bleriot11 Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Dal bych ty baterky vedle sebe,jen spojil do serie,jedny zaizoloval plus a druhy minus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Vedla seba sa nezmestia. Musia ist ultratenke na seba. No a menim baterky CCCP digi, tak sup sem s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Jo tyhle rusky ingoty muzu, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Po dlhej dobe som bol dnes preskumat blsak vo Viedni a doniesol som domov par dalsich kuskov. Dokonca aj jedny prezlecene “Honeckerovky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Dalsi vcerajsi a velmi zvlastny ulovok. Maju jedno tlacitko na svetlo a potom uz len jedno utopene na nastavovanie. pri nastavovani sa da nastavit aj mesiac a dokonca aj rok. No ale tlacitko maju len na svetlo. Cely datum sa nijak neda vyvolat. Nerozumiem tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Tu ovalnou batt. bych taky potreboval nekam... nesla by nahradit timto? Tyto by vedle sebe taky nevysly? ja to jeste neresil... V 30. 6. 2021 v 19:05, Gombo napsal: No musim zistit, ktora je tak tenka, aby sa zmestili dve nad seba. Dnes hlasim dalsi zazrak. Uz som neveril ze sa mi ich podari rozchodit a dnes sa pri XX pokuse zadarilo A teraz otazka. Da sa na nich prepnut na 24h a ak ano, tak viete ako? A vida dalsi... 24h rezim jsem vzpominal taky zde... -asi nic. Takze mame s timto modulem uz devet (9!) ruznych provedeni... V 4. 7. 2021 v 19:50, Gombo napsal: Po dlhej dobe som bol dnes preskumat blsak vo Viedni a doniesol som domov par dalsich kuskov. Dokonca aj jedny prezlecene “Honeckerovky” To mne pripada(LCD + rozlozeni tlacitek) jako Orient ??? Před hodinou, Gombo napsal: Dalsi vcerajsi a velmi zvlastny ulovok. Maju jedno tlacitko na svetlo a potom uz len jedno utopene na nastavovanie. pri nastavovani sa da nastavit aj mesiac a dokonca aj rok. No ale tlacitko maju len na svetlo. Cely datum sa nijak neda vyvolat. Nerozumiem tomu. A indikace 24HR znamena, ze se da zde prehodit i na rezim AM/PM ? Cele datum asi nepovazovali za nutne hlavne,ze se zobrazi korektne den v tydnu s datem. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ A at taky neco prihodim tak mam dojem, ze jsem zde jeste nedal toto... S datumem Bezi stopky Hodiny + pustene stopky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 (upraveno) @akai tak postupne. Da sa na tych jednogombikovych pri nastaveni prepnut aj na am/pm a mas postreh s tymi Orientami, lebo NDR pri tich ruhlach pouzivala pri niektorych moduloch diely z Japonska Upraveno 5. července 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Skoro klasiske 4 tlacitkove digi. No ale len skoro. Schvalne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Mají prohozená tlačítka SET a LIGHT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 V 5. 7. 2021 v 18:57, Gombo napsal: Dalsi vcerajsi a velmi zvlastny ulovok. Maju jedno tlacitko na svetlo a potom uz len jedno utopene na nastavovanie. pri nastavovani sa da nastavit aj mesiac a dokonca aj rok. No ale tlacitko maju len na svetlo. Cely datum sa nijak neda vyvolat. Nerozumiem tomu. Mám pocit, že stejný modul jsem měl kdysi v jedněch Piratron. Mělo to jen světlo a nařizovacím tlačítkem se přepínal 12/24 hr. system. Jinak zobrazený pouze datum, bez měsíce, bývá na leckterých. Měsíc je jen v modu přeřízení a pak je vidět jen datum, případně den v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 @casiotron ano zapustenym tlacitkom sa prepina 12/24. No a co sa tyka datumu, tak mas pravdu, ale ja som sa pozastavoval nad tym, ze sa nastavuje aj rok a to sa mi zda zbytocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 No pokud to není rok "jen tak", ale dá se nastavit jen rozmezí několika let, tak to bude kvůli přestupným rokům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 (upraveno) Vidis to ma nenapadlo. Da sa nastavit od 70 do 99 Upraveno 9. července 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Mám nějakou nostalgickou náladu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Tyhle citrony mam proste moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Tak ty bych mel taky rad,ty jsou fajnovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Tak ty bych mel taky rad,ty jsou fajnovy Diky. Byly NOS kdyz jsem je poridil, a ted jsou tedy svatecne NOŠený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zilog Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 (upraveno) Zdar, krásné fotky, a ty katalogové listy... už to tu procházím asi pátou hodinu. Nemohu se nabažit, díky moc. Ale pořád tajně doufám, že najdu odpověď na jednu záhadu... a sice, kdo přišel s tím nejlevnějším, nejrozšířenějším modulem jednočudlíkových digitálek? To jsou ty, co mají 18:88 displej, buzený jen z horní strany (předtím, ještě na konci 70tek, byl monplanární, tj. co segment, to přívodní vodič). Je to geniální trik, a pokud někoho zajímají detaily, tak koukněte třeba sem (a dole do odkazu v diskuzi, tam to probírám do detailu)... https://www.facebook.com/xcimbal/posts/10222182421003014 Díky za každou indicii, přece to musí někdo vědět... nejslavnější čip, možná nejvíce vyráběný vůbec... a nic. Zilog P.S. Kesselky jsem zreverzoval taky, ale to bylo veliké zklamání. Tam ten 18:88:88 displej odflákli. Upraveno 20. července 2021 uživatelem zilog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 No tak do je husty,ze jdes takto do hloubky,mam v planu provest transplantaci displeje u led....neverim ze se to povede,no zkusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 V 18. 7. 2021 v 18:09, michalval napsal: Tyhle citrony mam proste moc rad. Jo, tyhle citróny musí mít rád každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se