Daemonultimate Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Piaget Altiplano 900P Only Watch 2015 Edition Piaget je další značkou účastnící se charitativní akce Only Watch napomáhající boji se svalovou dystrofií. K této příležitosti značka zvolila model Altiplano 900P s (u tohoto modelu jedinečnými) červenými ručičkami. Jedná se o ultratenké, podle zdroje o světově nejtenčí mechanické hodinky s výškou pouhých 3,65 mm. Na spodním víčku hodinek nalezneme zvláštní gravírování vztahující se k této charitativní akci. Technical detailsModel: Piaget Altiplano 900P 38mmThe world?s thinnest hand-wound mechanical watch18K white gold watchCalibre and case merged to form a wholeBlack-coated movement18K white gold pin buckleBlack alligator leather strapDevelopment time: 3 yearsPower reserve: approx. 48 hoursFrequency: 21,600 vph /3 HzThickness: 3.65 mm (case + movement)Number of jewels: 20Functions: offset hours and minutes subdial at 10 o?clockNumber of components: 145 (case + movement)
Hasňa Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Tuhle značku baštím téměř nekriticky. Úžasné.
cigi Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 (upraveno) Taky už jsem ták starej vetchej a zapšklej snob, že se mi začínaj strašně líbit piaget. Jen nejsem ještě tak za vodou, abych si je mohl dovolit. Au jaj vaj Tohleto třebas s těma rozsypanýma kolečkama má tedy vtip a šmrc a ejchuchů, ale jak se mrknu z boku na tu tenouuuunkou tloušťku , už se cejtím, jak popisu výše ....... Že by nějaký syndrom tenkých hodinek ?? Upraveno 2. července 2015 uživatelem cigi
Bert Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Vítej do klubu. Taky už jsem ták starej vetchej a zapšklej snob, že se mi začínaj strašně líbit piaget.
Hasňa Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Rozsypana kolecka. To je presne. :-) Paradni jsou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se