akai Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Odesláno 17. června 2017 V 14. 6. 2017 v 19:25, Van-Direk napsal: Ahoj. Včera dorazily Seika 0138-5020...Tento model se mi taky zalibil a uvazoval nad nima, ale nakonec jsem vzal tyto jak uz jsem psal jinde... musel jsem zohlednit i cenu protoze... no libi se mi jich moc.V nadchazejicim tydnu snad dorazi.
siwi Odesláno 17. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2017 Opět krása nesmírná!!! Zajímavé jsou linky popisků na sklíčku imitující tištěný spoj
Frostie Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 S takovými hodinkami je vždy krásně!
daur Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Dnes v práci peklo a jako na potvoru kleklo služební auto. Mám, ale vnitřní klid a lehký úsměv na tváři. Kolega asi pukne
5etter Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Tady jsem rozjel měření přesnosti všech svých hodinek s quartzovým strojkem. Od té doby jsem pořídil několik vintážních digitálek a každý z nových kousků jsem chtěl do měření zařadit. Jenomže vždycky, když mi jeden přišel, měl jsem už další na cestě, takže nemělo cenu s experimentem začínat. Teď doufám, že už se to trochu ustálilo, neboť, myslím, že mám vše, co se mi v cenově dostupných vodách líbí (fuj, to se mi ale práší od huby ). Takže začínáme. Testu se účastní tyto hodinky:Seiko A939Seiko A914Seiko A259Montana bez tahu, ale zato se zobrazením aktuálního dne přímo na displejiMONTANA s natištěnými názvy dnů a tahemCasio W-35hodiny Seiko QHL062Y Etalonem přesného času je mobilní telefon Siemens C75 Made in Germany. Všechny hodinky kromě dvou kousků Montana jsou Made in Japan a mají možnost seřizování oscilátoru potenciometrem. U Marlinů si nejsem jistej, ale myslím, že jo. Takže výsledky tohoto experimentu poslouží jako vstupní data pro další experiment a sice pokus o vyladění na absolutní přesnost. Za těch pár dní od začátku pokusu do napsání tohoto příspěvku se jako největší favorit jeví A259, které zatím drží přesný čas. Naopak suverénně nejhorší jsou MONTANA, které už jsou asi o 40s napřed. Za měsíc očekávejte první výsledky.
Frostie Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Nic proti, ale etalon přesnosti není žádný mobil, ale hodiny řízené DCF77.
5etter Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Takové nemám. Ale čím myslíš, že je řízenej mobil, respektive GSM síť?
5etter Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 (upraveno) A tyto odchylky jsou zcela jistě menší, než doba potřebná k tomu, abych svým pouhým krátkozrakým okem přeskočil od displeje mobilu k displeji hodinek. Jako nejmenší měřitelnou jednotku času v tomto testu stanovuji 1s. Menší intervaly považuji za zanedbatelné.Vole, jde o zábavu, tak z toho nedělejme kovbojku Upraveno 19. června 2017 uživatelem 5etter
daur Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 Super,mohu poprosit o pokračování testu a udělat srovnavaci foto o vikendu? V podstatě uz je jasné jak to dopadne, ale je to oooommmm uklidňující Děkuji
travex Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Odesláno 19. června 2017 V 19. 6. 2017 v 16:16, 5etter napsal: ... jde o zábavu, tak z toho nedělejme kovbojku Ale i přes to bych trval na opakování ceremoniálu
siwi Odesláno 24. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2017 No, tyhle hodinky ani budíček mít nemohly. Ale i tak se mi moc líbí. Prostě klasika své doby.
t2 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Odesláno 25. června 2017 Tohle je takzvaná vietnamská klasika. Jak jsem si je pro sebe pojmenoval "18:88 se světlem".
daur Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Tenhle tah žeru, lehoučká pohodlná paráda. Super úlovek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se