spiderer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Docela ti slusej, konecne mas poradny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 ..zato ty jsi paradne v prdeli. Uz ses pochlubil velkym Deee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Jeste ne, sbiram odvahu ale od doby co jsem je nasadil v hospode na ruku jsem je nesundal krome sprchovani to je f prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 No nekecej ze dekacka zaparkovaly u tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 To bys necekal vid? Ja teda jeste pred par dny taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Nejak prestavam mit dojem, ze bych mohl jeste nekdy potrebovat jiny hodinky nez 36 DJ.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigger Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Môžem sa opýtať aké označenie má ten prvý model Damasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Pigře sorry, nějak jsem sem nelozil. Jsou to DA353. Jinak mám (opět) dojem, že jsem došel na konec cesty.. vůbec nemám cukání na cokoli. Ta velikost je boží, trvá to tak deset minut si zvyknout. Pohodlný, univerzální.. že nesvítěj mi nějak neva, až mě to překvapilo. Je to bez tý lumi takový upřímný No, pokud bych ještě výhledově na něco koukal, tak opět jedině na 116200, akorát možná jinou variantu cifru. Byť se mi tadle líbí naživo moc, jak jsem si nebyl z fotek jistej. Dělal úplně stabilně kolem dvou vteřin do plusu, taky paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Dneska vypadaj ty Rolexy, co si je stoprocentně navždycky nechám, zase nějak trochu jinak, zvláštní.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Trochu vyrostly.. definitivky jedny.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 (upraveno) Po třech tejdnech nošení první zhodnocení těch PO s 8900 - Plusy - sou fakt pěkný, líbivý. Boží bezbarvej AR, neni to takovej cirkus jak na B, přitom fakt funguje. Perfektní přesnost. Boží ta mikroregulace, používám to několikrát denně, nevim, jak jsem bez toho mohl žít. Nemilosrdně dobrý zpracování cirfu, fakt tam neni pod lupou vidět jediná nedokonalost. Macatý články tahu, tak to mám rád, ne jako řekněme tah na MM, nebo rachitickej PRO II či III na Seawolfech.Mínusy - přijdou mi velký a těžký, bojim se, že s nima někde mrdnu. Napasování tahu na pouzdro (ta koncovka) je maličko volnější, než u R - neni to tak dokonale zpracovaný. Luneta se patlá, ale to je holt něco za něco. Bojim se o vrchní AR. Celkově supr. Jo a sekne jim to i na natu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. července 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Tohle jsou u me nejhezci PO. Ten zrcadlovej cifr je nazivo vybornej. Ale je fakt, ze jsou to celkove hodne mohutny hodinky. Kdybych chtel civilnejsi divery od tyhle znacky, byl by to tenhle model. Jinak samozrejme PloProf. Ale proti tem damskejm Rolbickam je tohle moc peknej kus hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 +1Jsou fakt moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Ten strojek je pecka. U tohodle kusu vyladěnej do maxima. Několikrát jsem si je doma dal na vibro. Téměř dvě rovnoběžky. Jediný hodinky který vydržely do přehazování data s několika sekundovou odchylkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Co mě na nich štve, a zjistil jsem to teda vlastně až teď, je to překlápění data. V hospodě si mezi půl dvanáctou a dvanáctou přijdu jak s fejkama, ta pomalinký překlápění je prostě nehezký. Nikdy předtim mi to úplně nedošlo, ale to má R fakt vychytaný. Takovej přitom jinak vychytanej strojek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Gratuluju, na mě jsou už dost vysoké a obecně mohutné, ale Ty máš o něco větší ruku. Jinak se mi líbí moc. Já taky prodal všechny definitivky a zaplavila mě alpinist mánie, takže si připadám jako úplný magor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Furt sem podezřele spokojenej. Co vlastně taky za ty prachy lepšího - vymazlenej strojek (až na to blbý pomalý datum, fakt mě to sere), slušný zpracování, vychytávky typu mikroregulace, líbivej cifr.. no dobře, o fous nižší by bejt mohly. Jo a mezi nožkama pouzdra 21mm. No, aspoň ušetřim za řemeny.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Z místních machrů ti jednadvacítkovej řemen ušije kde kdo.Toho bych se nebál.A jinak - PO super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Já vim, ale nerad takhle moc čekám a taky když bych na to něco dal, určitě by to muselo bejt vodotěsný - upřímně nesnášim potápky na kůži. No, vlastně nějakej textil by asi šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Petre tobe sedej hezky, na me to jsou velky baga a jsou to pro me asi jediny hezky PO, ktery se na foru vyskytujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se