Gombo Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Otrony mam este jedy a aj tir Longines mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Tyto jsem uz tu daval,skoro nos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 V 28. 6. 2021 v 22:53, t2 napsal: Ve svém archivu obrázků jsem našel tyto Sanya: Nevím jestli je to na tu samou baterii, ale ta 3V baterka by mohla s nějakejma vycpávkama sedět. Další Sanyo: A tady se už objevuje záhadná baterie: Tak mám odpověď prodejce, kde sehnat tuto baterii. Doufal jsem, že jí někde sehnal a ono ne. Opravdu se dá jen nahradit dvěma 1,5 V: Hello, the battery cannot be obtained because it is no longer manufactured and there is no stock. What you can do is put two 1.5V batteries that fit in the hole. Then you isolate them from one to another on the side and bridge them. You put one with the positive up and another with the positive down. And that's it, your watch will start working. I send you a photo with the scheme. You must test which of the batteries goes with the positive facing up, now I don't remember if it is the one on the left or the one on the right. I hope I've helped. A greeting. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Jj tenhle tip sem sem daval, jen sem nepovazoval za nutne ho takto detailne rozkreslit a popsat... A at prihodim taky neco noveho, -toto dorazilo. Jeste sem sem nedal letosni hromadnou z poza more, -zima/22. Je to uplne cerstve a malem jeste rozbaluju, jak nafotim, tak dam vedle do novych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 @bleriot11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Znáte někdo tento model? Gůgl to nezná. Podle mě je to fake, už podle těch čudlíku. Casio na tohle normálně netrpí. B 630 Ale gůgl nezná ani MMB 50W. Takže si nejsem s těma B 630 úplně jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Nasel jsem jen toto, tak jestli to dle obr. nekdo blize urci... (nevim co vse je na odkazu od tebe neb tam nemam pristup) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 14 hodinami, t2 napsal: Znáte někdo tento model? Gůgl to nezná. Podle mě je to fake, už podle těch čudlíku. Casio na tohle normálně netrpí. B 630 Ale gůgl nezná ani MMB 50W. Takže si nejsem s těma B 630 úplně jistej. Vzhledem k tomu, kdo to postnul, bych to jako fejk neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Casio B630, modul 632 a jeho zlatá verze B630G se vyráběly od října 1986. Čudlíky, co nejsou přímo ocelové, se u Casio ošoupávají poměrně často. Nejnáchylnější jsou snad CA-851/901. Ty, i když jsou samotné třeba dost zachovalé, tak boční tlačítka už jsou jen ta bronzová slitina, nebo co to je, ani kousek chromu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 8 hodinami, Kristian.nov napsal: Vzhledem k tomu, kdo to postnul... To mne jeste navedlo sem... -data a pokec... (tak snad to neni totez kam odkazuje ten interest..)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Jo na tom prvním odkazu je stejná fotka. Tady je toho víc. Tak teď už vidím, že je to pravé. Moc málo kdy najdu něco co je pravé a neznám to. Tak než to zařadím do archivu chci mít jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 (upraveno) Ozivovaci vecer… Upraveno 14. prosince 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Když jsem cca před rokem prvně otevřel katalog Casio z roku 1980, říkal jsem si, že by bylo krásný tuhle trojku zkompletovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Krása. Není nad to dojít k vytyčenému cíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Kdepak, to pozadí je špatně Ne to je samo sranda. Je to pěkný zátiší a pěkný hodinky, ale Marviny jsou nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan59 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Ty úplně vlevo jsou skvělý. Koukám na internetu a podle fotek je to model H101, je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 před 13 hodinami, Jerryl napsal: Kdepak, to pozadí je špatně Ne to je samo sranda. Je to pěkný zátiší a pěkný hodinky, ale Marviny jsou nej! Je tam samozřejmě víc nesrovnalostí, melodie nejsou ve zlatě, C-80 nemají originální pásek. Zkrátka dost věcí ke zlepšení:-D před 3 hodinami, Milan59 napsal: Ty úplně vlevo jsou skvělý. Koukám na internetu a podle fotek je to model H101, je to tak? Jasně H 101, podle katalogů první Marliny a pradědeček G-Shocků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Správně je to W-150. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 V katalogu ano, na dýnku je ale H101 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se