siwi Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 (upraveno) vzpomněl jsem si na krásná léta na škole a listování Neckermannem a Quelle - slintání nad hodinkama, "hifi" technikou a fotkama ženských ve spodním prádle :D Jojo, tak jsme to tehdy měli asi všichni... Upraveno 19. srpna 2013 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Meistery s Mondaine ze kterých pochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2013 Jo, to bude ono. Mám ještě ve sbírce jedny se šestimístným displejem a ty byly v katalogu Quelle podzim-zima 1976-77. Ty mají dokonce úplně stejný pásek jako tuty tvoje Mondaine. Tehdy to bylo asi většinou od Mondaine, i ty moje oblíbené z let 1977-79. Meistery s Mondaine ze kterých pochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Ještě jsem včera zapomněl na NDR. Zde jsou tedy jedny z let 1982 - 83. Modul to má co býval v Ruhlách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Kluci děkuji - digi sice nenosím, ale pár jich taky mám - ale s radostí si tady čtu a očumuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Tady něco pro Frostieho. Katalog Quelle jaro-léto 1981. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 A tady něco pro siwiho. Katalog Quelle podzim-zima 1978-79. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 díky Casiotrone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2013 Všechno to jsou moc hezké kousky - já mám osobně nejradši ten styl, kdy jsou na displaji nahoře či dole ve skratce anglicky napsané dny v týdnu a ten správný je znázorněn čárkou nad nebo pod...tak jak to bylo u Kesselek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Jako třeba tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 To je taky další Ruhla v Meister - Ankerech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 A tady něco pro siwiho. Katalog Quelle podzim-zima 1978-79.P8182184.JPG Díky, díky, Casiotrone. Máš výbornou paměť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Když je tu teď tak pěkně živo, tak se tu pochlubím svojí sbírkou Kesselek Tolik obrázků jsem sem dal proto, protože i když na první pohled vypadají stejně, stejné úplně nejsou. Například na 1. obrázku pánské druhé zleva mají modul z nefunkčních NECUSA, což vůbec nevím, kdo vyráběl, ale je to velice podobné - až na to, že číslice jsou umístěny o trochu výš, než to bylo u klasického Kessel modulu (první zleva). Další pánské Kesselky jsou trochu jiný typ, asi starší, ale nevím to jistě....pak jsou tam další nepatrné i co se týká dámských, ale je těžké to popisovat. Jestli někdo víte víc, rád se přiučím (myslím roky uvedení na trh, kdo vyráběl ty Necusy atd.. ) Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Když se tu tak vyrojilo tolik pěkných obrázků, dám sem taky fotku. Tyhle hodinky jsem svého času nosíval hrozně rád. Koupil jsem je v dubnu 1998 a dodnes fungují naprosto bezchybně. Akorát bylo třeba vyměnit v roce 2010 baterku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Když je tu teď tak pěkně živo, tak se tu pochlubím svojí sbírkou Kesselek DSCN2244.JPG DSCN2247.JPG DSCN2249.JPG DSCN2248.JPG DSCN2253.JPG DSCN2254.JPG Vidím, že jsme oba měli stejný důvod sem něco upnout. To máš pěknou sbírku. Kdo by je kdysi neměl. To je nostalgie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Chilliluk: Kdybys nekdy ty druhe zleva prodsval a jsou funkcni, tak bych je vzal. V sestnacti jsem s takovyma opustil rodne hnizdo a sel studovat do sveta. Tah mely jako ty treti zleva.<br /> Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 pánové, zůstávám v němém úžasu a slintám... Palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Chilliluk - parada, taky bych nejake bral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Siwi: Jojo, Casia W-780 - nedávno jich měl na E-bay jeden prodejce asi 5 kusů a nové - uvažoval jsem, že jedny vezmu, ale nakonec jsem do toho nešel. Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Chilliluk: Kdybys nekdy ty druhe zleva prodsval a jsou funkcni, tak bych je vzal. V sestnacti jsem s takovyma opustil rodne hnizdo a sel studovat do sveta. Tah mely jako ty treti zleva.<br /> Plně funkční jsou všechny, u kterých svítí displaj a ještě jedny dámské mají vybitou baterku, ale jinak by šly taky OK...kdybych prodával, ozvu se. Tahy jsem jim dal některým jiné jen tak na zkoušku - nejvíc jim asi sluší originál, ale občas některé vezmu na ruku, tak aby v tom byla nějaká změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se