M.S. Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Ahoj všem!Nejen podle fotek a pár vláken o autech tady usuzuji, že množiny autařů a chronomagorů mají celkem velký průnik a tak se nabízí tahle celkem zábavná otázka- jaké páry auto + hodinky vám nejvíce pasují k sobě? Nedávno jsem narazil na tenhle článek a ten mi to tak nějak připomněl:http://www.roadandtrack.com/car-culture/style/news/a25704/cars-and-watches-curated-collection/ Co myslíte, souhlasíte s těmihle? Jaké další byste navrhli? Za mne:Devon Tread a Ford GT, parádní dvojka, to mi sedí, stejně tak Corvette C7 a ty Breitling, to mi taky pasuje.Porsche Carrera a Rolex Submariner není to zlé, ale když si vzpomenu na Steve Mcqueena a film Le Mans, nebo třeba závod Carrera Panamericana, kde Porsche tradičně excelovala, přisoudil bych jim Tag Heuer Carrera Chronograph (hlavně to chrono...) Navrhl bych: Porsche 918 + Tag Heuer Monaco V4 Phantom-Perfektní pokračování spojení Monaco a Porsche 917, tentokrát oboje karbon Mercedes-Benz SL + IWC Portugieser-výrazné, osobité, ale decentní a uhlazené Jaguar XJ do roku 2008 + JLC Reverso -sebejistota v původním, čistém a nanejvýš klasickém designu bez zbytečností, s důvtipem Lamborghini Aventador + Urwerk Genéve UR-202-oboje totální úlet, všechno jen ne konvence Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Zajímavej nápad Vytuněná Fabia + Diesel DZ 7221 EDIT: typo a fotka Upraveno 13. července 2015 uživatelem Lamiczka
Duke650 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) tvl to nám nedělej teď jsem se málem udusil pitím :-) Upraveno 13. července 2015 uživatelem Duke650
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) tvl to nám nedělej teď jsem se málem udusil pitím :-) Pardon, tak něco vážnějšího Já si umím představit dvě varianty: Ford Mustang GT 500 (bílo - modrý) + Heuer Autavia ref. 1163T ? nickname: Jo SiffertMazda MX-5 nd + asi Seiko ananta Upraveno 13. července 2015 uživatelem Lamiczka
Tondaa73 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. + Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 (upraveno) to uz tu riesime par mesiacov....napriklad aj tu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82247-petrolhead-benzinovi-sialenci/page-16 ..................................................................................... ublikováno 3.duben.2015 - 08:57kedze sme vazne postihnuty s hodinkami a v tomto vlakne aj benzinom, tak sa to sem hodi - kamarat si vyhliadol dost nekonvencne hodinky, ktore ako mnohe ine modely spajaju nase tuzby a zalubu.greco_ltm-18t-3d4df.jpgPre mna to je tiez nerozdelitelne ( a ked si pozeram stare fotky z mladosti, tak sa bavim na tom, ze ake rozne kombinacie aut a hodiniek na mna vyskakuju) a urcite mnohy z vas tiez maju vysnenu ( alebo aj realnu) predstavu - ktore spojenie je podla vas najviac podarene?Notoricky zname je Breitling a Bentley, menej zname ( aspon pre mna) Greco na obrazku, ale existuje spusta modelov, o ktorych ani netusim, a su prepojene s benzinovym oparom.Ja osobne som mal napriklad Monaco, ktore preslavil Steve McQueen v super filme Le mans, a pre mna najoblubenejsie motoristicke hodinky vyrobil Rolex. Upraveno 14. července 2015 uživatelem maxigabrielg
villain83 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 image.jpg + image.jpgTak tohle kombo netrumfne uz nic?.
Radimk Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Tak tohle kombo netrumfne uz nic?.Tak to je asi nej!A to mám k Dacii respekt! Respektive k Dustru. Měl jsem tu čest a byl sem hodně hodně překvapený. Za ty penízky asi bezkonkurenční.( i když to je asi překabátěný Nissan..)
jrov Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 (upraveno) - Carrera k TH Carrera , Btw: zajimava firma, maji moc hezky sestrihana videa na svem youtube kanalu Upraveno 15. července 2015 uživatelem jrov
Josef01 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Co řešíte ke škodovkám hodinky Škoda, k Fiatu hodinky Fiat, k Mercedesu hodinky Mercedes, maji toho v prodejnách plné vitríny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se