siwi Odesláno 7. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Tak až ji najdeš, určitě se ozvi. Myslím, že zájemců budeš mít dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Trochu pozdější odpověď, ale přece. Kovový tah někde bude, jen se musí pohledat. Kdysi měl táta obchůdek s elektrem a tyto a podobné další hodinky prodával, prý někde je ještě krabice nepoužitých, tak snad ji najdu :-) Tak šup šup - hledej a až najdeš, tak se ozvi. Pár kousků by se mi určitě líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 (upraveno) Nastal čas se opět pochlubit. Tentokrát to není nic, co by tu někdo neznal. Hodinky Montana měl snad každý. Ale tyhle jsou úplně nové!!! Ty škrábance na sklíčku nejsou škrábance, je to ještě ochranná fólie Mám ale problém s ovládáním: Nevíte, jak se u těchhle hodinek přepínaly ty melodie? Má jich tam být 16, ale když se snažím je přepínat jako u Kesselek, nic se neděje. Já Montány v době jejich největší slávy neměl. Jen Kesselky a pak už CASIO W-780. A až teď po letech zjišťuji, že mezi ovládáním Kesselek a Montán bude asi nějaký rozdíl Upraveno 14. července 2012 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Nastal čas se opět pochlubit. Tentokrát to není nic, co by tu někdo neznal. Hodinky Montana měl snad každý. Ale tyhle jsou úplně nové!!! Ty škrábance na sklíčku nejsou škrábance, je to ještě ochranná fólie NOS Montany, dobře Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 NOS Montany, dobře Ty Na Aukru ještě jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Tak špatná i dobrá zpráva. Ta krabice co byla ve sklepě se prý před několika lety vyhodila, škoda :-/ Ale při dnešním úklidu se našly aspoň troje! :-) Takže další troje NOS Montany jsou na světě Musím sehnat baterku a vyzkoušet zda ještě chodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Na Aukru ještě jsou Už tam nejsou, já jim právě neodolal, poté co jsem si pustil písničku ze svých Kesselek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Tak to jsi rozhodně dobře udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jen mě tak napadlo - nezkoušel jste někdy někdo něco udělat s Kesselkama nebo Montanama, aby se při každém sebemenším zpocení ruky neztratil displaj? Nějaký dodatečný přetěsnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 To by zase neměl být takový problém. Modul by měl lbýt z výroby přelepený vrstvou izolepy. Kdyžtak to zkus přelepit další vrstvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Aha...no jo, když já tam žádnou izolepu nemám, jak jsem teď zjistil..tak to bude asi ten problém Díky, nevěděl jsem, že tam má vůbec nějaká od výroby být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 (upraveno) Podívej se na obrázek o pár příspěvků výš č. #743. Tam jsou moje nové Montany a taky ten zalepený strojek. Upraveno 24. července 2012 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Vzpomínám si, že kámoš si tu izolepu sloupnul a měl pak stejnej problém jako ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maros25 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ahoj šílenci :-) pěkná diskuze. Před pár dny jsem při geocachingu v jedné krabičce našel.... stará Casia. Podle zadní stany jsou to 188 AE-8W, ale podle hledání na Internetu se jedná o AE-9W. Prostě nádherný kousek s rádoby analogovým ciferníkem realizovaným LCD displejem. Pod ním je malý číslicový displej (viz příloha). Kdysi dávno jsem takové chtěl, ale byly mimo mé možnosti. Zpět k nálezu. Nešly a měli rozbitý pásek, sice také Casio, ale evidentně jiný typ. Po výměně baterky (svépomocí) běhají. Milí spolušílenci, nemáte někdo tento typ? Chtěl bych zkusit koupit originální pásek - sdělí mi někdo prosím jeho označení? Díky Maroš25 PS: jsem dlouhodobě věrný značce Casio - digitálky samozřejmě a to to již třetí typ s databankou. Momentálně 2747 HDC-600 :-) Zdravím všechny a jsem rád, že jsem konečně objevil pár lidí, které baví digitálky. Těmito hodinkami jsem postižený od doby, kdy byly v módě. Já po nich jako malý strašně toužil, ale bohužel, byl tuhý komunismus, takže jsem dostal jen mechanické primky. Od té doby vždycky zbystřím, jakmile vidím, že některé hodinky mají LCD display. Bohužel ty současné se mi už tolik nelíbí. Hledám tedy někoho stejně postiženého, kdo měl více štěstí a dodnes se mu doma nějaké staré digitálky válí, popřípadě je dokonce sbírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maros25 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ahoj. To se dá ještě někde sehnat? Vzpomínám, že spolužák na gymplu jedny takvé měl a přestaly mu jít. Koupil jsem je od něj a zjistil, že potřebují jen trošku vyšší napájecí napětí a to 3 V. Půl dne práce, plastová krabička, 4 mikrotlačítka a reproduktorek ze sluchátka starého telefonu, 2 baterie AA = měl jsem super budík se sedmi melodiemi :-). Zkusím jej po letech zprovoznit a podívat se, jak se přehazovaly ty meodie. Ahoj Nastal čas se opět pochlubit. Tentokrát to není nic, co by tu někdo neznal. Hodinky Montana měl snad každý. Ale tyhle jsou úplně nové!!! Ty škrábance na sklíčku nejsou škrábance, je to ještě ochranná fólie Mám ale problém s ovládáním: Nevíte, jak se u těchhle hodinek přepínaly ty melodie? Má jich tam být 16, ale když se snažím je přepínat jako u Kesselek, nic se neděje. Já Montány v době jejich největší slávy neměl. Jen Kesselky a pak už CASIO W-780. A až teď po letech zjišťuji, že mezi ovládáním Kesselek a Montán bude asi nějaký rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Když se tady rojí (vždycky jednou za čas) digimagoři, udělal jsem pár cvaků nejnovějšího přírůstku Seiko Digi "Bond" (ale na opravdové nafocení si počkají až po "očistě") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Sehnat se to dá, dokonce líp, než by člověk čekal. I dneska lze koupit takový, který nikdo nikdy nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 to Gougy: gratulace jsou opravdu zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 to Gougy: gratulace jsou opravdu zajímavý. ..a navíc hezký a jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Seika bych si taky dal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se