Jeronimo Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Zdarec, v návaznosti na původní vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85597-d%C3%A1rek-pro-tch%C3%BDni-k-druh%C3%BDm-p%C4%9Btadvac%C3%A1tin%C3%A1m/ se pochlubím tady, jelikož dárek Victorinox z modelové řady Maverick s označením 241699 v pořádku a hlavně v termínu dorazil. Přidám pár rychlofotek a velmi strohých technických údajů. Nemám moc času na rozepisování. V podstatě jsem s kvalitou, provedením, výbavou i s komunikací prodejce velmi spokojen. Hlavně jsem rád, že jsem si nechal poradit a nešel cestou tmavě modrého dialu. To by byl asi průšvih jako prase. Stroj - Quartz Ronda 705WR 100 mMateriál - ocel L316Průměr pouzdra - 34mmOtočná lunetaDatumovka na 6 hodiněLumi na ručičkách a lumibod na lunetěSpona tahu je s potápěčskou extenzí. Tah je o šíři 18mmSklíčko - safír s vnitřním antireflexem Díky všemJ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Jarku, sednou ji perfektně. Tobě taky seknou
Liqid Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Na ruce super, určitě budou mít úspěch. Hlavně se mi líbí absence leštěných ploch, to se dneska moc nevidí.
Jeronimo Odesláno 2. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Tobě taky seknou... Nestraš. Ale přiznám, že se mi líbí a na opálené ruce je to bomba. Na ruce super, určitě budou mít úspěch. Hlavně se mi líbí absence leštěných ploch, to se dneska moc nevidí.No, něco málo leštěného tam je. Hrana pouzdra k nožkám a luneta, ale to je prakticky vše.
T1000 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Zdar, určitě jí udělají velkou radost. Vidím, že mají i AR
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Dík, zatím se líbí všem. Doufám, že obdarovaná bude mít stejný pocit. Safír má AR a je to poznat.
yohoho Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Moc pekne hodinky pro slecnu/pani. Taky resim darek pro pritelkyni, muzes mi jen pro predstavu napsat na kolik vysly? Diky, Filip
vladacr Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Hm, zajímavá inspirace na dárek k výročí svatby. Díky :-)
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Moc pekne hodinky pro slecnu/pani. Taky resim darek pro pritelkyni, muzes mi jen pro predstavu napsat na kolik vysly? Diky, FilipDík. Veškeré náklady včetně pojištění na rok byly 9.782,- Kč. Hm, zajímavá inspirace na dárek k výročí svatby. Díky :-)Díky. Hodinky jsou určeny k padesátinám pro tchýni. Ale to na hodinkách nic nemění.
vraby Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Dobra volba,tady moc nedoceněna značka spojená s kudlama. Svůj design,zpracování. Takovo tchyni bych chtěl taky co předvádí hodinky. :-)
Jeronimo Odesláno 8. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Voe, předvádí její dcera. Jinak tchýně byla a je velmi nadšená.
Návštěvník Kamil Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Voe, předvádí její dcera. Jinak tchýně byla a je velmi nadšená. Nemá moc chlupatou ruku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se