gougy Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 to Gougy: gratulace jsou opravdu zajímavý. ..a navíc hezký a jak nový Díky nejvíc mě na nich baví ten "patvar" a hlavně nečekaně pohodlné nošení. Jakoby zapadnou do ruky, z boku není vůbec vidět, jak jsou vlastně vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Podle-Mámy-Blázen Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Díky nejvíc mě na nich baví ten "patvar" a hlavně nečekaně pohodlné nošení. Jakoby zapadnou do ruky, z boku není vůbec vidět, jak jsou vlastně vysoké. Především z lícové strany jsou SEIKO QUARTZ LC 0674 krásné. Něco takového na trhu chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Tak taky se pochlubím no . Pořízena knoflíková baterie Silver Oxid Maxell 384, průměr 7,9 x 3,6 mm, 1,55 V, 45 mAh a šlapou. Ale asi by to chtělo nižší baterku, možná tuto: knoflíková baterie Silver Oxid Maxell 396, průměr 7,9 x 2,65 mm, 1,55 V. Nevíte někdo, která je to ta pravá? Jo a třicet let v čase zpět a není to na nich znát, že? V práci mě dostal kolega mlaďas, cituji "Jé ty nosil můj děda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Tak taky se pochlubím no . Pořízena knoflíková baterie Silver Oxid Maxell 384, průměr 7,9 x 3,6 mm, 1,55 V, 45 mAh a šlapou. Ale asi by to chtělo nižší baterku, možná tuto: knoflíková baterie Silver Oxid Maxell 396, průměr 7,9 x 2,65 mm, 1,55 V. Nevíte někdo, která je to ta pravá? Jo a třicet let v čase zpět a není to na nich znát, že? V práci mě dostal kolega mlaďas, cituji "Jé ty nosil můj děda" tak to už jsem asi taky hodně starej, měl jsem je na střední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Já měl Kesselky (na střední) a před pár měsíci jsem sehnal přesně tyhle zcela nenošené, ještě s ochrannou fólií na sklíčku. Jo, a ta baterka se tam používá typ 392. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Tak to jsem koupil dobře, ale zdá se mě vysoká. Nu což. Zde jsou jejich další označení Knoflíková baterie 384 Maxell - Silver Oxid se =AG3, 192, SR41, 392, 1135SO, SR41, D392, SP392, SR41W, V392, 384, 1134SO, D384/392, SP384, SR415W, SR41SW, V384 Třeba to někomu pomůže. Cena 20Kč.Já je měl na základce rok cca 1984. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Pro jistotu je ještě rozeberu a podívám se, ať máme jistotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Tak baterie v mých Montanách má označení LR41. Vyměnil jsem ji za 392 a je to naprosto totéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 panove tohle je fest retro vzpominka. ihned sem zagooglil a premyslim o koupi Montan:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Seženeš je na Aukru a budou nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 vim vim , nasel jsem . ale diky . Opravdu mam radost z tohohle tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Seženeš je na Aukru a budou nový Já mám taky ty nový Montany z Aukra (asi 3 měsíce), ale stala se mi taková věc - displaj už když jsem je koupil byl takový trochu vybledlý a začal čím dál víc blednout, až nakonec zhasl úplně - myslel jsem, že je to jasně baterka, tak jsem tomu nevěnoval pozornost..včera jsem ale baterku vyměnil a displaj nenaskočil, nic se nezobrazuje ani slabě, přitom ale světýlko krásně svítí, když zmáčknu tlačítko. Budou asi po smrti, že? Nebo má někdo nějaký nápad, co s tím? Jo a melodie taky nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 To víš, někde ležely 25 let, tak se není čemu divit. Digitálky nejsou mechaniky, některé součástky prostě časem degradujou. Já mám zase u svých Montan problém, že když melodii spustím, nejde třeba v polovině stiskem tlačítka ukončit. Vždycky ji musím nechat dohrát až do konce. Ale s tím tvým problémem nevím. Možná nějaká oxidace nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Baterka byla OK, nebyla vubec vyteklá, vnitřek je jak nový. Stejně myslím, že Kesselky byly celkově kvalitnější - ty mám taky a vše je 100 procent funkční. Navíc si vzpomínám, že Montany mi zlobily často i tenkrát na základce, ale Kesselky byly v poho. Měl je i táta a tomu držely asi 10 let na jednu baterku (chorobně jí šetřil)..taky si vzpomínám, že ty jeho měly i prasklé sklíčko, dostaly někde ránu, ale pořád šly bez nejmenšího problému. Jo a mamka měla dámský, ty po ní ještě mám a stále funkční. S Montanama ale nemám vůbec takovéhle dobré zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Souhlas. Taky jsem Kesselky mél a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Já teď u Kesselek provedl takový experiment - podlepil jsem docela dokonale celé víčko zevnitř izolačkou, kvůli zlepšení vodotěsnosti, protože se mi stávalo, že po zpocení ruky zmizel displaj. Uvidím, jestli se to teď zlepší. Zůstala jen malinká dirka na pružinku, aby fungovaly melodie:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 U Kesselek byl ale polepený přímo strojek. Vzpomínám si, že to mělo skutečně izolační funkci. Kamarád si to odlepil a hodinky mu vždycky po zpocení ruky přestaly jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) jojo, strojek polepený je černou izolačkou, ale přesto mi někdy po zpocení ruky displaj zmizel - podlepení není dokonalé. Tak jsem přidal druhou vrstvu, uvidíme:-) ..zalepil jsem úplně dirky na víčku, sice teď nehrají tak hlasitě, ale hrají:-) Jo a k těm Montanám, zdá se mi, že u těch melodie v půlce vypnout nešla, míval jsem s tím ve škole problémy, že když jsem ji omylem při hodině zapnul, učitel nadával a já už ji musel nechat dohrát. Vždycky mi nevěřili, že to nemůžu vypnout a já hodinky různě zakrýval, abych tu písničku aspoň zmírnil - teď si fakt přesně vzpomínám. Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Aha, tak to je zajímavý poznatek. To bych nikdy neřekl. Ani by mě nenapadlo, že to může být vlastnost a ne chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aeros Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) som nevedel ze boli z melodiami aj CASIA Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Aeros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se