Cukov Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Najde se tu zkušený seikolog, který mi pomůže vyřešit záhadu těchto vintage Seiko 5? Strýček Google se na mě doslova vyprd a nenašel mi nic, co by stálo za řeč.....a nebo možná blbě hledám, ale každopádně stále nevím nic.Dýnko jsem ani nefotil, protože je tak surově přeleštěný, že na něm takřka nejde nic důležitého přečíst, pod lupou a to to pouze odhaduji to vypadá na 6309 602B a výrobní číslo 947729. Kalibr má číslo 6309A, ale přijde mi divné, že dole na cifru je psáno 6319....nevim jestli si to blbě vysvětluju, ale ty dvě čísla mi k sobě nesedí.Kdyby někdo něco věděl, tak sem s tím a pak budu všude říkat jakej je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Historie hodinek?Můj předpoklad - Indie. Pokud tomu tak je, tak se není čemu divit. "Indiáni" složí cokoliv k čemukoliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Ja bych taky rekl,ze je to skladacka.Ta lumi mi prijde nove udelana.Co to drzi strojek?Vidim dobre kus plastu?Jinak techhle vintaznich petek bylo tak strasny mnozstvi,ze se v tom nevyzna snad nikdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Historie je...za pár stovek z Aukra, od chlapíka co údajně rozpouští svojí sbírku a je fakt, že postupně dává na aukro různé hodinky.....ale víc nevím ani prd. Jj.....je to plast. Jo a eště jedna věc.....den(číslovka) se překlápí už v půl devátý a den(název) kolem půl jedenáctý.....což je taky ňáký čudný. Upraveno 29. června 2015 uživatelem Cukov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Presne vim od koho,ma toho tri prdele,i "svycarsky" Roamer,Enicar atp.,takze ano,Jara mel pravdu.Indie(cti skladacka) jak vysita. Tyhle puzzle se daj na ebay koupit v radu jednotek liber/dolaru,cili mistni aukroboy si na tom pomerne slusne masti kapsu. Upraveno 29. června 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 (upraveno) Eště link....jestli má někdo podobnou zkušenost. http://aukro.cz/show_item.php?item=5323491132 Teda doufám, že není místním členem Upraveno 29. června 2015 uživatelem Cukov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Aha,tak to ja myslel nekoho jinyho,omlouvam se,nicmene od tohodle prodejce jsem videl jak smuk,tak krasny raritni kousky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Stopro skládačka. Hoši, tohle nestojí ani za ty tři stovky, pokud nepotřebujete pouzdro nebo strojek na díly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Za ty tři stovky to stojí. Ten strojek je stejný jak v diverskách 6309 a ten se na eBay cení klidně kolem litru ve jdoucim stavu. Já ho minule sháněl jak blázen a nakonec jsem musel uprosit známého z Filipin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 tak vono taky záleží,v jakým je ten strojek stavu,že jo,nicméně je toho plná ebay už roky a evidentně už i aukro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Za ty tři stovky to stojí. Ten strojek je stejný jak v diverskách 6309 a ten se na eBay cení klidně kolem litru ve jdoucim stavu. Já ho minule sháněl jak blázen a nakonec jsem musel uprosit známého z Filipin.Však píšu, že za strojek je to ok Ale jinak jsem na tyhle skládačky vydávané za originální modely vysazený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 To jsme na tom stejně. Naštěstí maji specifický způsob focení a člověk ty jejich nabídky může bez problémů odfiltrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Vzhledem k tomu, ze do Zatce z rodinnych duvodu jezdim dosti casto, tak jsem mel snahu se s timto prodejcem nekolikrat sejit. Nejdriv akceptoval, pak to na posledni chvili odvolal. Ted uz na nabidky setkani ani nereaguje. Asi vi moc dobre proc... P.S. samozrejme, ze jednim z nosnych temat setkani mely byt hodinky. Ruku do ohne za to nedam, ale myslim, ze mistnim clenem snad neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cukov Odesláno 30. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Všem moc děkuji za odpovědi a příspěvky......kdyby někdo v budoucnu potřeboval strojek do 6309, tak ať se ozve, ňák se dohodnem...doufám, že tim neporušuju pravidla, nemíním to jako prodejní inzerát, jen jsem z těch hodinek drobet zklamanej a vracet je na aukro mi čest nedovolí, takže budou ležet v šuplíku pro strýčka Příhodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 (upraveno) Vzhledem k tomu, ze do Zatce z rodinnych duvodu jezdim dosti casto, tak jsem mel snahu se s timto prodejcem nekolikrat sejit. Nejdriv akceptoval, pak to na posledni chvili odvolal. Ted uz na nabidky setkani ani nereaguje. Asi vi moc dobre proc... P.S. samozrejme, ze jednim z nosnych temat setkani mely byt hodinky. Ruku do ohne za to nedam, ale myslim, ze mistnim clenem snad neni...místním členem je. Jen pod jiným nickem. Upraveno 30. června 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2015 Tak to jsem nevěděl, diky za doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthewicek88 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Zdravim, udělal by si na mě někdo prosim trochu času a kouknul na tyhle Seika? Zajímá mě, jestli je na nich vše ok. Na první pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Pánové prosím Vás, nevíte někdo co je tohle za model a jestli to může být origo nebo je to fejk? Omlouvám se za kvalitu fotek, ale nic lepšího nemám k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Nikdo nic? Blbý podklady co? Bohužel, jak jsem koupil, tak prodávám. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Je to asi nějaká limitka z řady Lukia, nebo od návrhářky Lukia? (Pro Seiko) Teď nevím. Koukni do Google, zadej Seiko a označení pouzdra V137-0BF0? To z dynka a porovnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se