejst am pm a potom naskoci 24h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se