Hantronix Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Včera došel balíček z Běloruska. Jedná o první z modelů sovětských lcd, ale již druhé generace z roku 1977 s označením B6-02. První měla rovné segmenty. Model B6-02 se vyráběl od roku 1974-1978. Tyto byly vyrobeny v závodě INTEGRAL Minsk. Mohly mít označení Elektronika, ZIM nebo SEKONDA. Jsou v pěkném stavu a tak jsem se zase rozfotil.Nevím proč, ale nápadně mi připomínají Microsonic, co mám ve sbírce. Jen na dýnku nemají CCCP, ale U.S.A.
siwi Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Je to tak. Ruské digitálky koncepčně skutečně vycházely ze vzorů Pulsaru.
mkshort Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Zdravím digitální LCDčkaře! Nedávno jsem se také nakazil, ale proto, že jsem 'členem' hodinkové sekce Ruské hodinky a dotčené stroje jsou sovětské provenience, publikoval jsem v této sekci. Proto sem dávám pro zájemce link k tomuto tématu a jedno motivační foto: Elektronika 5: ??????????? ?6-202
Jarett Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Sleduju Giro boční vítr je masakr ...
filo-boxer Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Nasaďte si sluneční brýle, aby vás ta záře neoslnila.
Jarett Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Dnes jsem kvůli preventivnímu vyčištění rozdělal Seiko 0624 ... byl jsem z toho tedy dost paf, spousta pohyblivých dílů mě tak trochu zaskočila, takže jsem zapoměl postup fotit. Ale našel jsem hezkou zkušenost na jiném fóru ... takže mrkněte. Pro zajímavost přikládám i .pdf soubor s rozkresem dílů ... na svou dobu jde o konstrukčně velmi složitý kosek, kdy jen spasování všech dílů muselo dát vcelku práci. Já jsem vše dával dohromady víc než hodinu. Ale vše běží jak má a "lemon face" je dokonalý retro cool http://forums.timezone.com/index.php?t=msg&th=1773093&rid=0
Frostie Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Noo, dopřál jsi jim tuze kvalitní péči. Stejnou, jako při výrobě, myslím
siwi Odesláno 14. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Máš to pěkný, Filo. U mě je to takto (fotka starší):
filo-boxer Odesláno 15. května 2017 Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Tahle Casia jsou proste strasne fotogenicka. Supr.
siwi Odesláno 15. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2017 Jojo, jsou to prostě digitálky, co ještě vypadají jako digitálky
mkshort Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Jen si tu udělám reklamu a hned půjdu... Něco z prakořenů křemíkového hodinářství publikováno v sekci Ruské hodinky: Elektronika: ??????????? ?6-02
Frostie Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Odesláno 23. května 2017 Parádní počin, ještě jednou díky moc
Frostie Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 Za malou chvilku přibylo takových krásných strojů!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se