Ondrej71 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Máš je nějak podezřele dlouho kámo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Taky si řikám. Zrovna mám, při kocovině, roupy.. jenže za co to vyměnit? Jediný, co mě akutně láká, je Milgauss, a to je drahý. Jinak mě prostě nic nenapadá. No, GS, ale na to sem asi málo chlap:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Vyměň to, jsou pěkný ale strašné kladiva Docela mě to překvapilo po těch pidi Rolex co jsi tak chválil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Vojto ja chvalim cokoli, za co jsem zrovna utratil prachy:) Jo jsou macaty.. ovsem fakt me nenapada, za co lepciho je vymenit, s inhousem za solidni prachy. Mozna Trilogy Seamastery a prichazim na chut i tem novejm Railmasterum.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 ty džínový Railmastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Jasne, jsem zaujatej, pac mam taky peocka. Ale tohle jsou imho tak neskutecne univerzalni tooly, ze se to bude tezko nahrazovat.Neboj, kocovina driv nebo pozdeji zmizi :-)Jo, a to nejdulezitejsi. Moc pekny fotky v tomhle vlakne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 V 16. 8. 2018 v 5:42, Micey napsal: Vojto ja chvalim cokoli, za co jsem zrovna utratil prachy:) Jo jsou macaty.. ovsem fakt me nenapada, za co lepciho je vymenit, s inhousem za solidni prachy. Mozna Trilogy Seamastery a prichazim na chut i tem novejm Railmasterum..Ty railmastery se mi líbí moc, poslední dobou dost pokukuju po nových modelech Tudor. Do těch 58 asi půjdu, ale prvně je nechám koupit někoho jiného ať si těch 20% prodělá on. Tobě by mohli jít i ty GMT, já je mám širší jak ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 GMT Tudory jsou Vojto dobry, ale takovy nejaky placaty:) Ja tahnu svou karku dal.. a dlouho jsem nebyl z hodinek takovej jako namekko. Je to nejaky cely takovy dobry.. na natu skoro tooly, na aligatorovi frajersky oblekovky, nikde nic neprecuhuje.. k dokonalosti by mohly bejt o fous mensi. A trojdatum vypada na obrazku blbe, nazivo.. meh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Teda, taky v tom pěkně lítáš :-). Ale jsou moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 (upraveno) Tvl, di do...! No pěkný sou, pěkný Kdyby (mi) je spíchli kucí íwécé v 40mm, nejni vo čem. Upraveno 19. září 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Diky panove. Ve vecernim slunicku jim to taky sekne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Kolik más haxnu? Lovečák, což?Je to hrana, ale prostě ještě gut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Nevim, tak 17,5 ci 18 asi.. Jojo, na fotce vypadaj klasicky o neco vetsi, ale je to jen tak tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Dík. Pro mě s ~16,5 je to unreal. Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Kamaráde, překvapil jsi mě, ale jako proč ne, hodinky jsou to pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Poslední upadte z blázince, kterak jsem si koupil vysněný milgy, abych zjistil, že nejlepší hodinky mám už doma. No, moc se holky neohřejou, ikdyž sou supr. Nejnovější plán je ten, že koupim nový fliegerchrona na kůži, nechám si tah, ty moje stávající prodám a budu mít definitivky, protože prodat je nebudu, s nějakou ještě rozumnou ztrátou, moci:) Akorát je otázka, jestli zase černý (nuda, ale univerzální a pěkný), nebo ty modrý maloprincovky, který jsou krásný, ale tak nějak moc. Se bojim, že by se ta modrá okoukala. A blbý je, že ani v Carollinu ani u Dušáka je nemaj, páč se prej vždy hned prodaj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ty vole Petre to sou dilemata, prodej to voboji a kup si kasia a budes spokojenej, to je furt neco jeste ze ja uz takovej promiskuit nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) To už tady taky bylo.. asi tak dvacetkrát. A vůbec, ty tomu taky nevěř Heduš, těm Cartierům. Jak jsou jednou v inzerci.. Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Ale verim, od doby co jdu mimo proud - rolex, breitling, omega, tak si to sice na jednu stranu uzivam, ale na druhou stranu chronomag a lidi tady asi jeste nejsou pripraveny na to koupit si hodinky, u kterych nejde na korunu presne predikovat rychlost a cenu prodeje. Jak uz kdysi psal sibir, cena ktera tu jednou byla se stava nejvyssi moznou a uz i tech 110k byla imbecilita = nema to smysl, maximalne to resit nekde venku, protoze na ch24 realne putuji do sveta okolo 120-135k. Takze i kdybych nechtel tak mi zustanou, nicmene porad plati, ze cokoliv dalsiho do 200k koupim tak to bude krok zpatky = neni kam se hnat ja to mel vymysleny jakoze Cartiery pudou do sveta, koupim apple watche, ktery mi navic budou umet otevrit auto a ty prachy dam uplne jinam, ale vlastne to stejne asi nepotrebuju tak proc si delat vrasky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 (upraveno) Jo.. a karavana jede dál:) Hele ale sou supr ty Cartiery, musíme dát někdy pivko. Mimochodem sibiřova teze zní sice dobře, ale moc, bohužel, neplatí. Zvlášť u velkého R, viz legendární Kamilovo Expy II:) Upraveno 15. listopadu 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se